Šta je novo?

Honor Magic 6/Pro

Kada mi je ukljucen rezim za ubrzano punjenje onda se telefon pregrevao dosta ugasila sam da mi ne kvari bateriju.

Jel ima netko mogućnost isprobat Magic Desktop opciju. Ja kad spojim na ekran preko huba prekida mi. Svako malo slika nestaje, nekad češće nekad manje. Isprobao sam sa drugim hubom ali ista stvar.

Probao upravo. Koristim Motorolin USB-C to HDMI kabl, nema seckanja, sve radi kako treba. Klasičan desktop mod, ništa spec. Doduše ovde ne može nikako u settings da se uđe, ne može u play store itd. Dosta sistemskih app je potpuno nevidljivo.

Pokušao sam i SS da napravim ali ga je cut-ovao sa svih strana 🙄

Prilozi

• Screenshot_20250128-214114.jpg
    Screenshot_20250128-214114.jpg
    365.6 KB · Pregleda: 47
Znači poluupotrebljivo

Da li postoji sansa da se na fabrickom pracenju SOTa vrati dan unazad da se vidi?

Danas vidim u oglasima Honor Magic 6 Pro, kaže da mu je stavljeno kaljeno staklo full glue na displej i na kamere, kakva je to zaštita, utiče li na fotografije, prelamanje svetlosti i sl?

Ne deluje kao loša ideja, kamere su ogromne, nezaštićene, ukoliko se neko sočivo malo ogrebe, staklo matira, to drastično utiče na kvalitet slika.. Ovako se samo zameni to staklo s vremena na vreme.. Šta mislite?

Šta bi bilo to "full glue", skida li se to lako?

Ako stavis telefon u futrolu kamere ce biti zasticene. Sto se tice zastitnih stakala na kamerama, nikad nisam stavljao i nisu se kamere grebale.
Koliko novaca trazi taj prodavac za HM6 Pto?

Imam to na kamerama (bilo fazon 200 dinara 5 komada na Aliju). Ne utiče na kvalitet slika, samo se češće zaprlja, tj zamasti pa zahteva da se prebriše po potrebi.

690e za nov, kolika garancija, odakle? Našao si na oglasima ili ... ?

Ima li nekog rešenja za Call Recorder na OS 9.0, ili je i dalje update na čekanju?

Ima.
Aplikacija True Phone.
Koristim je i odlično radi na OS 9.0.

Prilozi

• Screenshot_20250130_105254_com_hb_dialer_free_CallRecordingSettings.jpg
    Screenshot_20250130_105254_com_hb_dialer_free_CallRecordingSettings.jpg
    58.5 KB · Pregleda: 17
Skroz razumljivo, ja sam zato i ostao na osmici dok se ne nađe solucija.

Pisao sam već, konkretno zbog posla, navikao sam na komfor da čuvam instrukcije u audio formatu i ne moram da posvećujem pažnju razgovoru nego radim drugi posao pa preslušam kasnije. Tako od 2018. do danas.

Kolika frka oko snimanja poziva, nisam ni znao da je to toliko popularno.. Ja nisam nikada to koristio, a ne razumem baš ni svrhu toga? 😕
Evo recimo ja u svom poslu često zovem javnog tužioca ili sudiju osnovnog suda, ili višeg suda, ne bitno. Količina informacija koju od njih dobijem, i u skladu sa kojima treba da postupim, to teško da neko može zapamtiti tek tako, bez ponovnog poziva, radi usklađivanja i konsultacija. Ovako samo preslušaš snimljeni razgovor, i sve ti je kao na dlanu!!!

Jasno, i logično, i jako korisno. Ostaje samo onaj drugi deo priče, da li je sagovornik dao pristanak da se snima razgovor tj. da li je obavešten da se razgovor snima.. ali to baš nije tema ovde.

Čekam neku lovu uskoro i radujem se svom novom HM6P! Dosta sam testova gledao, različitih iskustava, itd, ali i dalje mi je on najbolja opcija..

Nazad
Vrh Dno