Šta je novo?

Honor Magic 7 lite

MagicOS 9

Prilozi

• Screenshot_20250328_134915_com_hihonor_ouc_FirmwareNewVersionActivity.jpg
    Screenshot_20250328_134915_com_hihonor_ouc_FirmwareNewVersionActivity.jpg
    60.5 KB · Pregleda: 41
  • Screenshot_20250328_140926_com_hihonor_ouc_ChangeLogDetailsActivity.jpg
    Screenshot_20250328_140926_com_hihonor_ouc_ChangeLogDetailsActivity.jpg
    111.6 KB · Pregleda: 39
  • Screenshot_20250328_140940_com_hihonor_ouc_ChangeLogDetailsActivity.jpg
    Screenshot_20250328_140940_com_hihonor_ouc_ChangeLogDetailsActivity.jpg
    122.5 KB · Pregleda: 32
  • Screenshot_20250328_140952_com_hihonor_ouc_ChangeLogDetailsActivity.jpg
    Screenshot_20250328_140952_com_hihonor_ouc_ChangeLogDetailsActivity.jpg
    142.6 KB · Pregleda: 27
  • Screenshot_20250328_141001_com_hihonor_ouc_ChangeLogDetailsActivity.jpg
    Screenshot_20250328_141001_com_hihonor_ouc_ChangeLogDetailsActivity.jpg
    135.4 KB · Pregleda: 27
  • Screenshot_20250328_141012_com_hihonor_ouc_ChangeLogDetailsActivity.jpg
    Screenshot_20250328_141012_com_hihonor_ouc_ChangeLogDetailsActivity.jpg
    123.3 KB · Pregleda: 27
  • Screenshot_20250328_141025_com_hihonor_ouc_ChangeLogDetailsActivity.jpg
    Screenshot_20250328_141025_com_hihonor_ouc_ChangeLogDetailsActivity.jpg
    120.5 KB · Pregleda: 25
  • Screenshot_20250328_141035_com_hihonor_ouc_ChangeLogDetailsActivity.jpg
    Screenshot_20250328_141035_com_hihonor_ouc_ChangeLogDetailsActivity.jpg
    133.4 KB · Pregleda: 25
  • Screenshot_20250328_141048_com_hihonor_ouc_ChangeLogDetailsActivity.jpg
    Screenshot_20250328_141048_com_hihonor_ouc_ChangeLogDetailsActivity.jpg
    116.6 KB · Pregleda: 23
  • Screenshot_20250328_141103_com_hihonor_ouc_ChangeLogDetailsActivity.jpg
    Screenshot_20250328_141103_com_hihonor_ouc_ChangeLogDetailsActivity.jpg
    115.2 KB · Pregleda: 40
Jel ce i za 7 lite važiti onih 7 godina apdejta koje su najavili ili samo za pro?

Uzeo sam mesec dana syat od drugara, kome je telefon veliki, baterija drzi skoro 10 sati sot, ono sto me interesuje, kada se koristi VoLTE razgovor, cesto ljudi kazu da secka prilikom razgovora, da li to ima veze sa operaterom (koristim Globaltel karticu) ili je mozda bolje da ugasim tu funkciju?

Sve ok kod mene, niko se do sada nije zalio da secka VoLTE. (mts mreza)

Globaltel je aktivirao Volte vrlo skoro, pa mozda je i do njih...ja ljude cujem normalno, ali oni mene (ne svi) cuju ponekada sa prekidom i kao da kasni zvuk...

Jel neko zna kako da se omoguci slusni aparat na ovom telefonu? Kevi sam povezao Zerenu neki (mislim da je 5) na telefon i ne radi hands free uopste.
Upomoc

Zanima me jel postoji opcija da sakrijes aplikaciju sa sifrom

Ako je nekome od značaja, HONOR x60 pro i x9c su isti telefoni kao i Magic7 lite 🤣

Kad se priča na telefonu je li zvuk ide iz stereo zvučnika ili na vrhu zaslona ima otvor da zvuk ide prema uhu.
Ne mogu na slikam vidjeti.

