Šta je novo?

Honor Magic 6/Pro

Ja sam se baš dugo lomio i na kraju definitivno odustao. Jednostavno, ne vidim da su promene vredne 1000+ evra. A kao za inat, ovo i dalje radi kako treba, baterija super, pa ni tu nisam našao izgovor za promenu.

Mozda sacekati 9 ili 10 model, mislim da ce tad biti vece promene u bateriji, mozda i do 10k mAh, a kamera ce napredovati mizerno kao i kod svih proizvodjaca.

Ne vredi ni sa petice🙂 Jednostavno, promene na flagship telefonima, u zadnjih par godina, su toliko male da se može sačekati bukvalno dva ciklusa kod operatera (4 godine). Bar što se kamera tiče. Baterije su načinile veliki proboj pa tu ima mesta za napredak.
Meni su P50 Pro i Vivo X80 Pro radili egal fotke sa Honor Magic 6 Pro. A HM6P sam uzeo zbog fotografisanja. Dao 500eu za dž.
Pravi proboj, što se fotografisanja tiče, je bio sa P20 Pro - Mate 20 Pro - P30 Pro. Ta 3 telefona su napravila

Ja sam se baš dugo lomio i na kraju definitivno odustao. Jednostavno, ne vidim da su promene vredne 1000+ evra. A kao za inat, ovo i dalje radi kako treba, baterija super, pa ni tu nisam našao izgovor za promenu.

Ne vredi ni sa petice🙂 Jednostavno, promene na flagship telefonima, u zadnjih par godina, su toliko male da se može sačekati bukvalno dva ciklusa kod operatera (4 godine). Bar što se kamera tiče. Baterije su načinile veliki proboj pa tu ima mesta za napredak.
Meni su P50 Pro i Vivo X80 Pro radili egal fotke sa Honor Magic 6 Pro. A HM6P sam uzeo zbog fotografisanja. Dao 500eu za dž.
Pravi proboj, što se fotografisanja tiče, je bio sa P20 Pro - Mate 20 Pro - P30 Pro. Ta 3 telefona su napravila
Mozda cu imati priliku da ga kupim u Kini,pa idem na to da ce mu biti bolja cena nego ovde.Samo se razmisljam da li Air da udje u izbor 🤔.
I o Win-u sam razmisljala ali ne igram igrice,on je koliko vidim fokusiran na njih..

Ako kupujes u Kini, moj savet ti je da kupis global verziju, a ne CN.
Win serija je dobra za sve, sem za fotografisanje, mislim da su tu malo ustedeli pa mozda kamera bude gora i od 6 pro.

Ako kupujes u Kini, moj savet ti je da kupis global verziju, a ne CN.
Win serija je dobra za sve, sem za fotografisanje, mislim da su tu malo ustedeli pa mozda kamera bude gora i od 6 pro.
Zbog fotki sam i odustala od Win-a.,videla sam da su mu kamere losije,a meni je to ipak vaznije od svega ostalog.Baterija jeste primamljiva ali ne treba mi bas takva zver,a i 6ca mi zavrsava posao sto se duzine trajanja tice.
Hvala za savete ☺️

Zbog fotki sam i odustala od Win-a.,videla sam da su mu kamere losije,a meni je to ipak vaznije od svega ostalog.Baterija jeste primamljiva ali ne treba mi bas takva zver,a i 6ca mi zavrsava posao sto se duzine trajanja tice.
Hvala za savete ☺️
Po meni najbolji telefon trenutno za fotke je Vivo 300 pro ili ultra.
Mnogo su napredovali u poslednjih par godina i preuzeli su primat od Huawei modela.
Pogledaj na forumu sta kazu za Vivo pa odluci 😊

Probaj da izvuces sim , da je tel bez sima, meni je tako povuko na 5 pro update pre 10tak dana. Slucajno menjao karticu i video update dobio bez kartice 😀

Koja je zadnja verzija sw dostupna za hm6p?
Čovek, ti si probao svašta od telefona. Koji ti je davao najbolje fotke onako iz džepa? Samo automatika. Click & Shoot. Imam trenutno HM6P ali nisam prezadovoljan. Pogotovo u low light.Ne uspe mi svaka fotka iz prve kao nekad na Huawei P20Pro ili P30 Pro. Ako prodam HM6P, za sličan novac mogu da uzmem Vivo X100 Pro. Čini mi se kao bolji fon za fotke. HM6P ima ludilo video. Zvuk predobar. Ali fotkama nikako nisam zadovoljan.

Čovek, ti si probao svašta od telefona. Koji ti je davao najbolje fotke onako iz džepa? Samo automatika. Click & Shoot. Imam trenutno HM6P ali nisam prezadovoljan. Pogotovo u low light.Ne uspe mi svaka fotka iz prve kao nekad na Huawei P20Pro ili P30 Pro. Ako prodam HM6P, za sličan novac mogu da uzmem Vivo X100 Pro. Čini mi se kao bolji fon za fotke. HM6P ima ludilo video. Zvuk predobar. Ali fotkama nikako nisam zadovoljan.
p&s vivo ili pixel

ne znam sta donosi 10ka i zato toliko iscekivanje, i sad manje vise sve radi odlicno. Jedna od stvari koja me ponajvise nervira je sto kad recimo hoces da pozoves neki broj telefona iz teksta, pretrazivaca ili kako god baca me da podesim google dialer kao default da bi mogao direknto da pozoves.
Ai trt mrt, ne moze dirketno sa slike da pozoves/kopiras broj telefona....

I i dalje prisutan problem da guta 0 ponekad pri pozovanju...

Nazad
Vrh Dno