гнд
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 25.03.2016
- Poena
- 115
Сумњам у то.Cekaj, ovo znaci fakticki dva rezima smart charge, ako je preko noci napunice 100% a ako je preko dana punjenje napunice 80% a prikazace 100%
Zaboravio sam u tom trenutku da pošaljem sliku, kada sam kupio telefon imao sam isti problem sa baterijom i nakon factory reset-a je bio rešen, trebalo mu je nekih desetak dana nakon restarta da se baterija stabilizuje4.5 h SOT i 78 % baterije je nadrealno, ali nekako i ono što očekujem od svog tog hypea.
Bas lako moze (meni bi bilo lako, mozda je nekom to previse cimanja, poštujem), jedan od nacina je da kontaktira distributera sa Alibabe i objasni da se nalazi u Kini i da hoce globalnu verziju na adresu u kini, u slucaju da ne moze po lokalu da nadje u sta licno sumnjam.Teško da će globalnu verziju da nađe u Kini.
Pa ovo su fenomenalni rezultati, da ne kazem nerealniEvo moji rezultati Za tri dana. Svako jutro, u isto vreme skinut sa punjača, na isti procenat baterije (95-96%) i na kraju svakog dana u isti minut urađen screenshot
Instagram, DJI Fly, revanced i manager, UAV forecast, vampire survivors, TFT i ne znam vise posto sam neke obrisao samo.Daj imena još nekih aplikacija da vidim kako se kod mene ponašaju. Ništa slično nisam primetio do sad.
Gdje i kako se pali/koristi taj call recorder?Call recorder radi najnormalnije na tom apdejtu?
Десило ми се сад први пут да скинем апликацију и да крешује при првом уласку.Jutros pokusam da udjem u revanced i odmah kresuje aplikacija, posle toga probam revanced managaer ono isto..
Mislim, hajde mozda su oni nesto zeznuli i uzmem reinstaliram i radi, ulazim u trecu aplikaciju isto kresuje instant pa reinstaliram i nju i evo sad u cetvrtoj isto...
Dobar deo aplikacija kresuje pri samom ulasku, nisam apdejtovao nista, nista nisam cackao i ne shvatam zasto se to desava??
Kresuje i meni ova aplikacija.Десило ми се сад први пут да скинем апликацију и да крешује при првом уласку.
Реинстал, и опет исто. На самсунгу рецимо ради најнормалније.
Да ли је до мене само, хоће ли неко да проба?
![]()
Architizer: A+ Architecture - Apps on Google Play
The leading source of inspiration and solutions for the A+D Communityplay.google.com
Ne podrzava android 14Kad ste vec kod aplikacija...
Da li vam radi ova?
Ili kaze da nije odgovarajuca verzija Android-a.
![]()
Kod mene radi na Honor M5P, bez problema. Android 14Десило ми се сад први пут да скинем апликацију и да крешује при првом уласку.
Реинстал, и опет исто. На самсунгу рецимо ради најнормалније.
Да ли је до мене само, хоће ли неко да проба?
![]()
Architizer: A+ Architecture - Apps on Google Play
The leading source of inspiration and solutions for the A+D Communityplay.google.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari