Šta je novo?

HTC 10

Poslednja izmena:
Ima ovde da neko nosi telefon bez maske i folije/stakla? Ja kad kupim telefon nosim sa maskom 2 meseca i posle batalim jer ne moze da se poredi sa i bez, a i smore te maske. Ako vec planirate da prodate te telefone koristite ga bez maske jer cete iste pare izvuci sa 5 ogrebotina i bez ogrebozina. Max 10,15 evra. Valjda ima necega lepog u samom telefonu da sr ne gleda guma i plastika :)

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Ja :) HTC M8, bez folije/stakla i maske.

Ogrebotina na staklu koliko hoces ali nisu duboke, pa se ne primecuju dok je ukljucen ekran. Dok je alu skoro cist ;)

Pa treba telefon da bude lep. Eto folije razumem donekle da uvek stoje, ali one masketine da se vuku 24h , 7 dana u nedelji mi je malo cudno. Valjda je realno ako imas telefon godinu dana da se vidi da je koriscen.

Ja nosim m7 bez folije,stakla,silikonske...ali imam onu klasicnu futrolu na izvlacenje...na ekranu nema ogrebotina ali ima na aluminijumuna ivicama kad mi je ispao par puta

Jednostavno izgubis osecaj da imas kvalitetan telefon :)
Mada podrzavam dbrand i kvalitetan case :)

Neki kazu da bi zamenili ekran ako se izgrebe malo :D Dok ne pukne, dobro je. A i da pukne displej, a da radi touch, jos je upotrebljiv :)

Licno znam osobu koja je cuvala telefon godinu dana kao oci u glavi, maska, staklo sve. I telefon jednom pao i sve otislo. I to kad se nekom desi, vise mu ne pada na pamet da nosi bilo sta

Skoro 2 godine M8 bez futrole, iako imam 2 dotview-a i spigen case, imam par sitnih ogrebotina pozadi i to je to, folija prvi dan uzeta, nju ću da promenim samo, telefon ispadao par puta i lupan o zid(sa spigenom), nisam video izdržljiviji telefon.
https://youtu.be/QkxaeLYB1OM droidlife

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

I meni stigao kupon za 100$ off, ali svajpovah iz notification i nema vise.. Nije da bih ga kupio, nego nekom možda zatreba...

4i16pj0sPT.jpg

[YOUTUBE]QkxaeLYB1OM[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]qN4d-s5cvn4[/YOUTUBE]

Kazu da je izrada vrhunska, da je fon ''kao tenk''.

E ovo je pravi unibody. A ne ovi sto pokusavaju... :D Ali dobro, bice sledeci. ;)

[YOUTUBE]WtkJrWIb_Rg[/YOUTUBE]

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Ma jok, nego je Android konkurencija katastrofa ove godine :)

Ne znam za vas, ali meni je ovo najlepši telefon trenutno :)
Sao da ne zeznu sa kamerom (na onim slikama u uglovima stvarno mutno), to mora da se sačeka i vidi ...

ja bih ovog momenta uzeo ovu kameru sa sve tim ćoškovima. to je 5-10% fotke, ostalih 90% je odlično, reko bih bolje i od lga i od samsunga, mislim da je bolje i od nexusa u auto modu, jedini takmac joj je nexus sa hdr+ :)
nego mi skupo ***, za godinu dana ćemo pričamo :D

Meni je recimo P9 dizajn bolji od 10 sto se ovogodisnjih Androida tice. A realno S7 Edge je bez konkurencije.

Daleko od toga da je 10 ruzan, samo je nekako neuskladjen.

Мени су увек edge модели било изузетно тешки за држање и руковање..

Dobro ja sam pricao o dizajnu. Za S6 Edge se slazem ali koristio sam prekjuce S7 Edge, ono je nebo i zemlja u poredjenu sa S6 Edge. Nikakvih problema sto se drzanja pa cak i koricenja jednom rukom tice.

Meni je P8 koji koristim tezak fail po tom pitanju a on je "samo" 5.2".

Poslednja izmena:
I ja sam danas drzao edge7, mogao bi da ga koristim jednom rukom kad bi imao dva palca.Pitam se kada ces prestati da pises bajke.

^ Ha ha ha :-D

Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Nadam se da ce ih ovaj X vratiti u vode u kojima su ranije bili...cisto zbog konkurencije.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Poslednja izmena:
Koliko nerealan test, previse upadljivo je da se covek trudio da izvede sa S sto bolje fotografije a ovamo i malo da ljulja telefon dok slikava nema veze.

Vrh Dno