Šta je novo?

Honor Magic7 Pro

Meni proradile yettel notifikacije i pozivi na satu(nisam siguran za poruke) ali Raif ne radi i dalje hahaha

Da se upišem i ja kao vlasnik ovog telefona.
Prve impresije posle nedelju dana korišćenja su da sam prezadovoljan.
Baterija mi drži po dva dana, ekran je odličan jako svetao i mogu da vidim sadržaj ekrana na dnevnom svetlu, i za mene veoma bitna stvar je da najbolje hvata signal ubedljivo od mnogih telefona. Čitam da se ljudi žale na notifikacije ali ja nemam nikakvih problema, imam dva vibera i dva wa, sve radi kako treba. E sad što se kamere tiče to ne znam, meni je to nebitna stvar. Ovo je poređenje sa S24 Ultra, po meni mnogo bolji telefon od S24 Ultra za ono što meni treba.
Uzeo ga uz pregovore preko operatora za 6600din mesečno uz paket sa neograničenim minutima, sms i netom.

Safe charging mi je stavljen da ono staje na 95% punjenje al on lagano do 100 puni. Jel ko obratio pažnju?

Jesi siguran da to nije punjenje do 100 pa stane punjenje I pocne opet ako padne na 95%

Aa ok hvala haha ja navikao na Samsung da stane na 85% ili koliko već

Имам један проблем,јуче сам картицу пребацио у 7про.
И све сам мање више средио сем једне апликације.
Узео сам једну камеру са Тему-а пре неких 6 месеци,и тад сам је регистровао на мој пиксел 4про. И поставио сам је на кућу.
Приликом те регистрације морао сам да скенирам бар код са камере.
А сад ми је то недоступно зато што је на зиду куће.
Та апликације је активна на пикселу,како то сад да пребацим?

Иначе,телефон је одличан,све лети.
Дисплеј је невероватно добар,инсталација апликација је тренутна. Звучници брука,камера такође.
Једино што нисам успео да подесим је гуглова тастатура,на пикселу сам имао опцију да је повећам,овде то не видим...

Имам један проблем,јуче сам картицу пребацио у 7про.
И све сам мање више средио сем једне апликације.
Узео сам једну камеру са Тему-а пре неких 6 месеци,и тад сам је регистровао на мој пиксел 4про. И поставио сам је на кућу.
Приликом те регистрације морао сам да скенирам бар код са камере.
А сад ми је то недоступно зато што је на зиду куће.
Та апликације је активна на пикселу,како то сад да пребацим?

Иначе,телефон је одличан,све лети.
Дисплеј је невероватно добар,инсталација апликација је тренутна. Звучници брука,камера такође.
Једино што нисам успео да подесим је гуглова тастатура,на пикселу сам имао опцију да је повећам,овде то не видим...
Da li mozda imas na kutiji neki bar kod, ili na uputstvu?
Ja isto imam kameru koja je imala bar kod, ali se isti nalazio i na kutiji i na uputstvu, a takodje imam i nalog, pa mogu da se prijavim na drugi telefon bez problema.

Da li mozda imas na kutiji neki bar kod, ili na uputstvu?
Ja isto imam kameru koja je imala bar kod, ali se isti nalazio i na kutiji i na uputstvu, a takodje imam i nalog, pa mogu da se prijavim na drugi telefon bez problema.

Успео сам,скинуо аплилацију за камеру и улоговао се,није тражио скенирање...

Што се тиче овог проблема да не могу да повећам гугл тастатуру,нешто враћам филм и за пиксел није могло па ми је неко посао модовану гугл тастатуру где је та опција била доступна.
Па ако неко има ово за овај телефом...

Тражим и тражим и не видим нигде ово што си уоквирио!

Ovde bi trebalo da ti se otvori ovaj meni odozgo

Prilozi

• Screenshot_20250413_172954_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20250413_172954_Samsung Internet.jpg
    148.3 KB · Pregleda: 52
Да ли може овај статус бар или како се већ зове да се подешава?
Кад се повуче прстом на доле у десном ћошку добијемо иконице од бежичног нета,батеријске лампе и слично...
Кад се повуче у левом ћошку,поруке,мејлови и слично...
Да ли може некако да се обједини то?
По средини прстом на доле једанпут поруке,продужи се на доле и иконице за бежични нет и слично.

Као на пикселу шта сам имао.

Koliko znam ne jer u tome je i razlika između marki. Možda grešim...

Stigao novi punjač sa Aliexpresa. Ne znam da li je original ili ne, piše na njemu Honor. Probao sam ga i prijavljuje mi punjenje max 100 wati. To je to, radi na maximumu.
Zajedno sa kablom je koštao 1560 dinara.

Уз телефон сам узео и пуњач њихов на 100w,и слепци уз то не ставе каблић?
Надам се да ће царине да им подигну на 200% !
Uz 66w se dobija, a danas mi stiže i 100w punjač pa ću vidjeti, siguran sam da se i uz njega dobija kabl. Jesi siguran da si uzeo orginal?

Prilozi

• IMG_20250416_121116.jpg
    IMG_20250416_121116.jpg
    147.6 KB · Pregleda: 42
Uz 66w se dobija, a danas mi stiže i 100w punjač pa ću vidjeti, siguran sam da se i uz njega dobija kabl. Jesi siguran da si uzeo orginal?
Телефон и пуњач узети у А1.
Пуњење телефона ми је сад,проблем,да се тако изразим.
На пикселу 4 хл кад наместим сат да ме буди за посао пуњење телефона се ваљда управљало по томе којим га интетитетом пуни.
Ваљда сам то добро разумео тад кад ми је изашло обавештење са неким ажурирањем.
Пођем на спавање у 23:45х,навијем сат на 06:30х, пред спавање га ставим да се пуни и он се до 06:30х полако пуни.

Ово чудо на 100в напуни телефон за пола сата. Морам да га пуним пред спавање...

Poslednja izmena:
Телефон и пуњач узети у А1.
Пуњење телефона ми је сад,проблем,да се тако изразим.
На пикселу 4 хл кад наместим сат да ме буди за посао пуњење телефона се ваљда управљало по томе којим га интетитетом пуни.
Ваљда сам то добро разумео тад кад ми је изашло обавештење са неким ажурирањем.
Пођем на спавање у 23:45х,навијем сат на 06:30х, пред спавање га ставим да се пуни и он се до 06:30х полако пуни.

Ово чудо на 100в напуни телефон за пола сата. Морам да га пуним пред спавање...
Ne boj se, namesti ce se i to. Isto je kao kod Huawei. Msm meni se to samo podesilo, nzm ni kako da ti budem iskren

Uz 100w punjac se ne dobija kabal. Cak ni uz bezicni nisam dobio. Realno to je zaistaaaa sramota. Inace kupljeni su original. Ne na Aliju.
Uz original punjac 100w koji ima type c izlaz ne dobija se kablic.
Uz original punjac od 100w koji ima type A izlaz dobija se kablic.
Ima dva original punjaca Honor od 100w. Moze se sve videri na zvanicnom sajtu.
1000034096.jpg
Ovde je dosta povoljna cena

Dobro veče,
Koji je poslednja verzija softvera na Honor Magic 7 Pro?

Ja sam mislio da sam najbolje prošao sa cenom od 90.800. I od boljeg ima bolje!

Nazad
Vrh Dno