Uzeo ga i ja juče, lunar shadow grey (no brainer bilo što se mene tiče, prelijepo izgleda, još i moćnije uživo) i prvi utisak je bio da je telefon dosta težak a u rukama bukvalno sapun. Ne bih se složio za ergonomiju, nemam ni ja velike šake ali mi je S24 Ultra nekako lakša bila za držanje u ruci, vjerovatno stvar navike, pod must mi je maskica za sada koje ovamo u PG nema ni za lijeka.
Inače, na prvu ovako, prezadovoljan, ekran savršen (za klasu bolji od S24U, to mi je odmah bilo evidentno). face id koji radi nestvarno, čak i ta baterija oko koje sam bio skeptičan je skroz ok, bilo kakvo maltretiranje da je u pitanju imam osjećaj da će izdržati od jutra do ponoći što je top. A ako i ne izdrži, tu je 100W (za sada nabavih 66W Honor punjač mada je i on dovoljan), pa se baterija dopuni prebrzo. Zvučnici baš ozbiljni, kvalitetni, ima i niskih tonova čak, baš ne pamtim bolje zvučnike na telefonu da sam čuo odavno, još od HTC-a M8...

SD Elite radi fenomenalan posao, juče sam ga podešavao sigurno 3-4h, telefon jedva mlak da je bio a instalacija aplikacija ide nestvarno brzo. Kamere nisam probao još kako treba ali je odmah jasno da je to flagship nivo, za sada sam primijetio da i fokusira brže i okida od S24U koji sam prethodno imao.
Nemam zamjerki nikakvih ni na Magic OS, u suštini sve je tu, možda neke sitnice tipa ne može folder sa ikonicama da se obriše/razbije na klik već mora ikonica po ikonica iznutra da se briše. Eto glupost ali to mi je trebalo bukvalno samo kad sam upalio telefon, svakako kome smeta rješava bilo kojim launcherom. I druga stvar a tiče se AOD, volio bih kao na Samsungu da AOD radi kad ima novih notifikacija, kad nema da je ugašen. Ovdje nema te opcije, ima samo "tap to show" i da je non stop upaljen što mi nije rješenje mada testiraću koliko baterije "srče" onda.
Sve u svemu jako zadovoljan za sada, još samo masku da nađem brzo...

E, da, dođe sa fabričkom folijom preko ekrana što je super.