Šta je novo?

Honor Magic 6/Pro

@tablet_fan
Takođe. Mada mi se to uključivanje nove aplikacije zarad rešenja tako glupog problema uopšte ne sviđa, ali je i to bolje nego nikakvo. Jer sam MagicOS očigledno nema opciju za rešavanje takve notifikacije.

@juventus89
Da, samo to.

@dulic993
Nemam link, mislim da je telegram kanal bio odakle sam svukao apk. Ako imaš telegram kucaj samo u search "instader", iskočiće ti sigurno.

da, poslednji update sam dobio u Q3 prošle godine, mada radi i dalje savršeno
inače smo malo u offu 🫠

da, poslednji update sam dobio u Q3 prošle godine, mada radi i dalje savršeno
inače smo malo u offu 🫠
Brate izvini posto vidim da sve znas skoro, da li postoji kod nas opcija za neki klip sa youtube da uradi sazetak tj samo ukratko ti kaze sta je receno? Znam da ima za tekstualne sadrzaje, ali me zanima da li na HM6 pro ima ovako nesto. Hvala

Probaj Gemini. Imaš ga u porukama, a možeš da skineš i app. Pa mu daj youtube link i reci mu da ti prepriča.
Testirano, odlično se pokazao.

1000021514.jpg

Evo onoga o čemu smo pričali danas, samo je sada slučaj sa KuCoin aplikacijom.

1000021516.jpg

Ne postoji šansa da se ovakvo obaveštenje isključi.

Screenshot_20250210_172520_com_hihonor_systemmanager_NotificationSettingsActivity.jpg

Pozdrav svima. Vidim da nema posebna tema za Magic v3. Ako neko ima jel zadovoljan generalno do sada sa tel? Ako moze da napise kratko utiske? Trenutno koristim Ip 14 pm, istekao ugovor pa bih produzio al sta god da uzmem u standardnom formatu nema smisla 😊
Poštovanje. Moj dečko ima V3 i prezadovoljan je Sve radi savršeno a telefon lepo leži u ruci. Komotno može da se koristi i zatvoren. A kad se otvori izuzetno je tanak. Prešao je sa Samsunga na Honor (i ja po prvi put na Magic 7 pro) i mogu reći da su oba telefona predobra. Čak šta više oduševljeni smo trenutno Honor markom.

Danas cu da vidim kakva ce da bude situacija sa baterijom kad sam iskljucio 10ak aplikacija da unistava proces baterija. Mahom aplikacija za dopisivanje. Mislim da ne bi trebalo da bude problem.

Ја никад телефон не пуним преко ноћи. Мислим да то није добро за батерију.. Најчешће га пуним кад падне испод 20%, и ретко до 100%, између 90 и 100 га искључујем.. Није Хонор, Хуавеј матори (P30 Pro), батерија и дан данас ко нова!

Poštovanje. Potrebna mi je pomoć. Isto mi se dešava kao i korisniku @faXcooL. Samo ne sa igricama nego na svim aplikacijama. Instagram poruke stignu jedino kad udjem na Instagram,fb, Vajber,mesendzer. A kada u bateriji onemogucim, non stop dobijam i ja ista obaveštenja. Da li moze to nekako da se sredi jer prvi put koristim nešto drugo a da nije Samsung. HVALA PUNO UNAPRED.

Zadnjih sedmicu dana pri zaključanom ekranu ne mogu se javiti na telefonski poziv. Ne reaguje na dodir. Na mobu je fabrička folija. Problem sam "rešio" uključivanjem opcije da se poziv uspostavlja prislanjanjem telefona na uho.

Мени све ради нормално, такав проблем нисам никад имао...

Izgrebala sam foliju fabričku sa šnalom u torbici i sad ne znam da li da naručim foliju sa Alija ili da odradim onu mobile outfitters? Ova fabrička je top, ne bih je ni menjala, ali baksuz... 🙈

Izgrebala sam foliju fabričku sa šnalom u torbici i sad ne znam da li da naručim foliju sa Alija ili da odradim onu mobile outfitters? Ova fabrička je top, ne bih je ni menjala, ali baksuz... 🙈

Savetujem ovo umesto folije :
Verovatno možeš da nađeš i pakovanje od 3+ za mizarno višu cenu.
Uglavnom vrlo se lako postavlja tako da je mogućnost greške svedena na minimum.

Zahvaljujem 😊
A šta misliš za folije ove mobile outfitters?

Iskreno, pored zaštitnog stakla foliju nisam uzeo ni na razmatranje :) Nakon skidanja fabričke folije 3 stakla sam skrcao, ovo koje imam trenutno je četvrto po redu, a i ono je čvknuto. Dovoljno govori koliko puta je ekran sačuvan :)

Iskreno, pored zaštitnog stakla foliju nisam uzeo ni na razmatranje :) Nakon skidanja fabričke folije 3 stakla sam skrcao, ovo koje imam trenutno je četvrto po redu, a i ono je čvknuto. Dovoljno govori koliko puta je ekran sačuvan :)
Тако ти је то са заштитним стаклима. Пуцају на најмањи додир, не значи да су заштитили екран. Ја од кад сам то провалио не стављам никакву заштиту на екран. Само силиконска маска. И имам савршен осећај кад додирујем екран а нема никаквих огреботина. Лепше изгледа, док сам имао стакла стално су била оштећена. Екран је заправо веома отпоран и на гребање и на ударце. Заправо стакло не може да га заштити од разбијања а само је стално оштећено. Џабе ми што сам као сачувао екран а заправо стално користим стакло које има неко оштећење! Неупоредив осећај је користити екран без заштите. То је бар моје искуство.

Sva tri puta su bili ključevi u džepu. Ekran bi izdržao, ali verovatno uz ogrebotine.

Ко има нови Меџик Ос 9, јел кад смањите иконице на минимум, мења се и у драверу и на десктопу или не. Код мене смањи само на десктопу па ме то нервира, кад уђем у дравер а тамо буду веће.
Такође, јел користите неки други фонт, који вам се лепо показао а да може и латинична и ћирилична тастатура (да приказује лепо сва слова)?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno