Przi te malo sto ti voljeni samsung nije prvi? Ah ti botovi... Srce ti se slomilo.Upravo naleteh na ovaj link: http://www.dxomark.com/Mobiles/HTC-10-camera-overview-A-great-all-rounder-for-stills-and-video preko: http://pocketnow.com/2016/04/13/htc-10-camera-test-dxomark-first-place-overall-s7-edge-tie
Semplovi? Nista?? :d
HTC 10: Photo: 88 Video: 86 Finalni score: 88
Xperia Z5: Photo: 88 Video: 86 Finalni score: 87
Is this a joke?? hahaha :d:d
Przi te malo sto ti voljeni samsung nije prvi?
npr na note 4 je alu ram bio jako jako izdrzljiv.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Eh te brojke![]()
Drago mi je sto se HTC dovoljno preblizio SamsunguNapokon
![]()
7 meseci bez ikakve zastite kao nov, ram niti je izgubio boju niti se oljustio a par puta sam u hodu zveknuo od namestaj, drugi metal itd i ni jedne tacke nije bilo.I nisam ni rekao da je dobro nego izdrzljivo bar dok je bio kod mene i sa mojom upotrebom nista mu falilo nijeNemojte ljudi ko boga Vas molim
U kojim je to galaksijama ovo ofarbano ****** koje se ljušti i tamni dobro
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
[emoji5]Cenim da je kamera na HTC 10 duplo bolja nego na S7 Edge nego ne smeju puno da talasaju. Kao sto su Nexusi daleko bolji u fotografisanju ali to ne mozes procitati u rivjuovima.
Kako lakši kad sistem zauzima po 2 GB. Na S5 zauzme 600 mb. Zašto padaš na glupu propaganduNe toliko bagovit, nije taj UI toliko ******. Sada je laksi i bolji nego pre.
Ma od s6 sredili ga oni, to sa kesiranjem, pa zna se ko se bavi time![]()
Ali opet, ni blizu sensu i nexusu, je6iga!
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Prilazim ja S6 svaki dan i tacno je da je softver dosta bolji nego ranije ali i dalje je prepun lagova, zamrzavanja i ostalog. Juce mi je kolegin S6 3x blokirao prilikom zumiranja stranice na mobilnom svetu. Pomoglo je jedino ubijanje Chrome-a i ponovno ucitavanje. Po meni, nedopustivo.TW bagovit, uzasan, spor... vidim ja niste vi prisli Samsung telefonu skoro...
I soni, ja se izvinjavam!Pomeni i Sony makar posle HTC-a![]()
Juce mi je kolegin S6 3x blokirao prilikom zumiranja stranice na mobilnom svetu. Pomoglo je jedino ubijanje Chrome-a i ponovno ucitavanje. Po meni, nedopustivo.
Ni ja ne pamtim kada sam imao slicnu situaciju na nekom telefonu.????
Zadnji put mi se ovo desilo na huaweiiju u8650..[emoji1]
Realno...tacviz nikad nece raditi kako treba, pogotovo ne u poredjenju sa sensom, a kamoli sa vanilom.
Sent from my m2 note using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari