Možda će ti zvučati glupo ali probaj Mezzmo. Koristio sam Serviio i imao sam više problema nego gledanja filmova, Plex mi nikad nije radio, probao sam gomilu drugih i na kraju mi je to radilo besprekorno, na kraju sam platio original.
Titl treba da se zove isto kao i film (samo nastavak se razlikuje) i film ne sme da ima već ugrađen neki titl (ako je mkv).Kod Plex-a neznam da ubacim pored filma i prevod...
Ja sam kod svih filmova izvrsio rename da se isto zove i film i prevod ali bez ekstenzije. A nekoliko MKV-a je provuceno kroz mkvmerge u kontejner.Titl treba da se zove isto kao i film (samo nastavak se razlikuje) i film ne sme da ima već ugrađen neki titl (ako je mkv).
Serviio mi odgovara kako radi ali imam jedan problem. Prilikom startovanja računara Serviio se ne pokreće automatski i izbacuje mi ovu poruku
![]()
Gledao sam po netu, navodno ima neke veze sa Javom i preporučuju da se instalira Java ponovo. Sve sam to uradio ali opet isto. Jel' se dešavalo još nekome?
Edit: Probao sam i Mezzmo ali i on mi nešto zeza za odredjene filmove. Kad hoću da ih premotam on uvek vraća na početak, ne dozvoljava premotavanje.
E super nisam znao u tom slucaju se bacam u pretragu za nesto ne preterano zahtevnim(citaj skupim)adapterom da nabavim za mamin tv.kad nakacis Android Stick na HDMI ulaz...vise se nista ne pita TV...i njegove opcije...sve radis preko Androida
Procitacu tamo ono sto me bude zanimalo. Hvalaimas posebnu i jako Opsirnu temu o Android Playerima...
Serviio mi odgovara kako radi ali imam jedan problem. Prilikom startovanja računara Serviio se ne pokreće automatski i izbacuje mi ovu poruku
![]()
Gledao sam po netu, navodno ima neke veze sa Javom i preporučuju da se instalira Java ponovo. Sve sam to uradio ali opet isto. Jel' se dešavalo još nekome?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari