Šta je novo?

Honor Magic 6/Pro

Da li može neko ko ima HM6 da fiksira telefon i slika u istom položaju sa 2.5x, 5x, 10x i 30x zoom-om, pa da ovde okači te slike? (najbolje po danu, pri normalnoj svetlosti, mada ne bi bilo zgoreg videti i slike pri manje svetla)

Najveći nedostatak koliko vidim su te zoom (tele) slike kada je zoom veći od 5x.

По мом мишљењу, до 20х зум је употребљив зависно од услова, преко тога тешка прича.

Da li može neko ko ima HM6 da fiksira telefon i slika u istom položaju sa 2.5x, 5x, 10x i 30x zoom-om, pa da ovde okači te slike? (najbolje po danu, pri normalnoj svetlosti, mada ne bi bilo zgoreg videti i slike pri manje svetla)

Najveći nedostatak koliko vidim su te zoom (tele) slike kada je zoom veći od 5x.
Do 10x ne bi trebalo da imaš problema, trenutno stigao update za OS9
Edit: Trebalo bi uskoro da stigne update baš za zoom

Moguće li da nema neka apk egal nativnoj pa i da se plaća?
Na Play Store verovatno ne. Svaki drugi izvor je upitan. Ali da ima verovatno bismo saznali do sad.
Da li može neko ko ima HM6 da fiksira telefon i slika u istom položaju sa 2.5x, 5x, 10x i 30x zoom-om, pa da ovde okači te slike?

Kačili smo takve slike ranije, ali odradiću sutra.

Inače, stigla nova tura zaštitnih stakala. Topla preporuka :

Lako se nameštaju tako da je verovatnoća da se zezne nešto minimalna.

Stigao u meni update na OS 9,ali sad mi ne rade notifikacije na satu?Ima li neka caka?Restartovala sam oba uredjaja,podeseno za sat da dolaze ali ne vredi...

Brate veruj mi slicne su cene oba telefona. Jurio sam poslednjih 20 dana i pratio oba telefona. Pricam o ovom polovnjacima sto mene zanima. Sutra stize telefon pa ocekujte razna pitanja 😂

Da li moze neko da uporedi signal na HM6 pro sa bilo kojim drugim telefonom sa kojim je imao dodira, to me jako zanima. Negde sam citao da HM6 pro ima neku tehnologiju za pojacani prijem signala. Ne znam koliko je to istina
Honor ima C1 chip koji poboljšava GSM i wifi signal daje bolju povezivost i bolje performanse. U praksi nisma nešto primjetio jer ionako sam u gradu di je signal dobar.

Jutros mi na telefonu stigao update 9.0.0.142(C431E3R2P2) veličine 3.95 GB, ali se tu moj update telefona završava zbog disfunkcionalnosti Call Recorder-a, koji na OS 9.0 ne radi. Kada se, i ako se na neki način ta funcija uspostavi na novoj verziji telefona, možda tada moja odluka bude promenjena, jer mi je ta funcija koju telefon poseduje daleko značajnija, nego gomila AI ničega koje donosi OS 9.0.

da li bi promena regiona ili tako nešto rešilo stvar (u Indiji je npr legalno snimanje)?

Ne kaže se da je legalno, već da nije zabranjeno.
Ako je legalno, onda mora da postoji propis koji potvrđuje tu legalnost 😀

Huawei GT 5,a koristim Huawei Health app
Ja korisitim Gt5 sa ovim telefonom i vec mesec dana imam mOS9, ni najmanji problem....
Jutros mi na telefonu stigao update 9.0.0.142(C431E3R2P2) veličine 3.95 GB, ali se tu moj update telefona završava zbog disfunkcionalnosti Call Recorder-a, koji na OS 9.0 ne radi. Kada se, i ako se na neki način ta funcija uspostavi na novoj verziji telefona, možda tada moja odluka bude promenjena, jer mi je ta funcija koju telefon poseduje daleko značajnija, nego gomila AI ničega koje donosi OS 9.0.
Posle mesec dana koriscenja mogu da ti kazem da ne propustas nista spec,ali lepse radi telefon,animacije su bolje,tecnije.Meni je zoom na kameri najbolja novina,uvelicavas sada kako na iphonu,prakticno

Stigao fon danas, za sada mi se svidja, stim sto ne znam kud udaram jer sam 10 godina bio na samsungu. Odmah sam usao da probam fotografiju objekata u pokretu i odmah provalio da ne daje mutne slike nego lepe i upotrebljive. Videdecemo za dalje samo da se posolim sa sistemom.
Zanima me dosta toga vezano za tastaturu. Ubila me ova sto dolazi swift, pa sam sad nabacio google. Da li ima sanse da se nabudzi prevod teksta i da li ima sanse da se nekako pomeri ka gore, prenisko mi je ?
1000000607.jpg

Ima, samo ne znam kako da aktiviraš gornji menu sa opcijama :

Screenshot_20250122_154937_com_google_android_apps_messaging_MainActivity.jpg

Screenshot_20250122_154952_com_google_android_apps_messaging_MainActivity.jpg
Čini mi se da je to aktivirano kod mene bilo po defaultu.

Bukvalno samo treba da se drži dugo jedna od gornjih opcija, bilo koja, i dobijaš menu za resize, tu se razvlači. Ovo na slikama gore je maksimum.

Poslednja izmena:
Ja korisitim Gt5 sa ovim telefonom i vec mesec dana imam mOS9, ni najmanji problem....

Posle mesec dana koriscenja mogu da ti kazem da ne propustas nista spec,ali lepse radi telefon,animacije su bolje,tecnije.Meni je zoom na kameri najbolja novina,uvelicavas sada kako na iphonu,prakticno
Reseno je sad i kod mene,danas je povukao update na neke aplikacije i sad sve radi.Hvala

rekoh ti da je najverovatnije do same multimedije, kod Androida nikada ta kompatibilnost nije odrađena tako da bude univerzalna što nije ni čudno s obzirom koliko različitih brendova ima i svako od njih ima svoj zasebni OS

Na Xiaomi nikada nisam uspeo da sredim da radi bežično, radilo je isključivo na kablu, a sada na Honoru radi na oba načina

Post moram jedan za drugim. Da li ima opcija da se ukljuci prevod onoga sto je na ekranu na primer igrice neke ili tako nesto slicno? Na Samsungu mi je to bilo na dnu kad zadrzim onu liniju circle to search.

Vrh Dno