Sasvim dovoljan, ili koji vec imas, razlika je samo u vremenu punjenjaKoji punjac kupiti za honor magic 6 pro, jel moze onaj od 66w ili moze jaci/slabiji?
Nek te dugo sluzi! Novog si uzeo?Da se pohvalim novim telefonom, pazario sam juce magic 6 pro 😊
Uzeo i punjac 66w, za sada sam prezadovoljan.
Hvalaa 😊Nek te dugo sluzi! Novog si uzeo?
Svaka cast, posto si ga platio sad ako nije tajna?Hvalaa 😊
Da, nov sa 2 godine garancije
Samo ne znam kako da namestim, a mozda i ne moze, da budu prikazane sve notifikacije na zakljucanom ekranu, posto mi samo jednu prikazuje, ili sms ili viber, a youtube nista. Navikao sam na samsung, pa da li ima neka alternativa za to ili je takav softver.
Trenutno mi je zadnji 8.0.0.213(C431E4R2P2)
820Svaka cast, posto si ga platio sad ako nije tajna?
Probaj ovu aplikaciju, ima opciju snimanja razgovora. Koristim je na Honor Magic 6 Lite(da, nije Magic 6 Pro, ali mislim da je softver isti-neka me neko ispravi ako grešim) i radi odlično.Tu onda staje moj update, previse mi je korisna funkcija da bih je menjao za AI gluposti koje mi ne trebaju i nove boje u menijima.
Solidno, nek te ceni!
U postavkama Always on-a uključi da ti prikazuje postotak baterije i notifikacijama lock screena uključi listuMoze pomoc, na zakljucanon ekranu nemam obavestenja iako je sve ukljuceno i da prikazuje content na ekranu, ali nece, tek kada otkljucam fon, onda vidim i na status bar i u listi?
Sto je jos gore, M5 Pro ima bolju zoom kameru (doduše, ima i S23U od S24U). Telefon godine bi i meni bio S24U da im nije kamera postala sumnjiva, Samsung AI je izazvao da Apple AI ispadne bukvalno smešan, najmanje su godinu dana ispred svih, čak i mojih favorita, Huawei-a i Honora.Ne vidim smisao. Ako je m6 po njihovom kriterijumu pobednik u premium klasi, kako je onda s24u telefon godine kad je i on u istoj kategoriji. Paradoks.
Smisao je da mora glavna nagrada da ide samsungu,prosto...Uzimaju mu za minus prakticno sto kosta manje od ultre,a ima sve identicno ili bolje?! Iskritikova ultru max a proglasi je najboljim telefonom?! Nikad slabiji video i nikad nerealnija ocena na kraju godine...Ne vidim smisao. Ako je m6 po njihovom kriterijumu pobednik u premium klasi, kako je onda s24u telefon godine kad je i on u istoj kategoriji. Paradoks.
Pa zato kaj je Samsung referenca. I svi ce Samsung proglasiti pobjednikom hoćeš zbog kamera ili ukupnog dojma. Ali iskreno Honor V3 je trebao bit pobjednik, telefon koji privlači korisnike koji ne vole preklopne telefone. Takvi zaslužuju pobjedu.Bencmark proglasio s24u telefon godine....smesno....izdvojili visoku klasu od telefona godine...napravili kategoriju samo da nagrade samsung
Pa nije telefon samo kamera.Sto je jos gore, M5 Pro ima bolju zoom kameru (doduše, ima i S23U od S24U). Telefon godine bi i meni bio S24U da im nije kamera postala sumnjiva, Samsung AI je izazvao da Apple AI ispadne bukvalno smešan, najmanje su godinu dana ispred svih, čak i mojih favorita, Huawei-a i Honora.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari