Šta je novo?

Honor Magic 6/Pro

dok sam spavao ladno mi se instalira update i sad nemam call rec... jel postoji mogucnost da se vrati , da se deinstalira taj update ili bilo šta??

Ja sam koristio ovu aplikaciju i radila je fenomenalno i bez problema. Probali ste da vidite dal radi kod Vas?

Prilozi

• Screenshot_20250124_125332.jpg
    Screenshot_20250124_125332.jpg
    80 KB · Pregleda: 22
Za sada telefon dobar. Ne znam kako da vratim od juce da vam slikam SOT koliki je? Kako da vratim za dan ranije? Neke sitnice u vezi sistema me izludjuju i dalje, nekako kao da sam imao mnogo vise mogucnosti na ONE ui. Ali moram da kazem da u obe igrice koje igram Honor radi znatno fluidnije.
Dalje, na Honoru nekad zabaguju neke stvari, mozda zato sto sam uzeo probnu verziju ovog sistema, videcemo.
Izgled po meni lepsi na Honoru.

Izgleda nisam jedini kome se desilo preko noći 😂

Ja legao u krevet, zakucam uz tv, budim se ako se lepo sećam, oko dvojke, jer sam uključio telefon da vidim koliko je sati. Odem do toaleta, vratim se i da pogasim sve po sobi, vidim, telefon ne reaguje, crn ekran, šta je ovo majku mu... Ja držim ono dugme i on se pali i piše dole optimizacija app, ja bunjiv onako, ne znam gde sam, nemam pojma ni šta se dešava i kad se konačno upalilo posle minut dva, piše novi OS instaliran. Valjda nisam zeznuo ništa jer sam držao to dugme za paljenje

Jedno pitanje za vlasnike HM6, Pro telefona.
Kojim punjacem punite telefon i koliko mu treba da ga dopuni od 5,10,15, ili koliko vec % do 100%?

Samsungovim, 35W (ima dva izlaza, A&C). Nisam obraćao pažnju na vreme, ali mi se čini da mu treba kao i za S21FE.

Ima li neko onaj Honor punjac od 100w i za koliko ga on napuni?
Kakav usb kabl ste dobili u pakovanjum da li je na oba kraja usb c?

Ima li neko onaj Honor punjac od 100w i za koliko ga on napuni?
Kakav usb kabl ste dobili u pakovanjum da li je na oba kraja usb c?
Imas ovde sve na Review napisano sta dolazi u kutiji sa tel.
Honor Magic 6 Pro.jpg

Jel imate vi sa hm6 pro onaj odsjaj na socivu (ili kako se to vec zove) kod snimanja videa? Gledam neke testove pa vidim da hm6 pro kao i 7 pro imaju taj problem.

I opet stadose notifikacije na satu,taman se posle update-a povratilo i od danas odjednom opet ne rade 😡

Šta piše na ekranu kad počne punjenje telefona sa Honor 100w punjačem?

Kada ste vec pisali za brzinu punjenja, kod mene je ovakva situacija:
Punim M6P sa Huawei 66w Supercharge punjacem A to C
4-100%
14min do 50%
24 min do 70%
30 min do 85%
41min do 100%

Kada se prikljuci pise Supercharge max 66w. Punio sam i sa Baseus punjacem 4 porta 65w GAN na pd izlazu C to C, ali ne pise Supercharge i sporije je malo.
Ne znam da li je original Honor punjac u bilo kakvoj prednosti?

Има везе и до самог кабла. Базеус 65 вати пуњач са 2ц+1а. Мени са више каблова мсм да не пише колико пуни, док са Анкер каблом (100вати) пише 50 вати. Опет с тим истим каблом кад укључим на Анкер пуњач од 120 вати, пише ми да пуни 40 вати. Треба да ми стигну још неки каблићи па ћу пробати и њих.

Naručen danas na KP Honor Magic 6 pro za 690e,mislim da je dobra ponuda.Javljam utiske kad stigne...
Ja sam pre mozda 10 dana dao 620 evra. Sa garancijom domace prodavnice. Prosto ne verujem da mi je od S24 ultre koju sam prodao ostalo skoro 200 evra u dzepu. A dobio sam nista gori telefon. Cak sta vise interne memorije imam duplo vise.

Да ли ће на 6 про стизати они режими за портрет фотографије, што ваљда има Хонор 200/про?
Такође, неко је избацивао да на кинеској 137 верзији има апдејт за побољшање зум-а а код нас 142 верзија није то добила.

Да ли ће на 6 про стизати они режими за портрет фотографије, што ваљда има Хонор 200/про?
Такође, неко је избацивао да на кинеској 137 верзији има апдејт за побољшање зум-а а код нас 142 верзија није то добила.

Nazad
Vrh Dno