Stigao update. Ubacili su baš dobra fora opciju da se obavestenje otvori gledajući u njegaČisto da učinim narednih par dana zanimljivijim... Krenuo je .188 update![]()
Stvarno, evo sad proverio, instaliram.Stigao update. Ubacili su baš dobra fora opciju da se obavestenje otvori gledajući u njega
Da li neko moze da preporuci honor slusalice do 100€ (Ne mora striktno honor)
To je to, hvala. 🍻Smart data saver
Settings > Mobile network > Data usage > off
Nek uzme globalnu verziju, tamo je jeftinija svakakoPozdrav svima na temi, nemam iskustva sa honor telefonima, a drugarica bi uzela magic 6 pro, ali u Kini jer je trenutno tamo a telefon je bas povoljan... Zna li neko da li postoje neki potencijalni problemi za koriscenje tog telefona kupljenog tamo - ovde u Srbiji? Hvala
Nek uzme globalnu verziju, tamo je jeftinija svakako
Call recorder radi najnormalnije na tom apdejtu?
Meni uopste...kao da ne postoji opcija iako sam je aktivirao,3x sam kalibrisao i kalibracija radi ok...verovatno je bag neki...vise je vidim kao gimik ali sam bas teo da je probam...Мени ради. Кад стигне нотификација, гледам у њу и он је отвори у апликацији...
Radi, samo ja sam mislio da funkcionise na drugi nacin... Samo kad ti stignu obavestenja je u funkciji... Ja sam mislio da radi i u padajucem meniju kad udjes u obavestenja... Hmmm, videcmo korisnost...Meni uopste...kao da ne postoji opcija iako sam je aktivirao,3x sam kalibrisao i kalibracija radi ok...verovatno je bag neki...vise je vidim kao gimik ali sam bas teo da je probam...
Могуће је, да.Honor Magic 6 pro nameravam kupiti krajem godine, medjutim juce sam podesavao prijatelju Honor 90 i kada se sa sredine ekrana povuce ka dole pojavljuje se funkcija search, e sad moje pitanje moze li se i kako to promeniti, da se ne protezem sa vrha ekrana kako bi kako bi video notifikacije ili podesavanja, tj da su te opcije dostupne povlacenjem sa sredine ekrana ka dole kao sto je trenutno kod mene na Motoroli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari