Šta je novo?

Honor Magic 7 lite

Isto i kod mene 800172

Jedino me nervira sto nemoze da se iskljuci ovaj RAM turbo

Kod ovih sto se hvale d imaju Mgic 9.0 je Kineska verzija dobijena sa Kineskom virtuelnom esim karticom, za ostale region jos nije pušteno, bar nije jos globalno pušten Magic 9.0

Ne nego sam se prijavio za beta testera i stgla mi je beta OS 9. Radi savrseno.

Zna li neko gde moze da se stavi original folija? Fabrička mi je pukla. A ova sa Alija je em tanja em mi prsti klize po njoj, totalno je drugačiji osećaj.

Zna li neko gde moze da se stavi original folija? Fabrička mi je pukla. A ova sa Alija je em tanja em mi prsti klize po njoj, totalno je drugačiji osećaj.
Imas sada u prodavnicama telefona Hidrogel foliju... Odlicno moze da posluzi.... Imaju onu masinu koja isece foliju po zadatom modelu. Mozes cak i da im kazes da li da ti ostave otvor za prednju kameru ili ne....

Ne kazem da je ovaj telefon, kao verovatno ni jedan jednak po jacini cekicu, ali zaista ovo sto navode ljudi je pre smesno....

Pa upravo to ne bi trebalo da bude problem sa ovim telefonom... Ni maska ni folija ne bi trebalo da su potrebne, ali ti koristi, ako bas voliš.

I daljinski za TV iz fabrike stiže u plastičnoj kesici....

Pa naravno sto ti skidas :)

Ikonice od NFC i alarma mi seckaju levo desno od prednje kamere. Sada od alarma pa je na 10sec na desnoj pa posle se malo prebaci na levu stranu. Dosta zbunjuje jer mi stalno skrece pogled da je neka notifikacija. Moze li to nekako da se namesti? Bice da je desna strana popunjena pa zbog toga treba da je sa leve ali nesto je ne zadrzava tu.

Revanced koristim za yt, ne znam da li je na rednovnom ovo. Kada ugasim video i izadjen on je i dalje prisutan u notification bar-u i oko kamere se prosiri tj. pakazuje da ima neki video. Moze li se to nekako eleminisati? Cak i ne radi provlacenje levo ili desno nego mora na levo i onda da se klikne kanta, ne bi toliko smetalo da ne zauzme i taj deo oko kamere.

Evo juče 2 kolega sa lošim iskustvom sa Magic 7 lite, obojici pukao ekran. Telefoni im ispali iz džepa sa visine nekih do pola metra.

Evo juče 2 kolega sa lošim iskustvom sa Magic 7 lite, obojici pukao ekran. Telefoni im ispali iz džepa sa visine nekih do pola metra.
Meni je vise puta ispadao ali u kuci na plocicama, jednom sam cak i mislio gotov je ekran.
Logicno ako telefon padne na neku izbocinu, kamen puca ekran.
Opet, nerealna su ocekivanja od telefona koji kosta manje od 30000 dinara

Nije ni padao na kamen ili nešto drugo nego na pločice i patos. I meni je neverovatno da je tako puklo ali jeste.

Čist marketing. Inače glupo bi bilo da nešto tako revolucionarno stave na jeftiniji model.
Inače, apgrejdi u performansama stagniraju zbog ograničenja tehnologije i bilo bi logično da sledeći veliki apgrejd bude upravo u fizičkoj izdržljivosti. Samo što sumnjam da bi to uveli na jeftiniju seriju.
Moguće da će svi proizvođači krenuti tim putem jer nemaju više šta novo da punude ali onda sigurno neće to da urade sa lite modelom nego sa flegship-om

Revanced koristim za yt, ne znam da li je na rednovnom ovo. Kada ugasim video i izadjen on je i dalje prisutan u notification bar-u i oko kamere se prosiri tj. pakazuje da ima neki video. Moze li se to nekako eleminisati? Cak i ne radi provlacenje levo ili desno nego mora na levo i onda da se klikne kanta, ne bi toliko smetalo da ne zauzme i taj deo oko kamere.
Ovo sam resio. Iskljucio sam magic capaule za media. Ne deluje mi nesto korisno sem da imas brz pristup

Čist marketing. Inače glupo bi bilo da nešto tako revolucionarno stave na jeftiniji model.
Inače, apgrejdi u performansama stagniraju zbog ograničenja tehnologije i bilo bi logično da sledeći veliki apgrejd bude upravo u fizičkoj izdržljivosti. Samo što sumnjam da bi to uveli na jeftiniju seriju.
Moguće da će svi proizvođači krenuti tim putem jer nemaju više šta novo da punude ali onda sigurno neće to da urade sa lite modelom nego sa flegship-om
Ako Sam dobro razumeo, na osnovu iskustva korisnika, zaključak je da Magic 7 Lite nije ni blizu onoga kakvim ga proizvodjac predstavlja. Ili što bi se na srpskom reklo - čista prevara.
Ili ja nisam najbolje shvatio prethodne postove?

Ako Sam dobro razumeo, na osnovu iskustva korisnika, zaključak je da Magic 7 Lite nije ni blizu onoga kakvim ga proizvodjac predstavlja. Ili što bi se na srpskom reklo - čista prevara.
Ili ja nisam najbolje shvatio prethodne postove?
Razlicita su iskustva, ako si citao sve unazad

Nazad
Vrh Dno