Šta je novo?

Honor Magic 6/Pro

Moguće da je nešto i do same multimedije, odnosno podešavanja. Tipska multimedija (android 11) za hondu radi bez problema kod mene, i preko kabla i preko WiFi.
Multimedia kod većine je generička, ako ima Android onda je naknadno ugrađena i u tom slučaju Android Auto ne bi trebalo da radi preko kabla ili bežično.

Prešao sam sa Oneplusa 11 na Magic 6 PRO. I za sad mogu reći da je software i brzo punjenje na strani Oneplus-a, sve ostalo na strani Honora. Nadam se da će ispeglat software.
Jel ima netko preporuku za masku sa AE?

Prešao sam sa Oneplusa 11 na Magic 6 PRO. I za sad mogu reći da je software i brzo punjenje na strani Oneplus-a, sve ostalo na strani Honora. Nadam se da će ispeglat software.
Jel ima netko preporuku za masku sa AE?
Исто сам и ја прешао са 1+, додуше са слабијег норда, али утисак исти што се тиче софтвера. Не надај се превише пеглању софтвера, нарочито визуелно, деветка изгледа идентично као осмица.

Што се тиче маске, дуго сам имао ову, танка и савршена али не прелази линије екрана. Тамна добро лежи на тамним леђима.

Прешао сам после традиционално на нилкин са оним кружним поклопцем који доста гоји телефон али ипак најбољи осећај под руком.

Ima li jos neko problem sa SMSom?
Svaki sms koji saljem se salje bas dugo(2-5) minuta.
Probao sam i da iskljucim RCS ali isto sve.

^ da nije možda do mreže? Mislim na operatera? Supruga ima na Yettel i radi sve normalno

Moguce, moracu da ih zivkam.

Update:
Zvao yettel, ugasili mi Volte i sad radi normalno SMS.
Prosto neverovatno.

^ bitno da si rešio.

Janna mts-u ništa nisam čačkao oko mrežnih podešavanja, od prvog dana po defaultu radi besprekorno.

Ima li nekih informacija za Honor Magic 7 pro? Iz nepouzdanih izvora, imam informaciju da će se kod naših operatera pojaviti do sredine januara i da neće prelaziti 1300 evra. 😀

Ima li nekih informacija za Honor Magic 7 pro? Iz nepouzdanih izvora, imam informaciju da će se kod naših operatera pojaviti do sredine januara i da neće prelaziti 1300 evra. 😀

Imas momka radio je recenziju vec ga ima na testu na yt da ga ne imenujem.U sustini isti telefon kao magic 6 pro razlike gotovo nikake i sama cena i prelaz ko ima 6 je apsurd realno gledano.

Imas momka radio je recenziju vec ga ima na testu na yt da ga ne imenujem.U sustini isti telefon kao magic 6 pro razlike gotovo nikake i sama cena i prelaz ko ima 6 je apsurd realno gledano.
Nećemo da ga imenujemo, ali taj momak koji radi recenzije uopšte nije realan. Prošle godine mu je HM6P bio sra*e, a sad bi HM7P menjao za bubreg. Poslednjih 10 godina nije bilo toliko velikih skokova i razlika između dva modela jednog proizvođača, ali po tom tvom liku sa yt, HM7P je telefon nad telefonima. 😀

Nećemo da ga imenujemo, ali taj momak koji radi recenzije uopšte nije realan. Prošle godine mu je HM6P bio sra*e, a sad bi HM7P menjao za bubreg. Poslednjih 10 godina nije bilo toliko velikih skokova i razlika između dva modela jednog proizvođača, ali po tom tvom liku sa yt, HM7P je telefon nad telefonima. 😀

Njemu se magic 6 pro nije svideo zbog njemu nekih svojstvenih stvari koje mu nisu legle a nije rekao nijednog momenta da je telefon los.Sa druge strane voli malo i da se sali u klipovima 😀ali u poredjenju sa novim oneplus 13 se videla jasna razlika da je dosta bolji Honor za tipa kameru i zvuk pa je ostao pod tim utiskom pa ga dize u nebesa.

Njemu se magic 6 pro nije svideo zbog njemu nekih svojstvenih stvari koje mu nisu legle a nije rekao nijednog momenta da je telefon los.
Alo, naslov videa za receziju mu je nešto tipa "Prazne priče sa istoka...". Kad gledam recenzije, bitno mi je da što bliže uvidim dobre i loše strane nekog modela, a ne da gledam kako se neko tamo loži na neki telefon ili ga pljuje. I sad ćete mi vi reći "pa nemoj da ga gledaš". Ali, ako hoćete da pokupite što više informacija o nekom telefonu, gledate sve što vam zapadne, pa tako nekad upadnu i ovakvi tipovi. 😀

Poslednja izmena:
^ Из које мреже ти је фон, која картица?

Tu onda staje moj update, previse mi je korisna funkcija da bih je menjao za AI gluposti koje mi ne trebaju i nove boje u menijima.

Da li su popravili zoom?
Kakvi su utisci, ima li šta novo?
Ne znam koji je problem sa zoomom jer telefon imam kratko. Ali nešto po pitanju zooma je popravljeno. Aplikacija kamere je redizajnirana, ima drugačiji raspored, novosti su u honor eye comfort display nove opcije oko zaštite očiju, nove AI mogućnosti, novi control centar po uzoru na Harmony OS Next, animacije su fluidnije, dodane su boje kod teksta, nove mogućnosti po pitanju tema, izgleda i sl.
Za sada mi sve radi kako treba.

Ne znam koji je problem sa zoomom jer telefon imam kratko. Ali nešto po pitanju zooma je popravljeno. Aplikacija kamere je redizajnirana, ima drugačiji raspored, novosti su u honor eye comfort display nove opcije oko zaštite očiju, nove AI mogućnosti, novi control centar po uzoru na Harmony OS Next, animacije su fluidnije, dodane su boje kod teksta, nove mogućnosti po pitanju tema, izgleda i sl.
И даље нема убацивања пакета иконица, и мењања појединачних?

Ако си имао проблема са нотификацијама на неким апликацама, типа вибер, да ли су поправили?

Reci ti nama svim ovde na forumu da li radi call recorder na 9.0?!! To je ono što sve ovde zanima, pa i mene takođe?!!.

Ne radi, tj. nemam tu opciju, nisam je imao niti prije ... niti to koristim. Imam verziju sa Honor dialerom C431. Oni koji imaju verziju sa google dialerom sigurno ne radi jer to google ne dozvoljava.

Јел добио још неко МеџикОс 9? Мени не нуди преко Јетела картица а нема још ни преко оне неке стране еСим...

Vrh Dno