Šta je novo?

Honor Magic 5/Pro/PE

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Isti slučaj za pwr button i kod mene bio pre ovog patch-a, takođe i fingerprint je zezao. Za sad nakon patch-a radi dobro.

Pre apdejta radilo sve besprekorno, sad jedino otisak nekad kao da ne odreaguje nekad. Mozda kad bi ga uklonio pa stavio novi bi resilo problem, sta znam nisam jos probao.

Danas odradim apdejt 194 i pojave se ti bagovi sa power tasterom i otkljuvanjem. Malopre mi ponudi ponovo apdejt i posle njega sve radi normalno. Svaka cast honoru na ovome.
Inace verzija softvera je 7.1.0.194 (C431E3R2P4patch01)

Objavljena vest odavno da je problem sa bagom resen dodatnim apdejtom
Svaka cast na brzini

Isto I kod mene.. Zapravo ne sećam se ni koja je animacija bila. Radi sve drugo, samo što na stisak tastera nemaš instant odgovor.

Edit:

Nisam video ove odgovore odmah. Stigao i taj update od 2mb, kakvi carevi. Doduše, nisu morali da ga kvare.. 😃

Isto I kod mene.. Zapravo ne sećam se ni koja je animacija bila. Radi sve drugo, samo što na stisak tastera nemaš instant odgovor.

Edit:

Nisam video ove odgovore odmah. Stigao i taj update od 2mb, kakvi carevi. Doduše, nisu morali da ga kvare.. 😃
Kada vam je stigao taj apdejt?Kod mene ga još nema,a tel se isto ponasa,kasni kad se pali a i treba mu vreme kad se prekine razgovor da se prekine na ekranu obavestenje sa kim si pricao.

Kada vam je stigao taj apdejt?Kod mene ga još nema,a tel se isto ponasa,kasni kad se pali a i treba mu vreme kad se prekine razgovor da se prekine na ekranu obavestenje sa kim si pricao.
Sinoć kad sam video da pišu, ušao da proverim i pisalo mi da ga ima..

Prilozi

• Screenshot_20240109_231807.jpg
    Screenshot_20240109_231807.jpg
    38.1 KB · Pregleda: 53
Stigao i meni, pa da, samo taj deo "recognize face" je nestao, ali eto, rešili za 24h 🙂
Uzeo sa ePlanete..

1400 dindži.. Deluje baš fino..

I ono najbitnije, ne izgleda telefon budžasto, a opet je mnogo bolji za držanje..
Pogledajte prilog 422648
Ja sam bogami kupio i stakla za kamera island, i naručio jedno 5-6 maski sa Aliexpressa-a,sve koje štite kamere. Ne bih ja bogami mogao sa ovakvom maskom 🙂

Staklo sam i stavio, za sada ne vidim razliku u kvalitetu fotki, tako da mi je to top a ipak sam malo mirniji.

Prilozi

• IMG_20240110_125924.jpg
    IMG_20240110_125924.jpg
    134.6 KB · Pregleda: 53
Nema ni kod mene tog patcha jos uvek. Yetel mreza ako nesto znaci. Mada sam uradio azuriranje tek 2 dana od kad su bili pustili apdejt od 500mb u nadi da nece imati taj bag sa power dugmetom...jos uvek cekam da se pojavi zakrpa za to.

Neće biti ako niste instalirali 194 verziju. To je samo za 194 verziju
Imate na tri tačkice - Try out versions
I tu se pojavi taj decembarski update
E ako to instalirate, imate ta 2 update jedan za drugim...

Neće biti ako niste instalirali 194 verziju. To je samo za 194 verziju
Imate na tri tačkice - Try out versions
I tu se pojavi taj decembarski update
E ako to instalirate, imate ta 2 update jedan za drugim...
Pa instalirao sam 194 verziju,ali nema tog drugog azuriranja.Vidiš da su svi azurirali i imaju bagove a nema još tog drugog azuriranja.

Pa mozda si vec instalirao.
Jer samo tim prvima će stići patch, a drugima je već included.
Ako nemaš problema sa power dugmetom, onda imaš i taj patch...
Proveri sa ljudima build number koji su instalirali i patch...

Nisam ga imstalirao,proveren je broj.A i dalje imam probleme koji su tu od prvog instaliranja.Znam za ovaj drugi broj.Prvi je još uvek.
Evo ga.. sa ovim dodatkom..

