Na Xiaomi telefonu sam je odmah stavio, isto je zakrivljen ekran.Kakva iskustva imate sa mobile outfitters-om. Jos uvek ne znam sta je najbolja opcija za zastitu
Ovo bukvalno isto i kod mene na Huawei. Stavio deblju masku i odma krenula sa ivica da ulazi vazduhNa Xiaomi telefonu sam je odmah stavio, isto je zakrivljen ekran.
Bila je odlicna dok nisam uzeo neku deblju masku za njega, onda je na coskovima pocelo odlepljivanje, a zavisi i da li ti je uvek u farmekrama ili ne,uvek je mozes zameniti za 1000 din uz racun, po mom iskustvu to bi trebalo da bude na svakih 6 meseci.
Na 7 pro imam i dalje fabricku foliju, odlepljuje se sa jedne strane malo, ali trpim to, jer po meni nema adekvatne zastite kao sto je fabrika.
Edit:
![]()
Luxuriöse Angel Eyes quadratische Flüssigsilikonhülle für Honor Magic 3 4 5 6 7 Pro Honor X8 X9 X40 X50 X60 Pro 200 300 Pro Ultra Cover - AliExpress 202192403
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Ovo je ta "deblja" maska koju sam imao na Xiaomi i sad na Honoru.
Jedino da se proveri sa njima da li je moguce skratiti foliju za po 1mm sa sve cetiri strane.Ovo bukvalno isto i kod mene na Huawei. Stavio deblju masku i odma krenula sa ivica da ulazi vazduh
Sve zavisi od futrole. Tamo gde futrola ne gura foliju, može relativno dugo da opstane (kod mene već 8 meseci). Ako futrola gura foliju, onda moraš svaki dan noktom da pritiskaš dok ne uđe prešina ispod folije. posle toga samo zamena, jer više neće da se zalepi za ekran.Kakva iskustva imate sa mobile outfitters-om. Jos uvek ne znam sta je najbolja opcija za zastitu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari