reksys
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.08.2014
- Poena
- 215
Otkud ti beta?Preskočio me .193, MOS 10 beta:
Otkud ti beta?Preskočio me .193, MOS 10 beta:
Moj takođe. Čekamo taj januar...Moj je i dalje na 9.0.0.187
Uzeh gigsky nemacki esim i stiglo azuriranje sledece. Besplatno kroz aplikaciju. Necu brisem trebace za sledeci put.Moj je i dalje na 9.0.0.187
Пробај ово, тренутно тестирам за све апликације на телефону. Батерија траје осетно краће, али далеко од тога да не може да изгура дан.Da li je neko imao problem sa notifikacijom gmail? Sve sam uključio, al dzaba, jedino nisam uspeo da je zaključam da se ne gasi, kao na xiaomiji.

I ja sam ovo dobio jutros, a tako sam se ponadao da je desetka.Danas.
Инсталирај апликацију Devcheck. Нека ти остане укључена и напуни течефон до 100% нека буде сат времена н пуњачу. Показаће ти оквирно battery health, апликација чита са БМС - а податке. Мени су укључене све заштите батерије, имам течефон од априла 2024. За 20 пуних месеци батерија извуче преко десет сати укљученог екрана. Држи као нова. Пунио сам увек између 20% - 80%, придржавао сам се свих прописа.Za ljude koji su kupili uređaj pre dve godine - kako vam drži baterija? Kod mene je poprilično osakaćena, uz intenzivno korišćenje jedva izgura dan. Od fabričkih 5600 ostalo je 4613.
Мени пише 96% battery health.Инсталирај апликацију Devcheck. Нека ти остане укључена и напуни течефон до 100% нека буде сат времена н пуњачу. Показаће ти оквирно battery health, апликација чита са БМС - а податке. Мени су укључене све заштите батерије, имам течефон од априла 2024. За 20 пуних месеци батерија извуче преко десет сати укљученог екрана. Држи као нова. Пунио сам увек између 20% - 80%, придржавао сам се свих прописа.
Инсталирај апликацију Devcheck. Нека ти остане укључена и напуни течефон до 100% нека буде сат времена н пуњачу. Показаће ти оквирно battery health, апликација чита са БМС - а податке. Мени су укључене све заштите батерије, имам течефон од априла 2024. За 20 пуних месеци батерија извуче преко десет сати укљученог екрана. Држи као нова. Пунио сам увек између 20% - 80%, придржавао сам се свих прописа.
Мени пише 96% battery health.
Koliko je star telefon? 82% je baterry healt?Evo šta kaže AccuBattery :
Pogledajte prilog 523780
dakle i dalje izgura dan ako ga ne maltretiram mnogo, ali osetno je smanjen kapacitet
Koliko ti pokazuje da imas helta u honor setting-u za bateriju? Intetesuje me dal je precizankupljen 6. marta '24.
Провери преко Devcheck апликације, напуни до 100% и остави га бар пуних сат времена на пуњачу и мало јаче. Остави апликацију да ради у позадини и јави шта каже.Evo šta kaže AccuBattery :
Pogledajte prilog 523780
dakle i dalje izgura dan ako ga ne maltretiram mnogo, ali osetno je smanjen kapacitet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari