Šta je novo?

Honor Magic 7 lite

Evo stize za par min...

Nece da prihvati velik je format snimka, moram konvertovti ili snimiti na manjoj rezoluciji...
Tako je za sve, duplo je sporiji u svemu kada listam bilo sta sto mogu, nadam se da se vidi dobro, nije moglo bolje zbog ogranicenja.....

Prilozi

• SAM_6045.MP4
    1.5 MB
@DacaDaca na tom snimku i ako ima razlike prilično je mala, nije to ništa alarmantno. Otiđi u developer options pa stavi sve animacije na 0.5 ubrzaće stvar.

Iskljuci ove tri animacije ima samo da pichi 😁

Prilozi

• Screenshot_20250222_172231_com_android_settings_Settings$DevelopmentSettingsActivi_edit_320483...jpg
    Screenshot_20250222_172231_com_android_settings_Settings$DevelopmentSettingsActivi_edit_320483...jpg
    108.8 KB · Pregleda: 43
Evo ovo je sad bolje prezentovano....nisam mogao ranije...
@DacaDaca na tom snimku i ako ima razlike prilično je mala, nije to ništa alarmantno. Otiđi u developer options pa stavi sve animacije na 0.5 ubrzaće stvar.
Hvala mnogo drustvo sto ste se potrudili da mi pomognete, probah sve varijante i jos ponesto mimo predlozenog ali nista se nije promenilo i resetovah telefon posle svake promene ali nista izgleda da je takav telefon i slab je odziv skrolovanja vidim da se i jos neki zale na stranim forumima :(
Cenim pomoc iako se ne poznajemo i zaista od srca hvala na izdvojenom vremenu i paznji koju ste posvetili meni i problemu (y)
Iskljuci ove tri animacije ima samo da pichi 😁
Hvala mnogo drustvo sto ste se potrudili da mi pomognete, probah sve varijante i jos ponesto mimo predlozenog ali nista se nije promenilo i resetovah telefon posle svake promene ali nista izgleda da je takav telefon i slab je odziv skrolovanja vidim da se i jos neki zale na stranim forumima :(
Cenim pomoc iako se ne poznajemo i zaista od srca hvala na izdvojenom vremenu i paznji koju ste posvetili meni i problemu (y)
Mislim da ova brzina motanja zavisi i kolikko fajllova imas. Nece isto motati 50 i 500 fajlova
Sticajem okolnosti sve sam podatke i slike i ostalo kopirao sa magic 6 lite i prebaciokada sam uzeo na magic 7 lite tako da je sve isto i na jendom i drugom potpuno isti fajlovi i tako sam probao tako da je sve bilo jednako u smislu kolicine i svega ostalog, nema veze pomirih se sa tim .
Hvala jos jednom svima koji su pokusali da rese ovaj "problem" (y)

Pozdrav svima i svako dobro! Nov sam ovde pa da postavim par pitanja 🙂 Naime, zelim zeni da pazarim telefon, koristi njen Huawei P30 Pro vec nekih pet godina i vreme je da se taj isti zameni. Dvoumim se izmedju ovog modela Magic7 Lite i Honor 200. Ona voli taj edge ekran sto bas ovaj model ima, a pored toga joj je bitno da je kamera donekle dobra i da moze tu njenu neku farmu sto igra da izgura 🙂 Znam da je u Honor200 jaci procesor kao i sama RAM memorija, a koliko sam video i kamera.. e sad da li je, i da li su to neke primetne razlike izmedju ova dva modela. Ja sam korisnik Apple uredjaja i nisu mi ovi brendovi bas poznati pa Vas zato molim za preporuku uz obrazlozenje. Hvala unapred svima

Pozdrav, imao sam Honor 200 Pro i prodao ga jer mi nije "legao". Sada koristim Magic7 Lite i upoređivanjem fotografija kamera na 200 Pro je bolja samo prilikom velikog zooma i u retkim situacijama. Magic7 Lite je odličan, ekran vrh, kamere baš dobre, dizajn prelep, baterija traje i traje, cena povoljna.

Ako je fotografija bolja kad se zumira ,trebalo bi da bude bolja i u ostalim situacijama.

Pozdrav, imao sam Honor 200 Pro i prodao ga jer mi nije "legao". Sada koristim Magic7 Lite i upoređivanjem fotografija kamera na 200 Pro je bolja samo prilikom velikog zooma i u retkim situacijama. Magic7 Lite je odličan, ekran vrh, kamere baš dobre, dizajn prelep, baterija traje i traje, cena povoljna.
Znaci da prelomim pa na taj da ciljam definitivno. Svakako bi isao u Purple boji, sto se tice Honor 200 (ne Pro, ne Lite modeli) njega imam u ponudi u beloj boji, 12/512gb. Iste su mi cene za oba telefona, oko 320e. Zaista se ne razumem u funkcionisanje istih i tog operativnog sistema i kakvi su za razliku od njenog trenutnog P30 Pro modela. Ali zaista joj je najbitnije eto sto se kamera tice, cisto zbog deteta, a i selfi zbog Viber poziva. Mada sam cuo da je na 7 Lite izuzetno losa prednja kamera... Hvala vam u svakom slucaju.

Ako si u mogućnosti kupi Honor 200 i bice zena prezadovoljna. Ipak je klasa iznad 7 lite. 7 lite jeste dobar ali je 200 bolji a to sto meni 200 Pro nije legao to je moj problem. Da budemo realni ipak je Honor 200 bolji telefon u celini.

Ako si u mogućnosti kupi Honor 200 i bice zena prezadovoljna. Ipak je klasa iznad 7 lite. 7 lite jeste dobar ali je 200 bolji a to sto meni 200 Pro nije legao to je moj problem. Da budemo realni ipak je Honor 200 bolji telefon u celini.
Hvala jos jednom! Svako dobro

Zaboravih jos nesto da pitam. Da li moze da koristi adapter 40W od Huawei P30 Pro, original naravno ili da pazarim neki drugi za taj Honor 200?

Moze, slobodno koristi taj Huawei punjac. Huawei i Honor imaju istu ili slicnu tehnologiju punjenja.

može li podešavanja za kameru
meni nesto sporo slika

Resetuj kameru i podesi kako ti odgovara. Nema nikakva posebna podesavanja.

Pozdrav svima i svako dobro! Nov sam ovde pa da postavim par pitanja 🙂 Naime, zelim zeni da pazarim telefon, koristi njen Huawei P30 Pro vec nekih pet godina i vreme je da se taj isti zameni. Dvoumim se izmedju ovog modela Magic7 Lite i Honor 200. Ona voli taj edge ekran sto bas ovaj model ima, a pored toga joj je bitno da je kamera donekle dobra i da moze tu njenu neku farmu sto igra da izgura 🙂 Znam da je u Honor200 jaci procesor kao i sama RAM memorija, a koliko sam video i kamera.. e sad da li je, i da li su to neke primetne razlike izmedju ova dva modela. Ja sam korisnik Apple uredjaja i nisu mi ovi brendovi bas poznati pa Vas zato molim za preporuku uz obrazlozenje. Hvala unapred svima
Ako su joj bitne kamere onda 7lite nije telefon za nju. P30pro pravi mnogo bolje fotografije od 7lite, pritom ima i tele kameru. Jedini pristojan zamenik tog huaweia je magic 7 pro, ako se nema para onda honor 200pro.

Telefon uzet pre par dana, ne stižu mi obaveštenja za primljene meilove.Probao više meilova, tek kad udjem u gmail i osvežim sanduče vidim pristigli meil.Ako je neko imao slično iskustvo, neka podeli rešenje. ( U podešavanjima meilova su uključena obaveštenja )

Nazad
Vrh Dno