Šta je novo?

HTC 10

Sto bi oni svoj proizvod prodavali jeftinije ukoliko se ispostavi tacno ovo sto je Peca naveo da mu je receno?

Dizajn imaju bolji (tj imali su) vjerovatno nastaviti sa tom idejom kao sto su m7,8,9.
SW maksimalno upeglan i radi kao sat.
Baterija nije uopste losija bitno nego kod konkurencije, cak i bolja od pojedinih.
Ekrani odlicni.

Jedina je zamjerka na bateriju, mada prosjecnom korisniku vrsi posao i trenutno stanje kod m8,9 modela sasvim fino.

Ne znam stvarno sta vi ocekujete od mobilnog telefona?

Biće tu kao G5 - malo jeftiniji od S7...
Nemaju marketing i dostupnost kao samsung, valjalo bi da bude malo jeftiniji i da ga ima po oglasima i kod svih operatera.

A daj, HTC je uvek imao nerealno jak Antutu score. Svaki score nije bio validan iz razloga sto varaju. U stvari zavisi kako na to gledate, ali u odredjenim situacijama je podesen da maksimalno optereti CPU i GPU (HTC pnpmgr i ostale gluposti u kernelu) kako bi izvukao sto bolji rezultat u bilo cemu. I ne zaboravite da postoji Performance mod u developer options na Sense-u. :)
Ipak nema htc logo iznad home dugmeta. Ali zasto su ga toliko spistili omda? Samo da ga sp 820 ne zezne, i ovo lako moze biti najj tel ove god.
Sacekaj, bice logo iznad :D Ne verujem da ce ga zeznuti S820. Na S7 je ogroman problem taj soc zbog MT-a + baterije.

Džaba im dobar telefon ako ga predstave sredinom aprila a počne da se prodaje krajem maja i to na kašičicu.

Nema sanse maj. Nedelju dana posle predstavljanja. Neki kazu da ce biti oko 15... Onaj saban evleaks, kaze oko 19. Aprila.

UpLeaks.
UpLeaks Weibo Post
Izi2CE7.png

Prevod:
It's late here, so let me reveal some info. The BoomSound on Perfume is optimized for Hi-Fi, and it's very promising.
I won't give more details, since I'm "The leaker who won't leak"

A daj, HTC je uvek imao nerealno jak Antutu score. Svaki score nije bio validan iz razloga sto varaju. U stvari zavisi kako na to gledate, ali u odredjenim situacijama je podesen da maksimalno optereti CPU i GPU (HTC pnpmgr i ostale gluposti u kernelu) kako bi izvukao sto bolji rezultat u bilo cemu. I ne zaboravite da postoji Performance mod u developer options na Sense-u. :)

Slazem se, m8 sa sd kernelom oko 80.000 skor, malo nerealno :D Doduse, malo sam overklokovao na 2.65ghz..
Juce bio drugar sa s6 i burazer sa iph6, malo uporedjivali, cik pogodi koji se najbolje pokazao u smislu fluidnosti i brzine otvaranja aplikacija? Kamera na s6 je mnogo dobra, bolja od iph6.

Poogadjam... S6, ima dobar nand.

Ma daj :D ... Taj S801 jeste dobar SoC, fantasticno odradjem. Al' tesko mi da poverujem :D Mada, ti si to lepo tweak-ovao i overclock-ovao, pa i nije realno jer se tako M8 mnogo bolje ponasa.

Cuti, nemoj da tweak-ujes. Pocela je najezda botica ovde na Bench-u, smrtna kazna ako promenis rom :D

Imas li neki info o Sense 8? :)

Ma daj :D ... Taj S801 jeste dobar SoC, fantasticno odradjem. Al' tesko mi da poverujem :D Mada, ti si to lepo tweak-ovao i overclock-ovao, pa i nije realno jer se tako M8 mnogo bolje ponasa.

Cuti, nemoj da tweak-ujes. Pocela je najezda botica ovde na Bench-u, smrtna kazna ako promenis rom :D

Imas li neki info o Sense 8? :)
Nista za sad, mix google/sense_7g. Trebalo bi da je stigao OTA sa svim aplikacijama optimizovanim za sense 8, 2-3 nedelje pre predstavljanja. Tako je bilo za M9 bar. Videcemo za 4-5 dana.

Dakle bice brzi skin. I sada je dobar.

Daj podeli i s nama podešavanja za 80k...

uploadfromtaptalk1458984352330.jpg
uploadfromtaptalk1458984359143.jpg
uploadfromtaptalk1458984375858.jpg
uploadfromtaptalk1458984384637.jpg
uploadfromtaptalk1458984395870.jpg

2e62406b45c5902150e41e16e877c47d.jpg

0d48b70964837004d8d7364b69ccc3f4.jpg

68710c3dbf3c27a202d376c2a786c6f3.jpg

Glasine... HTC 10 600€. HTC 10 Plus 5.5" 700€

^Crni...

Cini mi se da je crni veci model :)

IR Blaster zadrzan?! Pogledajte 3. sliku...

Pa celom dužinom ima ova plastika kao na m8, samo je svetlija, nije crna bar mi se cini ...

Da, kao na M8. :) Celom duzinom.

Pitanje je da li ce biti... To su glasine samo :)

79883ed43e4d8686bcdfd6cb5fb58ab1.jpg

e936dd80b1ab4371e5514ae4dae240bc.jpg

Poslednja izmena:
Pa ako ce biti m10+ super ali nisam primetio da se pominje + varijanta... Ko zna mozda otkriju i plus varijantu u aprilu :)

Hamdir sa xda:
Screen. Not Amoled. Colors are deeper and more realistic than my m9.
Black is great. No loss of view at ANY angle. Does not go grey.
Brighter than my a9. Color is as good as a9s amoled but not as saturated. Very sharp.
Gallery gone and a NEW partnership app with Photos instead.
Zoe is back. Auto HDR

Kapiram da zele olaksati sistem, ali sto izbacuju dobru app, Galeriju... Ok, mozda bude i dobra ta nova app.

E interesantno je ovo za SLCD5 i crnu boju :) Mada i M8 ima "bolji" prikaz crne pod vecim uglom od Z2/G3 npr. :)

Poslednja izmena:
Pa kacio je fkl poredjenje koje je radio neki rus, M8 ima bolje uglove gledanja/prikaz crne od M9 i ta razlika je ocigledna, tu su osakatili malo M9 :)
A za M8 se odavno zna da taj IPS ima najbolji prikaz crne i uglove gledanja od svih androida tog godista pa i novijih, kao sto je i M7 imao 2013. ali sama kalibracija na oba displeja nije sjajna, dobra jeste ali ocekujem da ce tu ovaj 10 biti dosta bolji.

HTC M10+ ce biti izgleda samo za Kinu(neki raspali mediatek...), sa elevate-a info. Nece biti klasika kao iphone 6s i 6s+, nego prica sa M9 i m9+. Los potez po meni, no dobro.

Ja nisam za tu plus verziju, ali dobro je da postoji izbor.
Mediatek? Opet kao prosle godine.

Hsv, da... Nije bas dobro kalibrisan, malo su "napucane boje", a bela vuce na plavo.

Nexus 5 ima "ispranije" boje, ali je bas dobro kalibrisan. Bela je dosta dobra, ali crna nikako sa vecim uglom gledanja. Ali kad stavim oba telefona na sto... Vise mi se svidja ekran na M8, *** :) Moze da se kalibrise u kernelu, ali me mrzi.

Sto se tice novijih IPS panela, to ne znam. Mada ni G4 nema los prikaz crne :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno