Šta je novo?

Honor Magic7 Pro

Ja sam danas poručio onaj Lunar. U Bg-u Nije bio na stanju u prodavnicama. Tacnije na dva mesta ali izložen. Nisu dali dodatni popust koji sam tražio što je kutija otvorena i telefon izvadjen.
Onda sam rešio da kupim za isti novac neotvorena.
Jos sam dobio popust 1.600din.
Imam punjač Huawei 66W.

Ljudi kako da obriše ovaj "Osnovni" folder ?1000000770.jpg1000000771.jpg

Kad ga otvoris,izbaci sve app iz njega i on se sam brise kad bude prazan, posle mozes da napravis novi sa drugim app ili istim, a mozes i bez njega

Da li ste zadovoljni svojim uredjaji a? Gledam na YT, ispljuvali prednju kameru I noćni video. Ja bih prešao sa Magic 5 Pro. Koliko vidim ne bi bila mnogo osetna razlika

Kako na zaključan ekran ubaciti lampu umesto kartice ili kamere?

Ja sam negde video opciju al sad se ubi tražeći da nađem....
Evo ga našao sam,na zaključan ekran tapnuti jednom i sa 2 prsta skupljati prema sredini ekrana.

Prilozi

• Screenshot_20251107_222045_com_hihonor_wallpapereditor_MagazineWallpaperActivity.jpg
    Screenshot_20251107_222045_com_hihonor_wallpapereditor_MagazineWallpaperActivity.jpg
    55.6 KB · Pregleda: 62
Poslednja izmena:
Kabl i iglica samo
Davno sam kupovao nov telefon pa se ne secam. Da li ti je stigao u celofanu ili samo u kutiji?

Ja ga dobio u kutiji sa cenom preko. Uvek paranoisem oko toga da je bio izlozeni primerak. Na ovom nema hologramske nalepnice vec samo 2 lepljive trakice sa obe strane.
Ja sam danas poručio onaj Lunar. U Bg-u Nije bio na stanju u prodavnicama. Tacnije na dva mesta ali izložen. Nisu dali dodatni popust koji sam tražio što je kutija otvorena i telefon izvadjen.
Onda sam rešio da kupim za isti novac neotvorena.
Jos sam dobio popust 1.600din.
Imam punjač Huawei 66W.
Prevideo sam ovu poruku pa ako mozes da obrazlozis. Kako znas da li su otvoreni ako si porucio online? Kako si za isti novac uzeo neotvoren ako ih nije bilo na stanju?

Prilozi

• IMG_20251108_001943.jpg
    IMG_20251108_001943.jpg
    51.2 KB · Pregleda: 69
Poslednja izmena:
Da li ste zadovoljni svojim uredjaji a? Gledam na YT, ispljuvali prednju kameru I noćni video. Ja bih prešao sa Magic 5 Pro. Koliko vidim ne bi bila mnogo osetna razlika
Zadovoljan, razliku ces videti sigurno, mozda ne ogromnu, ali postoji razlika.
Sto se tice pljuvana na yt, iskreno bas su retki koji su objektivni u recenzijama.
Ovo pricam za sve marke telefona, uvek je neka strana privrzena nekom drugom proizvodjacu, dok ga negde ne probas neces znati da li ti se dopada ili ne.

Davno sam kupovao nov telefon pa se ne secam. Da li ti je stigao u celofanu ili samo u kutiji?

Ja ga dobio u kutiji sa cenom preko. Uvek paranoisem oko toga da je bio izlozeni primerak. Na ovom nema hologramske nalepnice vec samo 2 lepljive trakice sa obe strane.

Prevideo sam ovu poruku pa ako mozes da obrazlozis. Kako znas da li su otvoreni ako si porucio online? Kako si za isti novac uzeo neotvoren ako ih nije bilo na stanju?
Ako su ovakve nalepnice onda je to to.

Prilozi

• IMG_20251107_134734.jpg
    IMG_20251107_134734.jpg
    123.3 KB · Pregleda: 40

