Šta je novo?

HTC 10

Ma nema šanse, htc ne ume da napravi mob sa malim donjim bezelom. Prodaju priče o nekoj elektronici za ekran kao da samo oni ugrađuju ekrane na telefone [emoji23]

[YOUTUBE]AoQTnH2hBeo[/YOUTUBE]

Kao sto je vec neko napisao. Cudi me kako se ljudi vec zale na bateriju a telefon nije ni pusten u prodaju. Ne znam na osnovu cega oni znaju da je baterija losa? Na osnovu nekog demo snimka od 5-6 min koji su pogledali na netu? ******stina.... Isto to mislim i za kameru. Ljudima je vazno da li je fokus na 0.4 ili 0.6 Sve profesionalci... Ne zelim da zvucim pristrasno i da hvalim svoga konja, ali ja sam zaista zadovoljan sa svojim HTC. Imam M7 vec evo treca godina. Telefon polako gazi vreme i svakako da je dosao trenutak da ga zamenim. Zato razmisljam na sledeci nacin. Ako sam do sada bio zadovoljan da ne kazem prezadovoljan sa svojim HTC zasto bih istrazivao i kupio nesto drugo? Ostacu na istom brendu jer verujem da ce me sluziti kao i predhodni. Ako bude tako, bicu vise nego zadovoljan. Sto se cene tice ona je poptuno ista kao i za G5, S7edge... Razlika je u par hiljada dinara. Ono sto HTC moze da brine je dobro pozicionirana konkurencija. Samsung je toliko jak i agresivan u kampanjama za svoje telefone da samo Iphone moze da mu se suprostavi. Evo recimo ako udjete u Telenorove shopove u Beogradu mozete videti da zaposleni nose plave Samsung majice. Samim tim oni imaju i sugestiju da ako se potencionalni kupac dvoumi da li da kupi HTC, Samsung ili LG prodavac ce mu sugerisati da je najbolje resenje uzeti Samsung. Obicnom korisniku to je vazan detalj. On ce poslusati savet prodavca i opredeliti se za Samsung. Takvih kupaca je mnogo vise od onih zahtevnijih. Koji se pre kupovine dobro informisu na forumu i na raznim strucnim sajtovima. Tu HTC ima problem jer ce jako tesko prosiriti svoju bazu korisnika. Vreme ce pokazati, ono sto sam mogao da procitam ovde a i na nekim drugin sajtovima za HTC10 su samo reci hvale. Kazu da je ovo verovatno trenutno najbolji android uredjaj na trzistu da li je to zaista tako videcemo.

U Telenor shopovima zna da bude i jedan prodavac iz Samsunga nudeci informacije o svom trenutnom top modelu telefona, dok su konkretno Telenorovi radnici u svojim redovnim uniformama.

Mene je u VIP-u dočekala napucana riba za S7/Edge, pomislio sam da sam zalutao na splav. Samo što je nosila Samsung majicu, donji deo je bio u skladu sa mojom pomisli. Još ja isprobavao fokus sa ispruženom rukom, a ona 'ladno dođe i počne da pozira sa nekim bezobraznim pogledima... Svi su nas gledali, šou. Šta ti je Samsung [emoji1]

Pa ti kupi htc posle :)

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Hahaaha, ali kad je zabo briefing na s7, a ja pitao ''A što vam koči ovo?" Kazali zato sto je 'demo' uređaj. [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Sent from my HTC One M8 using Tapatalk

U Telenor shopovima zna da bude i jedan prodavac iz Samsunga nudeci informacije o svom trenutnom top modelu telefona, dok su konkretno Telenorovi radnici u svojim redovnim uniformama.
U tc stadion me dočekao jedan takav pre neki dan... Dosta napadan ali slabo informisan, a još u "tebra" fazonu... Bar da je bila ova napucana iz vipa pa ajde :)

Sent from my E2303 using Tapatalk

Mene je u VIP-u dočekala napucana riba za S7/Edge, pomislio sam da sam zalutao na splav. Samo što je nosila Samsung majicu, donji deo je bio u skladu sa mojom pomisli. Još ja isprobavao fokus sa ispruženom rukom, a ona 'ladno dođe i počne da pozira sa nekim bezobraznim pogledima... Svi su nas gledali, šou. Šta ti je Samsung [emoji1]
Хаха, подели са нама инфо у којој је продавници. [emoji1]

Naravno, već sam se ja izjasnio za to, rekao sam da HTC gađa naš sloj - opet je to za njih uspeh i lep povratak.
Za radoznalce - Knez Mihajlova, kad su se tek pojavili modeli [emoji4]

To neko tianma [emoji90] kao iz redmija od 150$

A ovamo na AA sajtu: "Though these viewing angles won’t be a huge deal to most users, it does take a tiny bit away from what is otherwise a fantastic display experience." I hajde sad. Nista dok ne vidis sam :trust:

Pocketnow:"As with every LCD, blacks aren’t the deepest, but this is probably the best LCD display I’ve seen this year. Color accuracy is top notch, and brightness is good enough even for direct sunlight."

Poslednja izmena:
Ovi totalno pricaju drugacije od ostalih.

Sto nisi dodao i ono za WiFi?
HTC 10: Concert.
https://youtu.be/tdJGztccoYk

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Android police i hardver ne idu zajedno ...
Počeli su bombastičnim naslovima da navlače posetu.

Vidi ovog proletera :)

[YOUTUBE]vCGHUc4plPA[/YOUTUBE]

Imaju 32000 pretplatnika na YT, dok konkurencija skoro 2 miliona :)

EDIT:

Lepota
nexus2cee_DSC02190.jpg

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Poslednja izmena:
Svez review, Android Central. Konkretno za ekran su zadovoljni, sem sa vidljivoscu na suncu, vezano za auto brightness...

I samo da zaokruzim vezano za ekran, citat sa Anandtech: "Subjectively, the display of the HTC 10 is probably one of the better displays I’ve seen this year."
Ne znam, i dalje verujem da ce to biti dobro, videcemo kad stigne kod nas.

Poslednja izmena:
Dobar review !

[YOUTUBE]1RXEkHkcGkI[/YOUTUBE]

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Dva posta iznad je vec postavljen taj isti review.
Elem, svrbi me ovaj htc iako su ga usrali sto su izbacili ir port. Da li se zna kada ce nexus izbaciti?

Moguce :d
Cekam septembar, do tada ce biti predstavljeni nexus, note 6 i ip7, pa da lomim i uzmem nesto. Ovaj sadasnji je zasluzio da nadje novog vlasnika :D

Vrh Dno