Šta je novo?

How to: PS2 Emulacija

Valjalo bi probati i PES2009. Kazu ljudi da je mnogo bolji gejplej nego na PC,PS3,KeksBox360.

Tekken5 je krshina, SC3 je puno bolji.

Epa razlika je velika izmedju:

Fifa 09 ps2 - Fifa 09 pc
PES 09 ps2 - PES 09 pc

Ne pitam dzabe, igrao sam i jedno i drugo za oba. I o oba dva slucaja bolje je na PS2.

Postoji lista podrzanih igrica za emulator. http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=1&s5=1 Druge igrice ne vreti pokusavati. Prevelika je zezancija. Ne isplati se. Kako izlazi nova verzija PSX2 tako nove igrice izlaze

Sad su malo bili usporili sa radom na emulatoru, jer se tvorac emulatora pripremao za svadbu. I ozenio se. ,) Sad kaze da ce ponovo malo vise da se posveti emulaciji. :D

http://www.pcsx2.net/

@Zdravkelja - pa da,ali izasao je novi GSDX 0.1.11.super radi na Win Vista valjda...

hahahhamuhahahahaha...zlo..xD

Mislim da sam na YT video GT4 PCSX2 videe...xD

Zar je moguce emulirati sve PS2 igre? GT4 npr

In game...

Udje u igru, radi sve osim onog najvaznijeg. Kad pocinje trka, ekran ispune male kockice i program zablokira (posle 10-15 sec.).

PS. sad videh na YT da su neki pokrenuli... Moram da provalim gde gresim.

Poslednja izmena:
Čemu ovo? Zar nema PS2 300MHz procesor ili tako nešto i neku jadnu grafiku.

Znači ja da na mojoj mašini i ne pokušavam :(

Emulacija ide preko procesora, tako da kada CPU bude naucio da radi ono sto radi GPU, radice ove emulacije i na 500MHz-a. Do tada...

Mozda ste videli u testovima za (recimo 3d mark 03), kada se pokrene onaj test sa avionima, da broj frejmova u prvom testu (kada se testira GPU) bude i do 10x veci nego u 2gom testu (kada se testira samo CPU).
Toliko.
:wave:

Skinuo sam najnoviju verziju pcsx2svn377, najnovije plugin-ove i opet isto. Zaglavi kad pocne trka i pukne program. Najvise me nervira sto ostalo sve leti na definisanih 60 frejmova. Probao sam sa nekoliko biosa.

Plasim se da me zeza moj ATI. Cini mi se da sam negde procitao da ima problema sa ATI drajverima...

Hajde ako neko provali o cemu se radi neka kaze ovde.

e ja sam pokusao da emuliram neke igre i smorio sam se :( uspeo sam doduse da emuliram neki PSX DVD iz magazina ali kad sam pokusao Spyro blokira :( tako da sam se smorio:(

Spyro kod mene ide ok.
Cinjenica je da se mora imati jaka masina.
E8400 @ 3800Mh, 2GB RAM-a i ATI 4850 daju odlicne rezultate ali me nervira sto ne mogu da igram GT4 iako sve ostalo sto sam probao (nekoliko igrica) ide dobro.

Poslednja izmena:
Nisam probao emulator jedno 6 meseci a mozda i vise, pre toga sam se bas zezao. Sa mojim e6300 overclock na 3.2Ghz i 2 gb ram-a uspevao sam da igram npr crash 4 , 25-35 fps, ali sad gleam mao na you tube i vidim da su rezultati sa procesorima na 3.8 extra i da izvlace 5-60 fps, moguce da je neki plugin popravio performanse, provericu bas ovi dana.

Evo vam exe fajlovi za pcsx2 0.9.5. Samo ih prekopirajte u folder sa emulatorom. Preporucujem koriscenje pcsx2svn377.exe fajla posto je brzi malo. Mora samo da se odloguje iz sesije i da se loguje ponovo da bi radio. I obavezno iso sa igrom mora da bude na hardu , niposto sa pravog dvd-a. Prietio sam ogromnu razliku u brzini izmedju iso fajla sa harda i kada se igra pokrece sa diska. Sa harda je sama emulacija mnogo brza.

Ovi fajlovi su isprobani i rade savrseno, i pravi su. Brzina i stabilnost su dosta bolji u odnosu na 0.9.4 verziju. Skinite pa probajte.

Jeste da ih nema na zvanicnom sajtu za download ,ali postoje. Ja sam ih slucajno nasao na netu.

EDIT: Evo ima na njihovom sajtu samo ja nisam video: http://www.pcsx2.net/downloads.php?p=publicbeta

Prilozi

• pcsx 0.9.5.part01.rar
    488.3 KB · Pregleda: 99
  • pcsx 0.9.5.part02.rar
    488.3 KB · Pregleda: 136
  • pcsx 0.9.5.part03.rar
    87.3 KB · Pregleda: 92
  • pcsx2 0.9.5.jpg
    pcsx2 0.9.5.jpg
    280 KB · Pregleda: 195
Poslednja izmena:
Jel mozda neko nasao emulator za PSP koji funkcionise?

Na Visti x64 ne mora logoff jer odmah ima pristup svom potrebnom RAM-u.

Ako neko uspe da pokrene i igra normalno GT4 neka javi , i napise svoj settings za epsxe.

Nemoguce, igra jos nije potpuno kompatibilna.
Majku im, kako je pokrecu oni likovi sto su kacili filmice na YT. Gledao sam i sve je isto kao kod mene, osim jedne stvari, kad pocinje trka kod njih se zakocka ekran par sekundi pa krene normalno a kod mene pukne program. Sve se nadam da postoji neka fora...

Dok ti budes imao dovoljno jak racunar da igras gt4 preko emulatora ( jer iako budu popravili kompatibilnost , nece brzinu) potrosices para za nekoliko PS2 konzola. Ja sam iz istog razloga i kupio PS2, jer je to ipak prava stvar. Emulator bi bio dobar samo kad bi funkcionisao onako kako treba.

well , daaa...

Meni radi tecno gt4 bez obzira koje vrednosti da stavim (rezoluciju u emulatoru i tako to..) , ali jedna trka mozda 2... ili nekih 10ak minuta na time trialu... a onda blokira programcic.

Karijeru ne smem ni da pomislim.

jer rade god of warovi na pcsx2, posto vidim da ima par filmica na jutubu na kojima se vidi da radi

well , daaa...

Meni radi tecno gt4 bez obzira koje vrednosti da stavim (rezoluciju u emulatoru i tako to..) , ali jedna trka mozda 2... ili nekih 10ak minuta na time trialu... a onda blokira programcic.

Karijeru ne smem ni da pomislim.

Radi zbog jakog procesora, a kompatibilnost je druga prica.

Moj savet:

ps2.jpg

ili

sony_pink_ps2_bg.jpg

Pa birajte :D ja sam uzeo ono prvo :)

Poslednja izmena:
Zavisi sta igras, za FPS i strategije je jedino resenje mis + tastatura, za sve ostalo....

Mozda ce neke obradovati vest da je God of War skoro potpuno kompatibilan.
Jos uvek nije sve potpuno stabilno, igra ponekad crashuje, manji problemi sa zvukom i framerateom, ali je moguce igrati sve do poslednjeg nivoa. Poslednji nivo jos uvek ne moze da se predje zbog nekog buga. Verujem da ce to uskoro da rese.

Inace, pre par nedelja su se spojili PCSX2 tim i Playground tim, sto znaci da vise ljudi radi na projektu, brzi je razvoj i nove revizije izlaze par puta mesecno. :)

http://forums.pcsx2.net/

Nazad
Vrh Dno