Dan Cooper
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 24.10.2020
- Poena
- 95
Meni neće povući ni na kini ni na njemačkoj
GigSky free trial
Odskle si uueo kineski e sim ? Jesi li promenio region?Meni neće povući ni na kini ni na njemačkoj
Probaj da ostaviš samo kineski esim tj. Isključi srpski... Kod mene je tako uspelo. Ostaviš na wifi i ideš na update... I on krene.Gigsky, jesam.
Probaj...
Ja sam se baš dugo lomio i na kraju definitivno odustao. Jednostavno, ne vidim da su promene vredne 1000+ evra. A kao za inat, ovo i dalje radi kako treba, baterija super, pa ni tu nisam našao izgovor za promenu.
Mozda cu imati priliku da ga kupim u Kini,pa idem na to da ce mu biti bolja cena nego ovde.Samo se razmisljam da li Air da udje u izbor 🤔.Ne vredi ni sa petice🙂 Jednostavno, promene na flagship telefonima, u zadnjih par godina, su toliko male da se može sačekati bukvalno dva ciklusa kod operatera (4 godine). Bar što se kamera tiče. Baterije su načinile veliki proboj pa tu ima mesta za napredak.
Meni su P50 Pro i Vivo X80 Pro radili egal fotke sa Honor Magic 6 Pro. A HM6P sam uzeo zbog fotografisanja. Dao 500eu za dž.
Pravi proboj, što se fotografisanja tiče, je bio sa P20 Pro - Mate 20 Pro - P30 Pro. Ta 3 telefona su napravila
Zbog fotki sam i odustala od Win-a.,videla sam da su mu kamere losije,a meni je to ipak vaznije od svega ostalog.Baterija jeste primamljiva ali ne treba mi bas takva zver,a i 6ca mi zavrsava posao sto se duzine trajanja tice.Ako kupujes u Kini, moj savet ti je da kupis global verziju, a ne CN.
Win serija je dobra za sve, sem za fotografisanje, mislim da su tu malo ustedeli pa mozda kamera bude gora i od 6 pro.
Po meni najbolji telefon trenutno za fotke je Vivo 300 pro ili ultra.Zbog fotki sam i odustala od Win-a.,videla sam da su mu kamere losije,a meni je to ipak vaznije od svega ostalog.Baterija jeste primamljiva ali ne treba mi bas takva zver,a i 6ca mi zavrsava posao sto se duzine trajanja tice.
Hvala za savete ☺️
Jesam, isto ništa.Probaj...
Одлични, пуним до 80%, на 20% сиђем после 24h.Kakvi ste sa baterijom ko je na devetci?
Čovek, ti si probao svašta od telefona. Koji ti je davao najbolje fotke onako iz džepa? Samo automatika. Click & Shoot. Imam trenutno HM6P ali nisam prezadovoljan. Pogotovo u low light.Ne uspe mi svaka fotka iz prve kao nekad na Huawei P20Pro ili P30 Pro. Ako prodam HM6P, za sličan novac mogu da uzmem Vivo X100 Pro. Čini mi se kao bolji fon za fotke. HM6P ima ludilo video. Zvuk predobar. Ali fotkama nikako nisam zadovoljan.Koja je zadnja verzija sw dostupna za hm6p?
p&s vivo ili pixelČovek, ti si probao svašta od telefona. Koji ti je davao najbolje fotke onako iz džepa? Samo automatika. Click & Shoot. Imam trenutno HM6P ali nisam prezadovoljan. Pogotovo u low light.Ne uspe mi svaka fotka iz prve kao nekad na Huawei P20Pro ili P30 Pro. Ako prodam HM6P, za sličan novac mogu da uzmem Vivo X100 Pro. Čini mi se kao bolji fon za fotke. HM6P ima ludilo video. Zvuk predobar. Ali fotkama nikako nisam zadovoljan.
Mozda postoji bag pa ga popravljaju. A mozda ce do kraja meseca da dodje.Kad li misle da posalju desetku bagra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari