Šta je novo?

Honor Magic 6/Pro

Čisto da učinim narednih par dana zanimljivijim... Krenuo je .188 update :D

Još uvek ništa kod mene.
Lagano, stiže polako svima.

Da li neko moze da preporuci honor slusalice do 100€ (Ne mora striktno honor)

Da li neko moze da preporuci honor slusalice do 100€ (Ne mora striktno honor)

Чиме штитите екран?
Одрао ову фабричку фолију па је ваља скинути.

pisano već na prethodnim stranama, ili nova folija ili zakrivljeno zaštitno staklo, 3 komada u pakovanju je na Aliju oko 400 dinara + lepak + uv lampa

Jedno glupo pitanje upalilo mi se u dzepu slucajno. Ikonica pored alarma u gornjem uglu, ne znam sta je opcija. Kada spustim notifikacije stoji ikonica ali nema nista pored cemu sluzi.

Prilozi

• Screenshot_20240902_212126_com.hihonor.android.launcher.jpg
    Screenshot_20240902_212126_com.hihonor.android.launcher.jpg
    28.7 KB · Pregleda: 114
Pozdrav svima na temi, nemam iskustva sa honor telefonima, a drugarica bi uzela magic 6 pro, ali u Kini jer je trenutno tamo a telefon je bas povoljan... Zna li neko da li postoje neki potencijalni problemi za koriscenje tog telefona kupljenog tamo - ovde u Srbiji? Hvala

Android Auto ne šljaka na kineskoj verziji. Mada i tu postoji neki backdoor koji omogućava rad istog.

Inače svi ovi google servisi mogu opušteno da se instaliraju bez problema.

Pozdrav svima na temi, nemam iskustva sa honor telefonima, a drugarica bi uzela magic 6 pro, ali u Kini jer je trenutno tamo a telefon je bas povoljan... Zna li neko da li postoje neki potencijalni problemi za koriscenje tog telefona kupljenog tamo - ovde u Srbiji? Hvala
Nek uzme globalnu verziju, tamo je jeftinija svakako

Opcija sa kontrolu padajuceg menija ocima ne fukncionise uopste... Kalibrise se, sve ok, ali kao da nije aktivna... Ni u jednim polozaju...

Мени ради. Кад стигне нотификација, гледам у њу и он је отвори у апликацији...

Call recorder radi najnormalnije na tom apdejtu?

Мени ради. Кад стигне нотификација, гледам у њу и он је отвори у апликацији...
Meni uopste...kao da ne postoji opcija iako sam je aktivirao,3x sam kalibrisao i kalibracija radi ok...verovatno je bag neki...vise je vidim kao gimik ali sam bas teo da je probam...

Meni uopste...kao da ne postoji opcija iako sam je aktivirao,3x sam kalibrisao i kalibracija radi ok...verovatno je bag neki...vise je vidim kao gimik ali sam bas teo da je probam...
Radi, samo ja sam mislio da funkcionise na drugi nacin... Samo kad ti stignu obavestenja je u funkciji... Ja sam mislio da radi i u padajucem meniju kad udjes u obavestenja... Hmmm, videcmo korisnost...

Kod mene radilo sinoć kad sam instalirao update, danas ni jednom nije htelo da radi. Ali da, ne vidim neku praktičnost na duge staze, realno 🙂

Honor Magic 6 pro nameravam kupiti krajem godine, medjutim juce sam podesavao prijatelju Honor 90 i kada se sa sredine ekrana povuce ka dole pojavljuje se funkcija search, e sad moje pitanje moze li se i kako to promeniti, da se ne protezem sa vrha ekrana kako bi kako bi video notifikacije ili podesavanja, tj da su te opcije dostupne povlacenjem sa sredine ekrana ka dole kao sto je trenutno kod mene na Motoroli.

Honor Magic 6 pro nameravam kupiti krajem godine, medjutim juce sam podesavao prijatelju Honor 90 i kada se sa sredine ekrana povuce ka dole pojavljuje se funkcija search, e sad moje pitanje moze li se i kako to promeniti, da se ne protezem sa vrha ekrana kako bi kako bi video notifikacije ili podesavanja, tj da su te opcije dostupne povlacenjem sa sredine ekrana ka dole kao sto je trenutno kod mene na Motoroli.
Могуће је, да.
1000007370.jpg

Pozdrav svima,

proletio sam više-manje kroz cijelu temu i vidim da je dosta ljudi imalo problema s baterijom koja bi po svemu sudeći trebala biti najjači adut ovog modela. Između ostalog, upravo radi toga sam se i odlučio uzeti ovaj mobitel. Isto tako vidim da ima ljudi koji su izuzetno zadovoljni s rezultatima. Ja pripadam ovoj prvoj skupini, baterija je daleko ispod očekivanja.

Ne koristim nikakve aplikacije koje bi trebale pojačano konzumirati bateriju. Mobitel koristim od petka predvečer, dakle ovo je četvrti dan korištenja, tri puta sam ga punio od 0-100 %. Ne vidim neki značajan pomak u performansu baterije.

Mene zanima je li ovo normalno za prvih nekoliko dana i jeste li imali sličan ili isti slučaj kad ste počeli koristiti mobitel? Ako da, koliko dugo traje kalibracija baterije i učenje patterna da bi se dobio onaj doživljaj o kojem svi pričaju? Sinoć tijekom noći mi je pojeo samo 2-3 % što je svakako napredak u odnosu na ranije, no i dalje mu je kombinirana upotreba jednostavno prevelika (4.4 %/h). Isto tako, mobitel se zagrijava na običnom surfanju browserom.

Lokacija i bluetooth su mi upaljeni 24/7.

Hvala na odgovorima.

Prilozi

• Batt.jpg
    Batt.jpg
    122.1 KB · Pregleda: 54
  • Battery.jpg
    Battery.jpg
    50.4 KB · Pregleda: 41
Ako vidim dobro to je skoro 10 sati screen on-a na 24h?
Ne znam koliko si ti ocekivao kad te je to razocaralo?

Ne, ova tri-četiri dana, moj SOT je bio 4-5 h dnevno i kombinirana upotreba se svede na nekih 22-24 h trajanja baterije.

On u ovih 9.5 h SOT računa 100 % baterije.

Znači da pojasnim: ovaj screenshot je procjena trajanja max SOT-a i kombinirane upotrebe na temelju zadnja 3-4 dana, ne prikazuje jedan dan. Ljudi imaju po 1.8 % kombinirane upotrebe u prosjeku, dok im je SOT po 4-5 h u prosjeku.

SOT je meni OK, nekih cca 10% po satu, ali idle mode je problem, tu previše guta bateriju.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno