Šta je novo?

Honor Magic 5/Pro/PE

Javljajte kako radi jel sve ok, jel kamera ok.

Evo posle dva dana cackanja i koriscenja, kod mene sve deluje ok. Nisam primetio nikakve bugove ili neko usporavanje. Sto se baterije tice nisam 100% siguran da li ima promena. Za sada mi deluje sve isto kao i ranije. Kamera mi deluje isto kao ranije stim sto smo dobili te nove portretne modove sto je super cool. Rade dobro.
Generalno sam jako zahvalan Honoru zbog ovog updata.

Meni u poslednjih nedelju dana vidno lošije radi, bagovi učestali kroz aplikacije,naročito na Google stranicama i kroz neke aplikacije- često blokiranje i zamrzavanje pa tipa moraš da izađeš i ponovo uđeš da bi proradilo. To se ranije nije dešavalo gotovo nigde. A 15 OS 9.0 145. Ne znam dal još neko ima problem. Iskreno sam se iznenadio jer je do sad radio 10/10

Ja sam isto na tom, ali nemam nikakvih problema. Jedino aj da izdvojim youtube kad ugasim full screen pauzira mi video i ne mogu više da ga pustim. Hrom kad prebacim sa stranice na stranicu ne ucita je bude belo dok je ja ručno ne osvežim. Al to je bilo neki kratak period pa proradilo sve normalno sad kapiram da je bio možda neki bag do samih aplikacija.

Baš su to grdni bagovi.Prije par dana sam imao priliku da isprobam magic 7 pro,vrhunski radi,fluidno,super lezi u ruci iako je velik telefon...Ali ako ima slicnih stvari u softveru,pih...

Meni u poslednjih nedelju dana vidno lošije radi, bagovi učestali kroz aplikacije,naročito na Google stranicama i kroz neke aplikacije- često blokiranje i zamrzavanje pa tipa moraš da izađeš i ponovo uđeš da bi proradilo. To se ranije nije dešavalo gotovo nigde. A 15 OS 9.0 145. Ne znam dal još neko ima problem. Iskreno sam se iznenadio jer je do sad radio 10/10
Meni se desavalo na toj verziji da mi zabode viber. Morao sam da ugasim ekran na dugme pa da se vratim u viber da bi odblokirao. To je jedini bug koji sam imao koliko se secam. Pisao sam o tome ovde par strana unazad.
Sto se tice ove sada verzije 152. za sada evo par dana stvarno nisam imao nikakvih problema. Ako se neki problem javi svakako cu javiti.

Danas vidno manje,nijedan bag 😶 Za godinu ipo dana koliko imam ovaj telefon osim što ponekad sam prebaci na rotaciju ekrana a da nije uključena ta opcija nijedan drugi problem nije bio. Ne znam do čega je bilo ali danas nikakva kočenja i bagovi kao nekoliko prethodnih dana 🙂

Da li je neko voljan i u mogucnosti da okaci neki portret kao primer te french efekte sto smo dobili

Ja sam i dalje na OS 8,cekam jos malo da vidim sta se desava i da se se sve slegne i nalegne.

Da li je neko voljan i u mogucnosti da okaci neki portret kao primer te french efekte sto smo dobili
Evo par slicica.
Harcourt zivopisni
1.jpg

Harcourt u boji
2.jpg

Harcourt klasicni
3.jpg

Harcourt zivopisni

4.jpg

Harcourt u boji
5.jpg

Harcourt klasicni
6.jpg

Ljudiiii! Ni ovde nije kraj! Stiže nam i AI zoom :) Kažu da je već na kineskoj verziji :)

Ispade sve od Magic 5 serije na gore ubedljivi best buy (tu mislim i na Honor 200 i slične) jer svakom novim update-om ovo sve bolji i bolji telefon, da ne izgubismo call recorder, ovo bi bilo 10/10, ovako 9/10.

ps. Harcourt mode radi samo na ljudskim subjektima, džaba slikate i delite ostalo haha

A to sto radi samo na glavnoj kameri, koja je ionako bolja i od 6 i 7 je samo prednost :)

E pa to da radi samo na ljudskim subjektima nisam znao. :)
A sto se AI zooma tice, stvarno super ako i to dobijemo. Palac gore za Honor (y)

Negde zapravo videh da radi i na objektima i na zivotinjama, ali naravno AI prvenstveno najbolje radi na ljude. Mada eto i ovo nece da skodi kapiram.

Поздрав свима. Последњи мјесец ми Вибер поруке јако касне, често морам да уђем ручно у апликацију и тек ми се онда појављују. Исто је и код супруге на 200 Про моделу. Да ли је нешто до Хонора или је до Вибера? Остало ради све без икаквих проблема.

Поздрав свима. Последњи мјесец ми Вибер поруке јако касне, често морам да уђем ручно у апликацију и тек ми се онда појављују. Исто је и код супруге на 200 Про моделу. Да ли је нешто до Хонора или је до Вибера? Остало ради све без икаквих проблема.
Isto je i kod mene a žale se i na Samsung temi, pa bih rekao da je sugavog Vibera. Podesio sam sve ručno, ali nije pomoglo.

Probaj sledece.
Zadrzi na ikonici viber, pojavice ti se "informacije o aplikaciji", idi na to pa na Obavestenja. Tu treba da ti bude upaljeno. Onda se vrati nazad pa idi na Dozvole. pa na Obavestenja. Tu treba da ti sve bude popaljeno i stiklirano.
Proveri sve to. Kod mene je sve ok.

Све је око подешавања ок, једноставно насумично не избацује нотификације да су стигле нове поруке.

Isto je i kod mene a žale se i na Samsung temi, pa bih rekao da je sugavog Vibera. Podesio sam sve ručno, ali nije pomoglo.
Pratim samung teme i nisam ovo primetio.
Mislio sam da je ovo karakteristika honor-a i nije vezano samo za viber. Zbog toga sam i odustao od kupovine ovog brenda

Ja sam pre par postova pisao da nemam problema sa Viberom pored updeta i naravno izbaksuzirao sam :(
Danas su mi na viber poslate poruke (desetak poruka), stigle su mi tek kada sam usao na viber. Kasnile su vise sati.
Nisam siguran da li je do vibera ili do Honora.

Da je samo viber ne bi bilo strašno. Evo drug mi se žali da mu ne stiže ni wa, ni insta.
Opet neko kaže da je sve u redu. Izgleda da zavisi od slučaja do slučaja ali definitivno problem postoji kod honor-a. Nadam se će ga srediti, voleo bih da u android svetu postoji alternativa bezobraznom samsungu

Nije do Honora, to sam imao na Motorolu i na Xiaomi , i dalje ima tih problema jer koriste kolege, ja sam presao na honor i nemam vise taj problem,. Tako da nije do brenda :)

Ljudi da li se vama desava da obrisete fotke koje ste tek napravili a da vam se ponekad iste vrate kroz par dana u galeriju? Nisam siguran da li se to uvek desava, ali evo vec mi se dva puta desilo. Ne znam sta moze biti u pitanju. Ukljucena mi je sinhronizacija na googlu ali tih slika nije ni tamo bilo. Onda su se kroz par dana same vratile. Da li jos neko ima slican problem?

Meni nije.
Ali mi se dešava da Google Photo povlači iz Galerije i pored toga što je isključen. I još briše iz Galerije. Zaletimo se nešto da vidim...i nema.
Ne znam kako da rešim, baš me nervira

Ja skoro ulazim u galeriju folder kamera, a ono prazno.
Google photos me smara, a najgore od svega gmail i google photos mi je famozno skoro sve popunjeno, kad pokusam da obrišem velike stavke nema ih. Koja je fora sa tim ?

Jutros stiglo, redovno bez e-sim akrobacija. Yettel mreza . Jos samo da dobijemo AI super zoom i top prica za ovaj telefon. Koristim ga vec skoro godinu i po dana. Prezadovoljan performansama, kamerama i sveobuhvatno telefonom . Lepo zaokruzena prica skroz.

Prilozi

• Screenshot_20250409_092622_com_hihonor_ouc_CurrentVersionActivity.jpg
    Screenshot_20250409_092622_com_hihonor_ouc_CurrentVersionActivity.jpg
    105.4 KB · Pregleda: 10
Pa AI zoom je magija 5 pro za Kinesko trziste vec dobio, samim tim prica se i ocekuje se u nekoj skorijoj buducnosti da stigne i u ostatak sveta.
Mislim da Honor jos nije nigde potvrdio. Makar ja nisam video.

Nazad
Vrh Dno