Šta je novo?

Honor Magic 8 Pro/Lite

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sa verzije 179 dobio ovu

Prilozi

• Screenshot_20260709_001115_com_hihonor_ouc_FirmwareNewVersionActivity.webp
    Screenshot_20260709_001115_com_hihonor_ouc_FirmwareNewVersionActivity.webp
    41.9 KB · Pregleda: 28
Koliko ste zadovoljni ovom zvaničnom weather aplikacijom za honor? Jel ima neko da mozda koristi neku drugu koja se pokazala tacnijom i preciznijom?
Dopada mi se kako izgleda i koliko je detaljna. Ne dpada mi se što je netačna 😀 Sinoć pada kiša kod mene, app pokazuje sunčano 😀😀 Najbolja weather aplikacija po meni je Samsungova. Honorova bi bila rame uz rame sa Samsungovom da je taćna 😁Ima mnogo alternativa naravno, govorim samo o fabričkim

Sve one nekad pogode i nekad promaše.

OK, moja heroja, nisam se dobro izrazio - koja će uglavnom u većini slučajeva da bude tačna.

Kaže da će čitav dan padati kiša, u čitavom BG ne bude kapi kiše...

Koliko ste zadovoljni ovom zvaničnom weather aplikacijom za honor? Jel ima neko da mozda koristi neku drugu koja se pokazala tacnijom i preciznijom?
jako je loša, kao nekad kod xiaomija kad su još bili na miui 9 ili 10 prikazuje kao lokaciju naziv bazne stanice što je potpuno besmisleno i sa pogrešnim trenutnim vremenskim prilikama.
i još kad dodamo reklame (jedini lek dns.adguard.com), rezultat je potpuno razočaravajući.

A zato meni piše nešto besmisleno kao naziv lokacije, pitao sam se što je tako.

Jel ima neko ko ima honor 8 pro da se igrao sa vivo x300 pro. Hocu da menjam x300 pro za hm8 pro pa da vidim iskustva,malo mi dosadio vivo ,ovo mi jedino palo na pamet osim oppo find 9 ultra ali je preskup i mislim da nije nista mnogo bolji od 300 pro. Imao sam i 300u u medjuvremenu pa bih sad i ovaj da probam. Da li da bezim od honora i ostanem na 300 pro,hvala unapred

Чини ми се, први пут Одмор на трону?

Vidim da je dosta stranica ispisano vezano za vidžete i vremenske prognoze. I sam sam korisnik Honor telefona ali takođe i dugogodišnji član meteorološkog foruma pa samim tim poznajem solidno kako to sve funkcioniše.Sve te "gotove" stvari koje izbacuju aplikacije rade na principu prognoze za taj dan a ne na osnovu realnog vremena. Dakle ako je napolju iznenadni pljusak na koje prognoze nisu računale tog dana,budite sigurni da nijedna aplikacija sa app niti bilo kog brenda telefona neće pokazati stvarnu sliku koju vidite svojim očima.Isto važi i za temperaturu. Ovo se posebno odnosi u letnjem periodu kada razlike mogu biti baš velike.
Ko želi detaljnije da gleda a da ga vreme ne iznenadi onda mora gledati rain alarm sa radarskim odrazima,RHMZ sa zvaničnim merenjima temperatura na kojima takođe ima i radarskih osmatranja, sajt meteologix sa detaljnim pregledom za period od 24h pa nadalje. Na tom sajtu su svi globalni modeli(ECMWF,GFS,ICON, GEM) I ostali modeli na osnovu kojih sve moguće prognoze u svetu budu izrađene.

Taj radar Alarm mi se dobro pokazao. Koliko sam shvatio on pokazuje kišne oblake (ali samo kišne), i to ne predikciju kako misli da će se oni kretati i nakon sadašnjeg trenutka (kao kod drugih aplikacija), već samo stanje do unazad 5-10 minuta, ali fino po koracima, pa se vidi pravac kretanja. To sam i gledao negdje o ovim stvarima, postoji predikcija, a postoje i podaci na osnovu stvarnog osmatranja trenutnog stanja. Imam u browseru bookmarkovan RHMZ sa zvaničnim mjerenjima temperatura, na svaki pun sat objavljuju za gradove, i to zna biti različito od onoga šta pokazuju ove weather aplikacije. Ja sam mislio da one imaju neku vezi sa RHMZ i stanicama, pa preko web servisa dobijaju i razmjenjuju podatke, bar one za tačno trenutno stanje, ali nije tako. Baš ljeti kad zna odjednom pasti pljusak, one pokazuju vedro a ono pljušti, ili prikazuju da pada kiša a ono nema ni kapi kiše.

Tačno tako,osim ovo za RHMZ. Na Rhmz-u imaš odeljak ispod radarskih, satelitskih itd deo sa -Automatske meteorološke stanice,tu nisi merenja od pre sat vremena već se konstantno ažuriraju podaci 👍 Naravno i tu se mogu videti radarske animacije.
Što se tiče Rain alarma tu su frejmovi od dva sata iza ,do trenutka u kome gledaš,jasno se vidi kuda se kreću kišni oblaci i oluje i staviš zoom na svoje mesto.. Ima tu još nekih korisnih detalja ali sa ovim osnovnim stvarima teško da može da vas iznenadi vreme 🙂
A ove vidžete pored ovoga navedenog i ne gledam,jer često se temperatura razlikuje,za ostalo bolje i ne komentarisati 😁

Mislio sam na ovaj RHMZ u Republici Srpskoj, tu su podaci na pun sat, čak i kad se klikne gore na Automatske stanice.

Honor Magic 8 Lite ili Xiaomi Redmi Note 15 Pro. Koji od ova dva telefona je bolji, sa aspekta normalne upotrebe? (forumi, Facebook, Instagram) Kamere nisu važne, retko se koriste. Cilj je da se telefon koristi 4–5 godina. Jedino što sam primetio jeste da Xiaomi ima 12 GB RAM-a.

Nazad
Vrh Dno