Šta je novo?

HTC 10

Pa sto se tice software-a ovaj Sence je miljama ispred TW,mislim da to svi na ovom forumu kontaju. Nexuse da ne pominjemo.

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Upravo naleteh na ovaj link: http://www.dxomark.com/Mobiles/HTC-10-camera-overview-A-great-all-rounder-for-stills-and-video preko: http://pocketnow.com/2016/04/13/htc-10-camera-test-dxomark-first-place-overall-s7-edge-tie

Semplovi? Nista?? :d

HTC 10: Photo: 88 Video: 86 Finalni score: 88

Xperia Z5: Photo: 88 Video: 86 Finalni score: 87

Is this a joke?? hahaha :d:d
Przi te malo sto ti voljeni samsung nije prvi? Ah ti botovi... Srce ti se slomilo.

Eh te brojke :D

Drago mi je sto se HTC dovoljno preblizio Samsungu :) Napokon ;)

Przi te malo sto ti voljeni samsung nije prvi?

stock-photo-female-oculist-doctor-s-hands-giving-a-pair-of-black-glasses-good-vision-concept-285133463.jpg

Przi me sto je HTC platio za los marketing od 2 pasusa i 0 semplova.

Nema tu tolikih razlika i nekakvih sabijanja i čišćenja podova, to su mladalački hormoni i entuzijasti početnici, da budem blag. Ali nekih razlika ima i ljudi cene različite stvari. Izradu na stranu, čist ukus, ali korisničko iskustvo je meni bitno. Pogotovo vremenom. Kakav tretman je N4 dobio? Kad je dobio M? Sećam se naslova gde se pitaju da li Samsung mrzi taj model. I na kraju i dobiješ update i zažališ - dobiješ drugi telefon, gori. A bloatwere? Crnja za S7 nabraja duplikate aplikacija. Da ne zalazim u tw.
Boli me uvo za bilo koji brend, ali to im ne tolerišem. Dok ovde dobijamo skoro Nexus, prečišćene aplikacije, pravovremen update, njihove aplikacije na Play store - izbor. Vidi se briga o iskustvu. I da, moram da pomenem animaciju za recents na S7, smešno, naivno maskiranje neoptimizovanosti.

HtC 10 je odlican ali mislim da ce sledeci nexus tek da razbije. Hardverski ne cisti pod sa konkurentima (S7, G5...) Ali softverski ce pocistiti bagoviti TW koji nikako da srede. Nexusi su i dalje bez premca sto se Androida tice.
Ipak najveci nedostatak ovog telefona je dizajn koji je nista posebno i bezlican. Ali ni G5 ili S7 se nisu proslavili sto se toga tice. Treba ljudi da se ugledaju na rendere ako vec nemaju ideje. A ima bas finih rendera

Eh te brojke :D

Drago mi je sto se HTC dovoljno preblizio Samsungu :) Napokon ;)

Cenim da je kamera na HTC 10 duplo bolja nego na S7 Edge nego ne smeju puno da talasaju. Kao sto su Nexusi daleko bolji u fotografisanju ali to ne mozes procitati u rivjuovima.

Nemojte ljudi ko boga Vas molim :D
U kojim je to galaksijama ovo ofarbano ****** koje se ljušti i tamni dobro :)

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
7 meseci bez ikakve zastite kao nov, ram niti je izgubio boju niti se oljustio a par puta sam u hodu zveknuo od namestaj, drugi metal itd i ni jedne tacke nije bilo.I nisam ni rekao da je dobro nego izdrzljivo bar dok je bio kod mene i sa mojom upotrebom nista mu falilo nije

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Cenim da je kamera na HTC 10 duplo bolja nego na S7 Edge nego ne smeju puno da talasaju. Kao sto su Nexusi daleko bolji u fotografisanju ali to ne mozes procitati u rivjuovima.
[emoji5]

Ali kad čitam botovske tekstove koji pominju "velike" piksele na S7 i kako su oni to prvi uveli... A pikseli na S7 veliki kao na S2 [emoji23]

TW bagovit, uzasan, spor... vidim ja niste vi prisli Samsung telefonu skoro...

Ne toliko bagovit, nije taj UI toliko ******. Sada je laksi i bolji nego pre.

