Šta je novo?

Honor Magic 6/Pro

Evo ga:

Prilozi

• Screenshot_20241224_010122_com_hihonor_ouc_FirmwareNewVersionActivity.jpg
    Screenshot_20241224_010122_com_hihonor_ouc_FirmwareNewVersionActivity.jpg
    59.1 KB · Pregleda: 138
Мени неће ни преко Јетел-а ни преко страног есим-а, чекам даље... 😀

Meni stigao jučer, samo sam odabrao kao 'probnu' verziju i odmah pronašlo.
Definitivno bolje animacije, mobitel fluidniji iako je i prije bio brz.
AI mi je dobra stvar.
Mreža hrvatski A1.

Koji punjac kupiti za honor magic 6 pro, jel moze onaj od 66w ili moze jaci/slabiji?

I meni stigao update. Ali pre nego što instaliram, jel može neko ko je imao call recorder da potvrdi da li i dalje radi na MagicOS 9?

Da se pohvalim novim telefonom, pazario sam juce magic 6 pro 😊
Uzeo i punjac 66w, za sada sam prezadovoljan.

Prilozi

• IMG-35333e28bc61be0833bd727894199479-V.jpg
    IMG-35333e28bc61be0833bd727894199479-V.jpg
    103.9 KB · Pregleda: 100
  • IMG-8b9401b0b6cb55e8069079e39080bc5c-V.jpg
    IMG-8b9401b0b6cb55e8069079e39080bc5c-V.jpg
    113.4 KB · Pregleda: 88
  • IMG_20241229_121017.jpg
    IMG_20241229_121017.jpg
    138.6 KB · Pregleda: 92
Nek te dugo sluzi! Novog si uzeo?
Hvalaa 😊
Da, nov sa 2 godine garancije

Samo ne znam kako da namestim, a mozda i ne moze, da budu prikazane sve notifikacije na zakljucanom ekranu, posto mi samo jednu prikazuje, ili sms ili viber, a youtube nista. Navikao sam na samsung, pa da li ima neka alternativa za to ili je takav softver.
Trenutno mi je zadnji 8.0.0.213(C431E4R2P2)

Hvalaa 😊
Da, nov sa 2 godine garancije

Samo ne znam kako da namestim, a mozda i ne moze, da budu prikazane sve notifikacije na zakljucanom ekranu, posto mi samo jednu prikazuje, ili sms ili viber, a youtube nista. Navikao sam na samsung, pa da li ima neka alternativa za to ili je takav softver.
Trenutno mi je zadnji 8.0.0.213(C431E4R2P2)
Svaka cast, posto si ga platio sad ako nije tajna?

Tu onda staje moj update, previse mi je korisna funkcija da bih je menjao za AI gluposti koje mi ne trebaju i nove boje u menijima.
Probaj ovu aplikaciju, ima opciju snimanja razgovora. Koristim je na Honor Magic 6 Lite(da, nije Magic 6 Pro, ali mislim da je softver isti-neka me neko ispravi ako grešim) i radi odlično.
Pre Honora sam koristio S23 Ultru, radila je i na njoj, ali se slabije čuo sagovornik, dok se na Honoru čuje odlično.

E sad, na njemu je još uvek Magic OS 8.0, još nisam dobio devetku, pa ne znam da li će raditi snimanje razgovora na toj verziji OS-a?

Ne bi bilo loše da oni koji imaju OS 9 probaju aplikaciju, pa da vidimo mi koji nismo još prešli na nju, da li radi snimanje ili ne?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hb.dialer.free

ADB komanda za call recorder koju smo koristili u MagicOS 8.0 više ne radi na MagicOS 9.0, tako da nam izgleda treba nov apk iz kineske verzije da bi proradilo.

Jedino da neko potvrdi da radi sve kako treba sa aplikacijom na Magic OS 9.

Moze pomoc, na zakljucanon ekranu nemam obavestenja iako je sve ukljuceno i da prikazuje content na ekranu, ali nece, tek kada otkljucam fon, onda vidim i na status bar i u listi?

Ne vidim smisao. Ako je m6 po njihovom kriterijumu pobednik u premium klasi, kako je onda s24u telefon godine kad je i on u istoj kategoriji. Paradoks.
Sto je jos gore, M5 Pro ima bolju zoom kameru (doduše, ima i S23U od S24U). Telefon godine bi i meni bio S24U da im nije kamera postala sumnjiva, Samsung AI je izazvao da Apple AI ispadne bukvalno smešan, najmanje su godinu dana ispred svih, čak i mojih favorita, Huawei-a i Honora.

Ne vidim smisao. Ako je m6 po njihovom kriterijumu pobednik u premium klasi, kako je onda s24u telefon godine kad je i on u istoj kategoriji. Paradoks.
Smisao je da mora glavna nagrada da ide samsungu,prosto...Uzimaju mu za minus prakticno sto kosta manje od ultre,a ima sve identicno ili bolje?! Iskritikova ultru max a proglasi je najboljim telefonom?! Nikad slabiji video i nikad nerealnija ocena na kraju godine...

Bencmark proglasio s24u telefon godine....smesno....izdvojili visoku klasu od telefona godine...napravili kategoriju samo da nagrade samsung
Pa zato kaj je Samsung referenca. I svi ce Samsung proglasiti pobjednikom hoćeš zbog kamera ili ukupnog dojma. Ali iskreno Honor V3 je trebao bit pobjednik, telefon koji privlači korisnike koji ne vole preklopne telefone. Takvi zaslužuju pobjedu.

Ili je Samsung ili iphone pobednik godine. Sve zavisi na kojem kanalu gledate. To je ista prica kao sto su testirali huawei XT triple rasklopljivi telefon, gde su bili odusevljeni, a nigde pohvale u videu za takav pokusaj. Davno ja ne gledam benchamarkovo proglasenje pobednike. I zato volim da cujem vasa misljenja na forumu.

Sto je jos gore, M5 Pro ima bolju zoom kameru (doduše, ima i S23U od S24U). Telefon godine bi i meni bio S24U da im nije kamera postala sumnjiva, Samsung AI je izazvao da Apple AI ispadne bukvalno smešan, najmanje su godinu dana ispred svih, čak i mojih favorita, Huawei-a i Honora.
Pa nije telefon samo kamera.

Nazad
Vrh Dno