Šta je novo?

Honor Magic 6/Pro

Da li je neko imao problem sa notifikacijom gmail? Sve sam uključio, al dzaba, jedino nisam uspeo da je zaključam da se ne gasi, kao na xiaomiji.

Da li je neko imao problem sa notifikacijom gmail? Sve sam uključio, al dzaba, jedino nisam uspeo da je zaključam da se ne gasi, kao na xiaomiji.
Пробај ово, тренутно тестирам за све апликације на телефону. Батерија траје осетно краће, али далеко од тога да не може да изгура дан.

Највеће смарање што стално искаче она нотификација да нека апликација ради у позадини.

1000039274.jpg

Uspeo sam. Kad sam sve to uključio, našao sam još u aplikaciji samoj podešavanje za obaveštavanja, kad smo to uključi , sad radi.

Meni za dva Honor tableta (x9 i 10) kupljena u Kini odavno (pre Nove godine) stigla desetka a za telefone kupljene ovde od kojih je jedan ženina šestica i na devetku mora da se čeka.

Ne znam ni zasto to zeljno iscekujem iskreno. Nemam sebi nijedan razlog da dam.

Nadam se da će biti bolje rešen ovaj magic text i ai portal. Najjednostavniji poziv broja telefona iz texta ili slike je misaona imenica. To na iPhoneu radi fenomenalno već duže vreme. Paste broja u dialeru isto. Ima nekih sitnica koje nikako da ispeglaju

Za ljude koji su kupili uređaj pre dve godine - kako vam drži baterija? Kod mene je poprilično osakaćena, uz intenzivno korišćenje jedva izgura dan. Od fabričkih 5600 ostalo je 4613.

Za ljude koji su kupili uređaj pre dve godine - kako vam drži baterija? Kod mene je poprilično osakaćena, uz intenzivno korišćenje jedva izgura dan. Od fabričkih 5600 ostalo je 4613.
Инсталирај апликацију Devcheck. Нека ти остане укључена и напуни течефон до 100% нека буде сат времена н пуњачу. Показаће ти оквирно battery health, апликација чита са БМС - а податке. Мени су укључене све заштите батерије, имам течефон од априла 2024. За 20 пуних месеци батерија извуче преко десет сати укљученог екрана. Држи као нова. Пунио сам увек између 20% - 80%, придржавао сам се свих прописа.

Инсталирај апликацију Devcheck. Нека ти остане укључена и напуни течефон до 100% нека буде сат времена н пуњачу. Показаће ти оквирно battery health, апликација чита са БМС - а податке. Мени су укључене све заштите батерије, имам течефон од априла 2024. За 20 пуних месеци батерија извуче преко десет сати укљученог екрана. Држи као нова. Пунио сам увек између 20% - 80%, придржавао сам се свих прописа.
Мени пише 96% battery health.

Мени пише 96% battery health.

Prilozi

• Screenshot_20260108_023229_flar2_devcheck_MainActivity.jpg
    Screenshot_20260108_023229_flar2_devcheck_MainActivity.jpg
    50.9 KB · Pregleda: 32
И код мене батерија и даље одлична до пре који недељу, лагано држала од ујутру до увече наредног дана.

То се променило кад сам покушао да ставим да све апликације раде у позадини, није било одрживо, па сам то свео на пар битних апликација. И сад је батерија добра, али се осети мала разликаџ ништа страшно.

И даље ме то фрустрира на овом телефону, што нема средине, или ћу да имам нотификације на време, или нећу уопште.
Лупам сад, не користим Airbnb апликацију, али када ми буде требала и када ће ми нотификације бити битне, нећу их добијати. Или ћу проћи она сва подешавања пре тога, па их опет мењати кад завршим са њом.

Ni ja nisam primetio degradaciju u smislu da osetim to pri korišćenju iako na papiru određen procenat verovatno postoji. Možda i najbolji telefon do sada koji sam imao.

Baš nemam motiva za prelazak na 8 a "čačka me".

Evo šta kaže AccuBattery :

Screenshot_20260116_073702_com_digibites_accubattery_BatterySaverActivity.jpg

dakle i dalje izgura dan ako ga ne maltretiram mnogo, ali osetno je smanjen kapacitet

koliko znam, tamo ne pokazuje health, pokazuje samo trenutni kapacitet baterije u procentima, isto koliko prikazuje ikonica u gornjem desnom uglu (99%).

Ima li neko da je kontaktirao honor podrsku skoro da je pitao za magic 6 pro magic os 10 azuriranje kad stize na nase telefone?

Nemaju oni blage veze apsolutno ni o čemu!

Nisam ih pitao u vezi konkretno updatea ali sam ih pitao par stvari u vezi nekih drugih Honor uređaja i ni na jedno pitanje nisam dobio iole smisleniji i konkretniji odgovor već su to bile standardne floskule koje šalju generički tipa "Nemamo informacije proverite kod partnera..." gde su partneri Gigatron & Co.

Baterija mora da degradira pa tacno da je ne znam sta. Moramo se pomiriti sa tim. Sad cu ja moju da izmerim da vidim kakva je situacija

Evo šta kaže AccuBattery :

Pogledajte prilog 523780

dakle i dalje izgura dan ako ga ne maltretiram mnogo, ali osetno je smanjen kapacitet
Провери преко Devcheck апликације, напуни до 100% и остави га бар пуних сат времена на пуњачу и мало јаче. Остави апликацију да ради у позадини и јави шта каже.

Nazad
Vrh Dno