Šta je novo?

Honor Magic7 Pro

Kakva iskustva imate sa mobile outfitters-om. Jos uvek ne znam sta je najbolja opcija za zastitu

Kakva iskustva imate sa mobile outfitters-om. Jos uvek ne znam sta je najbolja opcija za zastitu
Na Xiaomi telefonu sam je odmah stavio, isto je zakrivljen ekran.
Bila je odlicna dok nisam uzeo neku deblju masku za njega, onda je na coskovima pocelo odlepljivanje, a zavisi i da li ti je uvek u farmekrama ili ne,uvek je mozes zameniti za 1000 din uz racun, po mom iskustvu to bi trebalo da bude na svakih 6 meseci.
Na 7 pro imam i dalje fabricku foliju, odlepljuje se sa jedne strane malo, ali trpim to, jer po meni nema adekvatne zastite kao sto je fabrika.

Edit:

Ovo je ta "deblja" maska koju sam imao na Xiaomi i sad na Honoru.

Na Xiaomi telefonu sam je odmah stavio, isto je zakrivljen ekran.
Bila je odlicna dok nisam uzeo neku deblju masku za njega, onda je na coskovima pocelo odlepljivanje, a zavisi i da li ti je uvek u farmekrama ili ne,uvek je mozes zameniti za 1000 din uz racun, po mom iskustvu to bi trebalo da bude na svakih 6 meseci.
Na 7 pro imam i dalje fabricku foliju, odlepljuje se sa jedne strane malo, ali trpim to, jer po meni nema adekvatne zastite kao sto je fabrika.

Edit:

Ovo je ta "deblja" maska koju sam imao na Xiaomi i sad na Honoru.
Ovo bukvalno isto i kod mene na Huawei. Stavio deblju masku i odma krenula sa ivica da ulazi vazduh

Ovo bukvalno isto i kod mene na Huawei. Stavio deblju masku i odma krenula sa ivica da ulazi vazduh
Jedino da se proveri sa njima da li je moguce skratiti foliju za po 1mm sa sve cetiri strane.
Mislim da onda ne bi bilo problema sa debljim maskama.

Sve zavisi od futrole. Tamo gde futrola ne gura foliju, može relativno dugo da opstane (kod mene već 8 meseci). Ako futrola gura foliju, onda moraš svaki dan noktom da pritiskaš dok ne uđe prešina ispod folije. posle toga samo zamena, jer više neće da se zalepi za ekran.

Ja imam neku osnovnu njihovu foliju, a klincu sam kupio onu najskuplju (i najdeblju) i isplatila mi se već posle par dana kada je na foliji ostalo ozbiljno udubljenje po sred ekrana kada mu je telefon pao. Da nije bilo nje, ekran bi verovatno pretrpeo neko oštećenje na mestu udarca.

Ukoliko zelite da budete beta tester za novi OS idite u my honor app, promenite region na Italiju i onda imate opciju "club" dole u sredini, i videcete gde pise "magicos beta".
To sam sad uradio, jos uvek mi nije stiglo azuriranje, a i ocekuju nas i neki pokloni, tako kazu.

Kad se ugrađuje outfitters pitaju da li planiraš da držiš masku na telefonu ili ne. Drugačiji je valjda postupak ugradnje za telefone sa maskicom ili bez nje. To je moje iskustvo kad sam ugrađivao foliju na Samsung S23+ kad sam ga imao

Ukoliko zelite da budete beta tester za novi OS idite u my honor app, promenite region na Italiju i onda imate opciju "club" dole u sredini, i videcete gde pise "magicos beta".
To sam sad uradio, jos uvek mi nije stiglo azuriranje, a i ocekuju nas i neki pokloni, tako kazu.
Ne vidim gde piše "magicos beta".

Prilozi

• Screenshot_20250811_075000_com_hihonor_phoneservice_MainActivity.jpg
    Screenshot_20250811_075000_com_hihonor_phoneservice_MainActivity.jpg
    129.9 KB · Pregleda: 25
Jedno pitanje,koliko su ispeglali kamere apdejtima i generalno softver
Gledao sam recenzije uglavnom kad je izasao ,nema novije nista,pa zato i pitam

Hajde da ponovim pitanje.Da li iko ko ima ovaj telefon moze ukratko da kaze neki istorijat samoga telefona ,koliko su odradili kamere (ili nisu),koliko je softverski doteran proizvod
Rad samoga telefona nije upitan ,jedan je od najboljih ali recimo voleo bih da cujem koliko se uradilo na kamerama eto bar toliko

Hajde da ponovim pitanje.Da li iko ko ima ovaj telefon moze ukratko da kaze neki istorijat samoga telefona ,koliko su odradili kamere (ili nisu),koliko je softverski doteran proizvod
Rad samoga telefona nije upitan ,jedan je od najboljih ali recimo voleo bih da cujem koliko se uradilo na kamerama eto bar toliko
Imam ovaj model vec oko 3,4 meseca.
Sto se tice unapredjenja kamere iskreno nisam nesto primetio, ali meni su svakako kamere super od kako sam ga kupio.
Softverski je takodje super, jer sam svakako navikao na operativni sistem, godinama sam koristio Huawei, godinu dana Xiaomi, i sad se vratio na Honor zbog google servisa.
Mislim da je bred Honor i ovaj model mnogo podcenjen u EU, po meni su u rangu top proizvodjaca.
Ako trazis telefon na "duze staze" mislim da neces pogresiti, ako trazis telefon da ga malo koristis i prodas, mislim da ces izgubiti samo novac jer nendrze cenu kao Apple i Samsung.

Uzecu ga svakako,iskreno Samsung me smorio,posle 22 ultre sve isto,poprilicno i ruznjikavo
Da koristio sam neko vreme Mate seriju na zalost ....
Nisu mi kamere ni primarna stavka ali reko mozda su je malo doterali,moglo bi to bolje s.obzirom kakav hardver imaju
Moram priznati da me je 22 ultra po tom pitanju malo razmazio
Ali gledajuci 23,pa.24 i na kraju 25 ne vidim ja tu neki pomak sem vece cene i ruznijih modela, a ne bih da.me sisaju
U svakom slucaju hvala za info o kamerama ako neko ima nesto da doda bio bih zahvalan

Juče sam ga u G držao u ruci, lepše mi leži u ruci nego moj M5P. Primetio sam da ima fabričku foliju koja deluje kvalitetno

Ja sam ovaj telefon imao do pre nekih mesec ipo. Telefon je fantastican na svim poljima zaista. Jedini razlog sto sam ga prodao je kamera. I kamera je vrhunska, svaka slika je kristalno jasna, ali imala je jednu manu. Boje su previse naglasene i ako sam iskljucio hdr i podesavao sve na prirodno. Bukvalno je to jedini razlog zasto sam ga prodao i vratio se Samsungu.
P. S. I da jos jedna stvar mi je smetala, Honor pre agresivno ubija aplikacije u pozadini. Osim toga telefon je vrhunski.

Hvala svima na javljanju
Generalno dobar telefon koji ponekada ima i nema probleme sa notifikacijama
Nema najbolju kameru a i ima ahahahaha
Da, razmazio nas samsung definitivno
I ako samo sa njim poredis,mrka kapa jer i navika je cudo
U svakom slucaju kad sve saberem i oduzmem odlican telefon,da li je bolji od Ultre,ocigledno od korisnika do korisnika
Svako ima neku svoju logiku
Nadam se da ce mi mane koje ocigledno ima biti manje bitne od samsungovih ili bar prihvatljive koliko i samsungove

Vrh Dno