Prilozi

• Screenshot_20240110_142011.jpg
    Screenshot_20240110_142011.jpg
    37.8 KB · Pregleda: 27
  • Screenshot_20240110_142011.jpg
    Screenshot_20240110_142011.jpg
    37.8 KB · Pregleda: 20
Probaj opet kroz par sati, ili idi na 3 tačkice try out versions
Možda je tu

Trenutno taj patch dobijaju telefoni napravljeni u prvoj polovini godine do 7 meseca. SN : A54J0237********

Pisao sam podrsci na honor sajtu i dobio odgovor da update ide honoloski po verzijama za odredjeni model, Ne dobijaju svi u isto vreme.
Samim tim sam dosao do tog zakljucka buduci da je moj tel proizveden u julu 2023 i dobio je patch a ortakov je avgust 2023 i nije dobio.
Pogledaj serijski broj tel , 6. i 7. cifra je godina a 8, je mesec kada je tel proizveden.

Pisao sam podrsci na honor sajtu i dobio odgovor da update ide honoloski po verzijama za odredjeni model, Ne dobijaju svi u isto vreme.
Samim tim sam dosao do tog zakljucka buduci da je moj tel proizveden u julu 2023 i dobio je patch a ortakov je avgust 2023 i nije dobio.
Pogledaj serijski broj tel , 6. i 7. cifra je godina a 8, je mesec kada je tel proizveden.
Znaci moj je proizveden i drugoj polovini god.Ali svi smo dobili apdejt,taj prvi istoga dana...🤷

Prilozi

• Screenshot_20240110_150617.jpg
    Screenshot_20240110_150617.jpg
    28.9 KB · Pregleda: 22
Taj prvi da ali ovaj drugi izgleda ne. Tako sam razumeo coveka. Uostalom mozes i ti da ga pitas. Ima online podrska na hihonor.rs i odgovaraju odma.

Moj je po ovom proizveden u Aprilu 2023 ali isto sam dobio samo veliki apdejt ali patch jos uvek ne stize. Jos uvek je osetan problem sa kasnjenjem paljenja ekrana. Cekamo 🙂

Nisam ni ja dobio ažuriranje, vidim da je proizveden u Avgustu..
Nemam problema sa power dugmetom, ali vidim da senzor otiska prsta ne prepoznaje otisak ni na jednom ni na drugom otisku 🤔
Na kameri sam stavljao zaštitu, plus sto imam tri različite maske i sve tri dodatno štite sočiva kamere.
IMG_20240110_164656_edit_101135081924126.jpg

Gde si uzeo maskice?
Crnu i narandžastu sam dobio uz telefon, lik od koga sam kupio telefon( bio kod njega mesec ipo dana ) mi je poklonio te dve maske koje je kako kaže platio oko 50E. Ovu svetlo plavu (eko koža) sam platio 1500 od lika na KP. Ima razne maske za HM, zaštitna stakla, folije itd. Zanimljivo da nisam dobio njegovu originalnu providnu masku uz telefon, možda je i zaboravio da mi da a realno ne bi verovatno ni koristio pored ove tri ...
Na ekran sam stavio Anty spy foliju. Ta maska, folija i dve zaštite za kameru 3500. Pojedinačno kad uzimaš izadje skuplje ,u paketu više stavki dobiješ popust 👍
Neko je ovde u temi objavljivao baš taj oglas mislim 🙂

Ne kazem da sam u pravu za apdejt, moje neko logicno razmisljanje na osnovu onoga sto mi je covek iz teh.podr. rekao. Generalno tel radi, sve ok jedino taj lag pri ukljucivanju kad udje u deep sleep.
Sto se maski tice mislim da je preterano davati tolike pare. Ja sam u yettelu uzeo za 1800 din dve silikonske jer sam imao ono popust ogrebi 1000din za kupovinu dosatne opreme pa sam uzeo slusalice neke i te dve maske koje su odlicne. Inace ista ta maska na aliju je 500 din. Hidrogel folija 360° 3kom 650din a na KP 2700. Staklo za kameru 150din, ovde 1000. Ko nece da ceka iz kine ok, meni nije problem buduci da cesto kupujem neke gluposti.

Nazad
Vrh Dno