Šta je novo?

Honor Magic 7 lite

Koja je razlika između ova dva punjača?

Telefon uzet pre par dana, ne stižu mi obaveštenja za primljene meilove.Probao više meilova, tek kad udjem u gmail i osvežim sanduče vidim pristigli meil.Ako je neko imao slično iskustvo, neka podeli rešenje. ( U podešavanjima meilova su uključena obaveštenja )
Vidi jel ukljucena sinhronizacija za taj gmail nalog.

Pozdrav.
Kupio bih ovaj mob zanimaju me osnovne stvari kakav je prijem signala i jeste li se brzo naviknuli na onako tanak telefon. Mislim se između a35 i magic 7 lite i on mi je nekako draži.

Imao M6L, pošto je isti procesor ne bi smelo da bude problema sa prijemom.

Watermark ne stavljam nikad, ko hoće neka veruje.
Ali evo možeš da dobiješ ovo i sve ostale neverne tome.
1000093344.jpg

Ako su joj bitne kamere onda 7lite nije telefon za nju. P30pro pravi mnogo bolje fotografije od 7lite, pritom ima i tele kameru. Jedini pristojan zamenik tog huaweia je magic 7 pro, ako se nema para onda honor 200pro.
Pala je odluka ipak na Honor 200 Pro, stize joj sutra uredjaj. Vama svima hvala na informacijama, znacile su mi 🙂

Pitanje za vlasnike ovog telefona. Zasto na prednjoj kameri toliko agresivno odradi isecanje, cak i kad nije aktiviran portret? Kao da odradi neki hdr automatski.

Inače još jednom proveren Hohor punjač sa Alija, od 19-79% - 41 min. bez pokretanja brzog punjenja, držanjem pritiskom na krug sa procentima, puni se sa 22-23W.

Ja nikako ne mogu da vidim sa koliko W se puni, držim konstantno na krugu, ali ne vredi. Ništa se ne prikaže.

Pa to i meni bilo čudno. Onda bi Pro morao da ide bar na A22.

Poslednja izmena:
Da li neko koristi ovaj punjač?

Uglavnom se piše kad ima nekih problema ili nedoumica, pa prema tome nešto se može zaključiti o telefonu.

Da li neko koristi ovaj punjač?

Ja sam kupio original 66w, moj savet ti je da ne bacaš pare i uzmeš 33w original, jer je ista cena. Brže ga puni sa 66w i 6A kablom, 40min (20-80%) ali verujem da ga i brže prazni jer meni izdrži dva dana ali ga i štedim. Verujem da će sa kablićem iz kutije od telefona (kabl 3A) sporije puniti ali ga i sporije praznici.

Čini mi se da sam ovde obećao kako Essager 100W puni 7 lite… Konačno je stigao, pa ga večeras probah. 19-79% za nešto više od 1h prosečno 14W, (varira 10-19W).
Ukratko nisam zadovoljan jer očigledno “ne poštuje” Honor protokole.
Isti punjac Essager 100w, sa essager 240w c na c kablom, preko C2 porta ide 25-27w punjenje, dok preko C1 porta ide max 17-19w

Punjači ko punjači pune...al kako pune to samo baterija zna. Ja sam za original i to je to.
Inače ovaj telefon je vrh svoje klase u svemu.

Nazad
Vrh Dno