Probaću opet da objasnim.
U Beogradu ni u jednoj prodavnici nemaju telefon sa tom bojom u vakum pakovanju. Imaju jedan izložen a to znači da je kutija otvorena a telefon izvadjen i stavljen u izbenom prostoru. Verovatno neka vitrina ili polica. Pritom nije, kako oni kažu uključivan j korišćen.
Upravo taj model su mi nudili gde sam ja rekao da ako već kupujem baš taj koji nije u vakum pakovanju onda dobijem dodatni popust.
Rekli su mi da je već snižen i da sniženje na snižen telefon ne može.
Ja sam rekao da ostajem onda pri svome i čekam za isti novac vakum pakovanje.
Danas se prepiska nastavila. Javila se taj prodajni agent I rekla da je telefon rezervisan u 02 prodavnici.
Kad sam pitao da li je to Izloženi model rekla je jeste.
Narednih tri sata smo se opet vrteli u krug kao juce i ja opet kažem da je ok i da ću ostati pri svome da sačekam vakum pakovanje koje sam poručio preko aplikacije.
Posle 15min mi stiže mail je porudžbina izvršena i I obaveštenje o broju porudžbine kao i da me čeka u prodavnici.
Posto sam ja izabrao tržni centar i bio u gradu rešim da pozovem za svaki slučaj porisnicku službu i pitam da li je telefon u tom tržnom centru. Bilo mi je sumnjivo da za dan stigne iz Sombora gde je bio na stanju.
Ona mi kaze da je u prodavnici 02 sto je na Vračaru gde smo prepiska a utvrdili da ima samo izložen.
Pitam da li je vakum stigao, kaze ne nego Izloženi.
Pitam je da li je upoznata sa mojim slučajem a ona predlozi da kupim crni.
Kažem joj da sam hteo crni kupio bih ga dan ranije.
Uglavnom, uz njeno nevoljno priznanje zaključio sam da oni više u toj boji nemaju nigde na lageru. Da bi mi rekla da sačekam ponedeljak jer "valjda" stižu nove količine pa će mi javiti.
Zahvalio se I odustao od kupovine.
Mozda sam pogrešio ali nisam više hteo da mi vređaju inteligenciju.

U Beogradu ni u jednoj prodavnici nemaju telefon sa tom bojom u vakum pakovanju. Imaju jedan izložen a to znači da je kutija otvorena a telefon izvadjen i stavljen u izbenom prostoru. Verovatno neka vitrina ili polica. Pritom nije, kako oni kažu uključivan j korišćen.
Upravo taj model su mi nudili gde sam ja rekao da ako već kupujem baš taj koji nije u vakum pakovanju onda dobijem dodatni popust.
Danas se prepiska nastavila. Javila se taj prodajni agent I rekla da je telefon rezervisan u 02 prodavnici.
Narednih tri sata smo se opet vrteli u krug kao juce i ja opet kažem da je ok i da ću ostati pri svome da sačekam vakum pakovanje koje sam poručio preko aplikacije.
Posle 15min mi stiže mail je porudžbina izvršena i I obaveštenje o broju porudžbine kao i da me čeka u prodavnici.
Posto sam ja izabrao tržni centar i bio u gradu rešim da pozovem za svaki slučaj porisnicku službu i pitam da li je telefon u tom tržnom centru. Bilo mi je sumnjivo da za dan stigne iz Sombora gde je bio na stanju.
Ona mi kaze da je u prodavnici 02 sto je na Vračaru gde smo prepiska a utvrdili da ima samo izložen.
Uglavnom, uz njeno nevoljno priznanje zaključio sam da oni više u toj boji nemaju nigde na lageru. Da bi mi rekla da sačekam ponedeljak jer "valjda" stižu nove količine pa će mi javiti.
Razumem te, ali nemoj me pogresno shvatiti. Ako ti je stalo do boje, onda ne treba ni da ga kupis

Ne vidim razlog da ne uzmes izlozbeni primerak(tj vidim, novac, hoces jos snizenja zbog toga,da ne preterujes malo)

Nevjerovatno mi je da MagicOS 10 još ne stiže redovnim kanalima... Namjerno neću da koristim eSIM foru, jer očekujem da će brzo da stigne svima, ali izgleda da se varam.

Hvala na objasnjenju, u prvoj poruci je bilo malo nejasno. Mada i sad kada citam malo mi je nejasno kako ste dosli do prepiske? Kad si narucio online jesu oni tebe pozvali i rekli da imaju samo izlozbeni primerak pa se tako razvila komunikacija?
Ako su ovakve nalepnice onda je to to.
Jesu takve, ali nemam ovu nalepnicu o energetskoj efikasnosti kao kod tebe. Jesi ovde kupio ili preko?

Trenutno koristim HM5P, kupljen star 3 dana bas u Gigatronu
Kad sam ga preuzimao kutija je bila otvorena "samo da se proveri da li je ispravan".
Jos odem u Šabac po njega jer zelena boja se tesko nalazila u tom trenutku.
Posto je bio star 3 dana proverio sam samo serijski broj koji se poklapa sa onim na kutiji. Vidim račun fiskalni ok, platim I preuzmem telefon. Posle sat-dva rešim da ga aktiviram. Izvučem slot za SIM karticu a unutra kartica od MTS operatera.
Prodavac je ustvari preprodavac, mozda nije znao a i da jeste verovatno bi rekao da nema pojma.
Predjem preko svega jer je bio star tri dana ali se zateknem da ako ga plaćam po punoj ceni ima da bude vakum i da ja otvaram.
Što se komunikacije tiče, poručio sam u zelenoj boji pa su me oni prvi kontaktirati. Imaju ali otvoren. I tu smo se dva dana vrteli u krug dok nisu rekli da nemaju na stanju vakum pakovanje.
Ako ne verujete poručite u Lunar boji.
Crnu boju ne želim jer mi je ona druga lepša.

Vrh Dno