Da li neko ima problem sa messengerom kad mi stigne poruka ne pokazuje mi 1 na ikoni vec kad udjem izadjem onda pokaze kako to resiti notifikaciju

Da li neko ima problem sa messengerom kad mi stigne poruka ne pokazuje mi 1 na ikoni vec kad udjem izadjem onda pokaze kako to resiti notifikaciju
Probaj da vidis da slucajno nije izasao novi update za messenger. Meni se to jako davno desavalo na hiawei-u al msm da sam ga resii tako sto sam ga apdejtovao

Meni se to dešavalo pred prvi update OSa, a i sad ide još jedan update za OS pa verujem da je opet to. Meni to radi na mnogim aplikacijama ne samo na messengeru.

Apdejtovao sam danas i probao svasta opet isto stigne poruka nema broja vec kad udjem izadjem onda se pojavi

meni se tako ponasa viber ali jos od koriscena na Poco F3, ako ga nisam pokretao neko vreme tek kada udjem u viber vidim notifikaciju

Koristim ovaj model tri meseca, varijanta 8/256gb i nosim ga sa maskom i fabrički zalepljenom folijom, nije mi sigurno bez zaštitine maske, koju sam inače dobio gratis uz telefon. Za mene je telefon više nego dobar, koristio pre ovog Honora, Redmi Note 10 Pro 6/128gb

Malo o izdrzljivosti telefona, par puta je zavrsio kod klinca(godinu ipo dana) trci po kuci smje se i samo ga zavrljaci, nekoliko puta ledjima i ivicama udarao decko o zid, nekoliko puta mi paoo na plocice, za sada ima jedna ogrebotina sitna sa strane, na 3 mesta vidim da se farbricka folija malo podigla, a da za vikend mi zavrsi izmedju kreveta i elementa(pun knjiga i odece) pomerim element i lagano nogarom sam nagazio telefon, kad videh zaigra mi u stomak reko gotovo puce displej, uzmem nekako telefon nista

I meni na mesingeru ne stoji broj kada mi stigne poruke, vec na ikoni za facebook. A sto je najjace, imam neka mutirana dopisivanja, i tu kad mi stigne poruka onda mi pise broj 😂 moja drugarica ima magic 6 lite ni njoj ne stoji broj na ikoni za mesinger tako da mislim da je to do honora. Meni je i dalje problem Instagram, pisala sam o tome vec.

I meni na mesingeru ne stoji broj kada mi stigne poruke, vec na ikoni za facebook. A sto je najjace, imam neka mutirana dopisivanja, i tu kad mi stigne poruka onda mi pise broj 😂 moja drugarica ima magic 6 lite ni njoj ne stoji broj na ikoni za mesinger tako da mislim da je to do honora. Meni je i dalje problem Instagram, pisala sam o tome vec.
Upravu si, sad vidim, isto i kod mene na Huaweiu

Uzeo ovaj telefon u A1 u nedelju. U specifikaciji na sajtu stoji da telefon dolazi sa androidom 15, a na mom telefonu je 14. U pitanju je 8/512 verzija. Da li to tako treba?

A da li se nekom desava sledeca situacija...stavim telefon da se puni kad legnem i ujutru kad otkljucam telefon ne bude mi ovaj pocetni ekran nego moram da izadjem iz mnogo aplikacija (mail, kalendar, vreme...) pa tek kad izadjem iz svih bude mi pocetni ekran? A naravno nisam usla u sve to i zakljucala telefon nego kao da mi sam telefon otvori sve te aplikacije? To mi se desilo nekoliko puta

Hahahhaha ali istina je...ne znam kako to da snimim da vidite 😂😂😂😂

Ne sumjam, možda si stvarno pokupila neki maliciozni softver… mada nikad se lično nisam sretao sa tim na Androidu.

Da nemaš kućnog ljubimca koji voli da tambura telefon (mada ne znam kako bi otključao ekran… ako to zna, možeš u školu da ga upišeš), meni mačka često šeta preko Ipad-a i ume da izotvara aplikacije.

Nemam ljubimca, a ne moze niko od ukucana da ga otkljuca (stavila sam otisak)...pa ne znam, ne desava se to stalno, ali par puta jeste...

Sto ga ne iskljucis i ukljucis ponovo, mozda se nesto zaglupeo telefon

Zna li neko da li i kada stiže Android 15 za ovaj telefon?

Nazad
Vrh Dno