Da li si poslao prijavu za promociju i da li su odgovorili(osim mejla da su primili) ?Kupio sam pre 2 dana pro, ako nekog nesto zanima pišite
Čini li vam se nekako jeftin odnoso kao da je plastičan . Kako ima zaštitu od krađe u trgovini ne mogu normalno koristiti pa me zanima je li dobro lezi u ruci (gornji dio nije pretezak).Kupio sam pre 2 dana pro, ako nekog nesto zanima pišite
Zadnja strana se oseti da je plasticna u odnosu na p40 pro koji ima staklo, ali telefon ima tezinu tako da ne odaje utisak jeftinog telefona po meni. Dobro telefon lezi u ruci, p40 pro je imao zaobljene ivice ali nije mogao bez maske da se komotno drzi u ruci, ovde nemam tih problema. I tezina je dobro raspoređena, ne vuce mi telefon na prednji deo gde je kamera. Jedino telefon zbog velike kamere ne moze najbolje da legne na drzač za telefon za autoČini li vam se nekako jeftin odnoso kao da je plastičan . Kako ima zaštitu od krađe u trgovini ne mogu normalno koristiti pa me zanima je li dobro lezi u ruci (gornji dio nije pretezak).
Ma sve je okej, nego malo sam ispao glup 😀Ma sprdam se, zanimljivo mi bilo što lik ima isti nick na forumu kao uređaj koji (je) ima(o) 🙂
Pa kako je onda mala razlika između dva modela od 6 godina, a Huawei i Honor namerno kvare kvalitet slika? Znači, da ne kvare, P30 Pro bi još uvek bio najbolji? 🙂 Nažalost, istina je da Honor nije u ekipi elitnih kamera sa Vivom, Oppom i Huawei-em, njihovi novi modeli jesu dosta bolji, veliki napredak poslednje dve godine. Honor je napravljen da se takmiči sa ovima sa Zapada i to savršeno radi.Evo zapazanje mene koji se ne razumem nesto u fotografije, telefoni su mizerno napredovali po pitanju kamere za 6 godina kolika je razlika izmedju ova dva modela.
Da li proizvodjaci mozda azuriranjima i unazadjuju obradu slika u to necu da ulazim.
Pa kako je onda mala razlika između dva modela od 6 godina, a Huawei i Honor namerno kvare kvalitet slika? Znači, da ne kvare, P30 Pro bi još uvek bio najbolji? 🙂 Nažalost, istina je da Honor nije u ekipi elitnih kamera sa Vivom, Oppom i Huawei-em, njihovi novi modeli jesu dosta bolji, veliki napredak poslednje dve godine. Honor je napravljen da se takmiči sa ovima sa Zapada i to savršeno radi.
I sam imam Honor, tako da, pogrešna adresa druže. I da, Vivo 200/300, Oppo 9, Huawei Pura 70/80 jesu bolji.Ne budi smesan nista oni ne prednjace za honorom u kamerama.
I sam imam Honor, tako da, pogrešna adresa druže. I da, Vivo 200/300, Oppo 9, Huawei Pura 70/80 jesu bolji.
Pa iskreno meni je smesna razlika izmedju fotografija ova dva modela, s obzirom koliko svi proizvodjaci isticu kamere i kako su napredovale iz prilozenog vidimo da je to minimalan napredak.Pa kako je onda mala razlika između dva modela od 6 godina, a Huawei i Honor namerno kvare kvalitet slika? Znači, da ne kvare, P30 Pro bi još uvek bio najbolji? 🙂 Nažalost, istina je da Honor nije u ekipi elitnih kamera sa Vivom, Oppom i Huawei-em, njihovi novi modeli jesu dosta bolji, veliki napredak poslednje dve godine. Honor je napravljen da se takmiči sa ovima sa Zapada i to savršeno radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari