doktor1964
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 17.09.2022
- Poena
- 85
Nošen bez maske?
Ja mislim da je ovde samo staklo napuklo i da prolazis sa zamenom ledja.Dakle situacija je takva da ukoliko je stradalo samo staklo kamere to može da se reši zamenom poklopca baterije (7,5k) ali ako je stradala kamera morala bi i zamena kamere ali morala bi prvo da se odradi dijagnostika...
Sa ove slike ne mogu da procenim da li je reč samo o staklu ili je ipak i kamera - ono što znam jeste da telefonom može da se fotografiše tj dobije se ono što se slika ali su boje na slici blede i isprane.
Post in thread 'Samsung Galaxy S23' https://forum.benchmark.rs/threads/samsung-galaxy-s23.486419/post-7332104Rekao bih i ja da je tako ali ne želim da budem ni previše optimističan...
Btw jel imao neko dodira sa servisom "Doktor Mobil" pošto je to jako blizu ženinog posla pa može možda i da skokne brzinski do tamo ako su OK?
Možeš i beskamatni kredit kod Adiko banke na 24 rate, sve se rešava u prodavnici...Nisam kupovao u navedenoj radnji do sada, zanima me snižena cena ovog telefona ako neko ima informaciju - da li ona važi samo za plaćanje gotovinom (keš odjednom) ili važi i za plaćanje karticom na rate (npr dina Poštanske na 6 rata bez kamate).
Vazi i čekovima i karticom na 6 rata - ja imam kod PŠ račun . Kupovo sam kod njih dosta tehnike .Nisam kupovao u navedenoj radnji do sada, zanima me snižena cena ovog telefona ako neko ima informaciju - da li ona važi samo za plaćanje gotovinom (keš odjednom) ili važi i za plaćanje karticom na rate (npr dina Poštanske na 6 rata bez kamate).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari