Šta je novo?

Honor Magic 6/Pro

Cekaj, ovo znaci fakticki dva rezima smart charge, ako je preko noci napunice 100% a ako je preko dana punjenje napunice 80% a prikazace 100%

Cekaj, ovo znaci fakticki dva rezima smart charge, ako je preko noci napunice 100% a ako je preko dana punjenje napunice 80% a prikazace 100%
Сумњам у то.
То само значи да ако 20 дана устанеш у 6 и пуниш преко ноћи сваки пут, када се случајно пробудиш у 5 и 30, телефон ће после 7 сати на пуњачу бити на 90%, јер ће у тим неким тренуцима кренути са оних закуцаних 80%.
Нешто ми је у глави да је тако и 1+ радио.

Нема ми логике да 100% није пун капацитет батерије.
Наравно, остављам могућност да грешим.

4.5 h SOT i 78 % baterije je nadrealno, ali nekako i ono što očekujem od svog tog hypea.
Zaboravio sam u tom trenutku da pošaljem sliku, kada sam kupio telefon imao sam isti problem sa baterijom i nakon factory reset-a je bio rešen, trebalo mu je nekih desetak dana nakon restarta da se baterija stabilizuje

To je i kod mene isključeno, pa mi je samo taj jedan dan baterija izdominirala.

Koliko treba da ga resetujem dok ne dodjem do rezultata kakvih treba :D

Teško da će globalnu verziju da nađe u Kini.
Bas lako moze (meni bi bilo lako, mozda je nekom to previse cimanja, poštujem), jedan od nacina je da kontaktira distributera sa Alibabe i objasni da se nalazi u Kini i da hoce globalnu verziju na adresu u kini, u slucaju da ne moze po lokalu da nadje u sta licno sumnjam.

Nakon gašenja 5G opcije, poboljšanje u performansama baterije je znatno i mislim da će biti sve bolje. Danas popodne će biti točno tjedan dana otkako sam upalio prvi puta ovaj mobitel, je li poboljšanje zbog isključenja 5G ili se mobitel jednostavno počeo dobivati - ne znam, ali svi koji imaju ili su imali problem s baterijom u početku svakako mogu probati s time.

Skinuo jučer s punjača u 11:50, nakon 21 h i 8 m imam još 51 % preostale baterije.

Od toga 4 h 1 m SOT, 30.5 %, 7.6 % per hour
Screen off time 17 h 8m, 18.5 %, 1.1 % per hour
Combined use 2.3 % per hour

Vjerujem da će to s danima biti još bolje, ali i s ovim sam ja zadovoljan.

Evo moji rezultati Za tri dana. Svako jutro, u isto vreme skinut sa punjača, na isti procenat baterije (95-96%) i na kraju svakog dana u isti minut urađen screenshot

Prilozi

• Screenshot_20240910_235648_com.hihonor.systemmanager.jpg
    Screenshot_20240910_235648_com.hihonor.systemmanager.jpg
    57 KB · Pregleda: 68
  • Screenshot_20240911_235509_com.hihonor.systemmanager.jpg
    Screenshot_20240911_235509_com.hihonor.systemmanager.jpg
    54.5 KB · Pregleda: 74
  • Screenshot_20240912_235459_com.hihonor.systemmanager.jpg
    Screenshot_20240912_235459_com.hihonor.systemmanager.jpg
    53.3 KB · Pregleda: 75
Video sam malopre da treba da stigne abdejt od 1+ gb i da je dosta stvari unapredjeno.

Jutros pokusam da udjem u revanced i odmah kresuje aplikacija, posle toga probam revanced managaer ono isto..
Mislim, hajde mozda su oni nesto zeznuli i uzmem reinstaliram i radi, ulazim u trecu aplikaciju isto kresuje instant pa reinstaliram i nju i evo sad u cetvrtoj isto...
Dobar deo aplikacija kresuje pri samom ulasku, nisam apdejtovao nista, nista nisam cackao i ne shvatam zasto se to desava??

Daj imena još nekih aplikacija da vidim kako se kod mene ponašaju. Ništa slično nisam primetio do sad.

Poslednja izmena:
Meni se to ovih dana desilao sa Samsung Internet i Viber aplikacijom. Prva se rušila, druga kada pokušavam da zovem samo nestane. Reinstalacija rešila oba problema. Ostale aplikacije koliko vidim nemaju problem. Ne znam zašto se to dogodilo.

Daj imena još nekih aplikacija da vidim kako se kod mene ponašaju. Ništa slično nisam primetio do sad.
Instagram, DJI Fly, revanced i manager, UAV forecast, vampire survivors, TFT i ne znam vise posto sam neke obrisao samo.

Ovo ne prvi bag od kad imam telefon ali iskreno bas naporan.
Morao sam da prodjem kroz sve apikacije da vidim koja ne radi, reinstaliram i ulogujem u svaku..
Valjda ce ovo biti izolovan slučaj.

Pisali smo na prethodnim stranama, imaš tamo kompletno uputstvo za instaliranje. Uglavnom nije integrisan u OS, mora da se skine i instalira ručno.

Planiram ćaletu da uzmem 6lite, šta se dobija u kutiji sem telefona, punjac, maska?

Jutros pokusam da udjem u revanced i odmah kresuje aplikacija, posle toga probam revanced managaer ono isto..
Mislim, hajde mozda su oni nesto zeznuli i uzmem reinstaliram i radi, ulazim u trecu aplikaciju isto kresuje instant pa reinstaliram i nju i evo sad u cetvrtoj isto...
Dobar deo aplikacija kresuje pri samom ulasku, nisam apdejtovao nista, nista nisam cackao i ne shvatam zasto se to desava??
Десило ми се сад први пут да скинем апликацију и да крешује при првом уласку.
Реинстал, и опет исто. На самсунгу рецимо ради најнормалније.
Да ли је до мене само, хоће ли неко да проба?

Kresuje i meni ova aplikacija.

EDIT: Probao i na S24 Ultra, takodje kresuje na startu tako da nije do nas izgleda.

Kad ste vec kod aplikacija...

Da li vam radi ova?
Ili kaze da nije odgovarajuca verzija Android-a.

Ne podrzava android 14

Crnjak je da radi na Android 14 - ako je instalirana na 13, pa onda tek uradjen upgrade na 14.

Kod mene radi na Honor M5P, bez problema. Android 14

Nije mi jasno zašto je Honor fokusiran na Honor 200 seriju a ne na ovogodišnji flagship...

Nazad
Vrh Dno