Šta je novo?

Honor Magic 6/Pro

Pozdrav ljudi. Moram da se oglasim povodom poslednjeg ažuriranja OS-a, primetio sam dva buga:
1. Tokom snimanja videa, dešavaju se smetnje u snimanju samog zvuka. Ovo se ne dešava uvek, a češće se dešava ukoliko se menjaju sočiva kamere u toku snimanja.
2. Kada se video edituje, konkretno trimuje, ne može lepo da se odredi kraj video snimka, fabrička aplikacija posle par pomeranja jednostavno počne da koči i gotovo je nemoguće završiti posao.
Ove probleme nisam imao pre instalacije novog OS-a. Ako je još neko primetio ovo, javite. Veliki pozdrav.
Snimam dosta cesto, nisam primetio smetnje. Do duse ne menjam sociva ili vrlo retko, mada sam sad pogledao dva snimka gde sam menjao i nije bilo problema.
Probao sam trim sad, sve radi glatko i precizno. Moguce da ti je pobrljavio posle updatea.

Koristi li neko Operu na telefonu? Imam problem u password manageru, ne izbacuje mi sifre kad kliknem da je prikaze , vec je polje prazno. Ne radi ni opcija copy.

Ja koristim do duse na magic 7 pro i V5, na oba radi savrseno. Da ne koristis mozda lite ili mini verziju opere?

Standardna verzija. Odavno mi se ovo desilo, nije vezano za update. Koristim operu na kompjuteru dugo sve se sinhronizuje i radi super osim ovog problema. MyFlow je dobra stvar.

Prilozi

• Screenshot_20260331_143104_com_android_vending_MainActivity.jpg
    Screenshot_20260331_143104_com_android_vending_MainActivity.jpg
    55.1 KB · Pregleda: 12
Da obrises kes, ili reinstaliras operu?

Kakav je po vama iskreno ovaj telefon danas? Ja ga koristim godinu dana i mislim da je baš zapostavljen što se tiče ažuriranja, barem ovde kod nas? Nije mi jasno zašto su ga tako marginalizovali? Da li je to dovoljan razlog da se pređe na nešto drugo? Kakvi su drugi brendovi što se toga tiče? Šta bi još bitno ovaj telefon potencijalno mogao kroz ažuriranja da dobije?

Kakav je po vama iskreno ovaj telefon danas? Ja ga koristim godinu dana i mislim da je baš zapostavljen što se tiče ažuriranja, barem ovde kod nas? Nije mi jasno zašto su ga tako marginalizovali? Da li je to dovoljan razlog da se pređe na nešto drugo? Kakvi su drugi brendovi što se toga tiče? Šta bi još bitno ovaj telefon potencijalno mogao kroz ažuriranja da dobije?
Ako sve radi kako treba, ako nemas bagova, nije osakacen, sta ce ti update? Da ga pokvari samo? 😀

Ja ga koristim skoro 2 godine i sasvim sam zadovoljan. Ažuriranje je klasično za sve Honore, ovaj i dalje ima podršku kao noviji modeli, samo mislim da mu je ograničena na 4 android ažurrianji, noviji su na 8. Hardverski i dalje dobro radi. S obzirom da sam prešao sa Samsunga koga sam koristio od S2 sasvim sam zadovoljan. Softver naravno nije na nivou Samsunga, ali hardver ga blago tuče.

Nazad
Vrh Dno