Kada vam je stigao taj apdejt?Kod mene ga još nema,a tel se isto ponasa,kasni kad se pali a i treba mu vreme kad se prekine razgovor da se prekine na ekranu obavestenje sa kim si pricao.Isto I kod mene.. Zapravo ne sećam se ni koja je animacija bila. Radi sve drugo, samo što na stisak tastera nemaš instant odgovor.
Edit:
Nisam video ove odgovore odmah. Stigao i taj update od 2mb, kakvi carevi. Doduše, nisu morali da ga kvare.. 😃
Sinoć kad sam video da pišu, ušao da proverim i pisalo mi da ga ima..Kada vam je stigao taj apdejt?Kod mene ga još nema,a tel se isto ponasa,kasni kad se pali a i treba mu vreme kad se prekine razgovor da se prekine na ekranu obavestenje sa kim si pricao.
Ja sam bogami kupio i stakla za kamera island, i naručio jedno 5-6 maski sa Aliexpressa-a,sve koje štite kamere. Ne bih ja bogami mogao sa ovakvom maskom 🙂Uzeo sa ePlanete..
1400 dindži.. Deluje baš fino..
I ono najbitnije, ne izgleda telefon budžasto, a opet je mnogo bolji za držanje..
Pogledajte prilog 422648
Nema ni kod mene tog patcha jos uvek. Yetel mreza ako nesto znaci. Mada sam uradio azuriranje tek 2 dana od kad su bili pustili apdejt od 500mb u nadi da nece imati taj bag sa power dugmetom...jos uvek cekam da se pojavi zakrpa za to.Kada vam je stigao taj apdejt?Kod mene ga još nema,a tel se isto ponasa,kasni kad se pali a i treba mu vreme kad se prekine razgovor da se prekine na ekranu obavestenje sa kim si pricao.
Kod mene još ništa..🤷Sinoć kad sam video da pišu, ušao da proverim i pisalo mi da ga ima..
Ni kod mene još ništa.Tel uzet u gigatronu.Nema ni kod mene tog patcha jos uvek. Yetel mreza ako nesto znaci. Mada sam uradio azuriranje tek 2 dana od kad su bili pustili apdejt od 500mb u nadi da nece imati taj bag sa power dugmetom...jos uvek cekam da se pojavi zakrpa za to.
Pa instalirao sam 194 verziju,ali nema tog drugog azuriranja.Vidiš da su svi azurirali i imaju bagove a nema još tog drugog azuriranja.Neće biti ako niste instalirali 194 verziju. To je samo za 194 verziju
Imate na tri tačkice - Try out versions
I tu se pojavi taj decembarski update
E ako to instalirate, imate ta 2 update jedan za drugim...
Nisam ga imstalirao,proveren je broj.A i dalje imam probleme koji su tu od prvog instaliranja.Znam za ovaj drugi broj.Prvi je još uvek.Pa mozda si vec instalirao.
Jer samo tim prvima će stići patch, a drugima je već included.
Ako nemaš problema sa power dugmetom, onda imaš i taj patch...
Proveri sa ljudima build number koji su instalirali i patch...
Pa mozda si vec instalirao.
Jer samo tim prvima će stići patch, a drugima je već included.
Ako nemaš problema sa power dugmetom, onda imaš i taj patch...
Proveri sa ljudima build number koji su instalirali i patch...
Evo ga.. sa ovim dodatkom..
Probao i tu,nije.Nema još ništa.Probaj opet kroz par sati, ili idi na 3 tačkice try out versions
Možda je tu
Odakle ti ta informacija?🤷Trenutno taj patch dobijaju telefoni napravljeni u prvoj polovini godine do 7 meseca. SN : A54J0237********
Pisao sam podrsci na honor sajtu i dobio odgovor da update ide honoloski po verzijama za odredjeni model, Ne dobijaju svi u isto vreme.
Samim tim sam dosao do tog zakljucka buduci da je moj tel proizveden u julu 2023 i dobio je patch a ortakov je avgust 2023 i nije dobio.
Pogledaj serijski broj tel , 6. i 7. cifra je godina a 8, je mesec kada je tel proizveden.
Znaci moj je proizveden i drugoj polovini god.Ali svi smo dobili apdejt,taj prvi istoga dana...🤷Pisao sam podrsci na honor sajtu i dobio odgovor da update ide honoloski po verzijama za odredjeni model, Ne dobijaju svi u isto vreme.
Samim tim sam dosao do tog zakljucka buduci da je moj tel proizveden u julu 2023 i dobio je patch a ortakov je avgust 2023 i nije dobio.
Pogledaj serijski broj tel , 6. i 7. cifra je godina a 8, je mesec kada je tel proizveden.
Gde si uzeo maskice?Nisam ni ja dobio ažuriranje, vidim da je proizveden u Avgustu..
Nemam problema sa power dugmetom, ali vidim da senzor otiska prsta ne prepoznaje otisak ni na jednom ni na drugom otisku 🤔
Na kameri sam stavljao zaštitu, plus sto imam tri različite maske i sve tri dodatno štite sočiva kamere.
Pogledajte prilog 422740
Crnu i narandžastu sam dobio uz telefon, lik od koga sam kupio telefon( bio kod njega mesec ipo dana ) mi je poklonio te dve maske koje je kako kaže platio oko 50E. Ovu svetlo plavu (eko koža) sam platio 1500 od lika na KP. Ima razne maske za HM, zaštitna stakla, folije itd. Zanimljivo da nisam dobio njegovu originalnu providnu masku uz telefon, možda je i zaboravio da mi da a realno ne bi verovatno ni koristio pored ove tri ...Gde si uzeo maskice?
Moj je 238, dobio ga još jutros kad sam pročitao vest da je patch izašao.Trenutno taj patch dobijaju telefoni napravljeni u prvoj polovini godine do 7 meseca. SN : A54J0237********
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari