40 min od 1 do 100%, Honor 100W punjačJedno pitanje za vlasnike HM6, Pro telefona.
Kojim punjacem punite telefon i koliko mu treba da ga dopuni od 5,10,15, ili koliko vec % do 100%?
Samoijev 67 vati punjac. Stavim uvece tako da ne znam za koliko napuni.Jedno pitanje za vlasnike HM6, Pro telefona.
Kojim punjacem punite telefon i koliko mu treba da ga dopuni od 5,10,15, ili koliko vec % do 100%?
Honor 66W cca 45minJedno pitanje za vlasnike HM6, Pro telefona.
Imas ovde sve na Review napisano sta dolazi u kutiji sa tel.Ima li neko onaj Honor punjac od 100w i za koliko ga on napuni?
Kakav usb kabl ste dobili u pakovanjum da li je na oba kraja usb c?
Ja sam pre mozda 10 dana dao 620 evra. Sa garancijom domace prodavnice. Prosto ne verujem da mi je od S24 ultre koju sam prodao ostalo skoro 200 evra u dzepu. A dobio sam nista gori telefon. Cak sta vise interne memorije imam duplo vise.Naručen danas na KP Honor Magic 6 pro za 690e,mislim da je dobra ponuda.Javljam utiske kad stigne...
Meni je punio manjom snagom, prvo punjenje nakon apdejta. Izađe ti obaveštenje da li želiš da puni punom snagom. To podesiš i posle uvek puni na maks.Šta piše na ekranu kad počne punjenje telefona sa Honor 100w punjačem?
Naručen danas na KP Honor Magic 6 pro za 690e,mislim da je dobra ponuda.Javljam utiske kad stigne...
Ja sam pre mozda 10 dana dao 620 evra. Sa garancijom domace prodavnice. Prosto ne verujem da mi je od S24 ultre koju sam prodao ostalo skoro 200 evra u dzepu. A dobio sam nista gori telefon. Cak sta vise interne memorije imam duplo vise.
Ja sam polovan brate. Ali nema tackicu na sebiPitanje za obojicu, novi ili polovni?
Да ли ће на 6 про стизати они режими за портрет фотографије, што ваљда има Хонор 200/про?
Такође, неко је избацивао да на кинеској 137 верзији има апдејт за побољшање зум-а а код нас 142 верзија није то добила.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari