Dopada mi se kako izgleda i koliko je detaljna. Ne dpada mi se što je netačna 😀 Sinoć pada kiša kod mene, app pokazuje sunčano 😀😀 Najbolja weather aplikacija po meni je Samsungova. Honorova bi bila rame uz rame sa Samsungovom da je taćna 😁Ima mnogo alternativa naravno, govorim samo o fabričkimKoliko ste zadovoljni ovom zvaničnom weather aplikacijom za honor? Jel ima neko da mozda koristi neku drugu koja se pokazala tacnijom i preciznijom?
Može ali je problem što (ako se dobro sećam) ne osvežava vremenske prilike. Pokušaću ponovo, nisam se baktao s tim previšeMoze li se instalirati samsungova na honor i da ima onaj widget kao sto je samsungov i ostalo...
jako je loša, kao nekad kod xiaomija kad su još bili na miui 9 ili 10 prikazuje kao lokaciju naziv bazne stanice što je potpuno besmisleno i sa pogrešnim trenutnim vremenskim prilikama.Koliko ste zadovoljni ovom zvaničnom weather aplikacijom za honor? Jel ima neko da mozda koristi neku drugu koja se pokazala tacnijom i preciznijom?
Sta koristiti ondajako je loša, kao nekad kod xiaomija kad su još bili na miui 9 ili 10 prikazuje kao lokaciju naziv bazne stanice što je potpuno besmisleno i sa pogrešnim trenutnim vremenskim prilikama.
i još kad dodamo reklame (jedini lek dns.adguard.com), rezultat je potpuno razočaravajući.
Weather & Radar ForecastSta koristiti onda
odlicno izgledaju,ja uzeo telefon skoro,ocekujem neke maske,kako vam nije frka bez zastite kamera na ovim maskama ,kapiram da mora da se pazi kako se ostavlja na stolu...Juče stigle sa Temu-a, baš lepo izgledaju na fonu...
Pogledajte prilog 544023
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari