Šta je novo?

Honor Magic 6/Pro

Ja imam tu app, doduse na s24 ultra, ali mi ne prikazuje charge cycles, stoji samo NA. Jel si skinuo app sa play store, placena verzija ili neka modovana sa strane?
Sa play storea, obicna verzija, nije placena.

Ja sam iskoristio Gigsky za besplatan nemački e-sim, još prošle godine. Radi dobro i jednostavno.
Da li sa Nemackim esimom hoce da prondje update?
Ja imam tu app, doduse na s24 ultra, ali mi ne prikazuje charge cycles, stoji samo NA. Jel si skinuo app sa play store, placena verzija ili neka modovana sa strane?
Skinuo sa martketa normalno. Nije placena verzija

Да ли неко од вас који сте добили андроид 10 и ново ажурирање има battery health и додатне опције за чување батерије као што сам видео да има Honor 400 Pro?

Ne

Prilozi

• Screenshot_20260124_234409_com_hihonor_systemmanager_PowerSettingActivity.jpg
    Screenshot_20260124_234409_com_hihonor_systemmanager_PowerSettingActivity.jpg
    82.5 KB · Pregleda: 56
Да ли неко од вас који сте добили андроид 10 и ново ажурирање има battery health и додатне опције за чување батерије као што сам видео да има Honor 400 Pro?
Ja imam Honor magic 4 pro sa magicos9 i imam ta podesavanja.
Battery >more battery settings, i tu se nalaze te opcije. Mislim da su bile i na MagicOs8

S' obzirom da sam povukao Magic OS 10 preko nemačkog eSima, da li ću imati nekih problema u budućnosti sa ažuriranjima pošto stvarno nisam mogao više da čekam da ga dobijem zvanično od Yettela. I da li da vratim region na Srbiju?

Neces imati nikakvih problema,ja sam na magic7 pro povukao beta verziju iz Italije, a sva ostala azuriranja preko Nemackog esim.
To je regularno azuriranje, samo sto si ga ubrzano dobio.

Šta je novo donela desetka?
Po meni nista znacajno, drugaciju animaciju punjenja, providni kontrolni centar, malo izmenjenu aplikaciju kamere, nesto sam sigurno i izostavio, ali uglavnom male promene.

Meni je samo neverovatno da ne mogu da ubace battery health u sam sistem kao na HM7P. Ili neće?

Neće - ovo je već dve generacije star telefon i poboljšanje takvih modela sa bilo kog aspekta sigurno neće da utiče da se novi, tek izašli modeli serije 8 bolje prodaju, naprotiv.

Na magic os 10 konačno se sad mogu isključiti ikone nfca i eye comforta iz statusne trake. Kao i puno više toga po uzoru na ColorOS.

Meni to ne pokazuje ni na 9ci. Moguce da si propustio negde u podesavanjima.

Pa nfc i eye comfort. Jedino što imam na notification baru je sat levo, desno baterija, signal mobilne mreže i wifi. OS 9 u pitanju.

Ako pričamo u ovom na OS 9, pokazuje, i ne može da se isključi da ne pokazuje kao npr naziv mreže (koji sam ja isključio)

Prilozi

• Screenshot_20260129_110624_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg
    Screenshot_20260129_110624_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg
    11.1 KB · Pregleda: 38
Pojave se kad spustim notifikacion bar. U normalnom režimu mi izgleda ovako na OS9.

Prilozi

• Screenshot_20260129_134720_com_hihonor_android_launcher_DrawerLauncher_edit_232600870894602.jpg
    Screenshot_20260129_134720_com_hihonor_android_launcher_DrawerLauncher_edit_232600870894602.jpg
    8.4 KB · Pregleda: 35
Imam problem na Magic OS 10. Na primer aplikacija Yettel Bank se ne povezuje preko mobilnih podataka već samo preko WiFi mreže. Kada pokušam da je pokrenem na mobilnom internetu aplikacija se otvori ali stalno vrti loading i nikad ne učita početni ekran. Čim se povežem na WiFi sve radi normalno.
Takođe sam primetio čudno ponašanje sa porukama gde mi je jedna poruka stigla u 2 jutros iako sam sa tom osobom komunicirao pre dva dana i mislim da je isti taj dan odgovorila. Ne znam da li je povezano sa mrežom ili sistemom?

Nazad
Vrh Dno