Ali zna se da je Sense bolji :) Pridji Nexusu, pa ce ti biti jasno koji bolje radi.

Nikad mi nije bilo jasno izazivanje nekoga na crtu na semaforu a jos manje prepirka oko toga ciji je telefon bolji jer ima manje/vise bloatware-a. M10 je super telefon i neka samo nastave ovim putem.

U smislu da ne zabada kao pre. 2 sec za dialer itd. Dobrim delom je sada hardver zaduzen za takvo brzo otvaranje app, ali tacno je da je system usage veci na TW-u.

600mb na S5, 850mb na M8 :)

Ma od s6 sredili ga oni, to sa kesiranjem, pa zna se ko se bavi time :D
Ali opet, ni blizu sensu i nexusu, je6iga!

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

TW bagovit, uzasan, spor... vidim ja niste vi prisli Samsung telefonu skoro...
Prilazim ja S6 svaki dan i tacno je da je softver dosta bolji nego ranije ali i dalje je prepun lagova, zamrzavanja i ostalog. Juce mi je kolegin S6 3x blokirao prilikom zumiranja stranice na mobilnom svetu. Pomoglo je jedino ubijanje Chrome-a i ponovno ucitavanje. Po meni, nedopustivo.

Juce mi je kolegin S6 3x blokirao prilikom zumiranja stranice na mobilnom svetu. Pomoglo je jedino ubijanje Chrome-a i ponovno ucitavanje. Po meni, nedopustivo.

????
Zadnji put mi se ovo desilo na huaweiiju u8650..[emoji1]

Realno...tacviz nikad nece raditi kako treba, pogotovo ne u poredjenju sa sensom, a kamoli sa vanilom.

Sent from my m2 note using Tapatalk

U ovo vreme smo dosli do takvog nivoa tehnologije u telefonima da to prosto ne treba vise da bude u zizi interesovanja. Sad je najbitniji softwer, optimizacija, fluidnost i tu treba vrsiti pritisak na proizvodjace. Svidja mi se sto je HTC imao to u vidu i guraju i opsecaju koliko treba - dok neki samo guraju, trpaju, dodaju i ne vade (ga) :) I takvi mogu da dodju u obzir samo ako ostali podbace ;)

Poslednja izmena:
????
Zadnji put mi se ovo desilo na huaweiiju u8650..[emoji1]

Realno...tacviz nikad nece raditi kako treba, pogotovo ne u poredjenju sa sensom, a kamoli sa vanilom.

Sent from my m2 note using Tapatalk
Ni ja ne pamtim kada sam imao slicnu situaciju na nekom telefonu. :)

Xperia Z2

[YOUTUBE]-XklPXAdvVY[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]8wQLC-dOtvw[/YOUTUBE]

HTC 10 - Ubedljivo najlepša leđa nekog telefona :)
Jednostavno to je to, samo da ne zeznu sa kamerom nešto ...

B7iNEPSu.png

Ubacili su dosta Google aplikacija pa nema dupliranja kao kod drugih što je odlično!

Poslednja izmena:
HTC Keyboard/Music/Gallery su, verujte, izvrsne app. Podrzavam sto su ih izbacili zbog dupliranja, ali dobra stvar je sto ih verovatno mozete skinuti sa playstore-a.

Svaka HTC app(poput google-ovih) se update-uje na ps-u, pa cak i camera app. Npr. neki novi update aplikacije za kameru moze poboljsati performanse i usavrsiti softver kamere, donekle. :)

Poslednja izmena:
Meni je skoro svaka htc-ova aplikacija bolja od guglove,jedino od gugla sto korisim je hrom,ja bi pre izbacio sve guglove :)

Recimo HTC Internet app, ona nista ne valja. :D To je sada zamenjeno sa Chrome-om, koji je daleko bolji(scroll, zoom itd.).

To jeste,ali ne ide mi u glavu da su muzicku aplikaciju zamenili za ovo guglovo smece...dobro je sto se moze skinuti kome treba

Svidja mi se to sto su uradili sa aplikacijama, realno su primer za sve ostale proizvodjace(samsung, I'm looking at you :p).
Super je telefon, konacno su uboli. Prednja strana jeste ruzna(po meni), ali dobro, boze moj. Sve ostalo super.

Nazad
Vrh Dno