Skoro pa isti telefoni.Sta mislite nova 11 VS nova 12s?
Koliko se ja razumem nema nekih krucijalnih razlika?
Sem cene, i možda će nova 12s dobiti duzu softversku podršku.
Ako se ne varam Huawei Nova 11-emui 14.2.150?
Gde ima uputstvo za instalaciju g servisa , bez gspace i gboxa?
Prati ovo i reseno![]()
Instalirajte Google aplikacije na Huawei telefonima: Stiglo je potpuno novo rešenje - najbolje do sada!
Zaboravite na virtuelizaciju i rad u posebnim okruženjima, novo rešenje donosi native Google aplikacije na Huawei telefone!smartlife.mondo.rs
Da li možda znas za ovo da li će normalno Honor dodatni uređaji raditi na Huawei nova 11?Dvoumim se sta da mu uzmem.Ima neki Honor choice sat i Honor x5pro i sad ne mogu da se setim da li je kompatibilno Ho uredjaji sa huaweiom.Ćale ima nova 10 pro, i kada se skine al life Huawei apk tamo nema ovih proizvoda.tako da najvjerovatnije će biti Honor 90
E to nzm. To bi trebalo da istestira neko ko imaDa li možda znas za ovo da li će normalno Honor dodatni uređaji raditi na Huawei nova 11?
Imas na temi p60pro, ja sam i dalje na gbox-u jer kod mene radi perfetno (p60pro). Microg ili gbox ( gbox minut posla) microg malooo duuuze...Ako moze da azurira softver na EMUI 13.2 pa navise, onda moze da skine google servise i instalira bez problema, tako da znate. Malo je zezanje al jako malo al bas radi sve perfect. Jeste ima bolju izradu nova, al H90 dolazi sa 12/512 gb
Imao sam Honor 90 za 75k je skup bio ali kako je bio preko paketa ipak sam ga kupio .Malo sam.iscitala vaše utiske, ali bih da rezimiramo, a i savet.
Ceo život sam na Samsungu i sad razmisljam o Honor 90. Trenutno imam A32 i evo 3 god, vreme je za menjanje.
Koliko sam se malo uputila u Samsunge što ne znači da sam dobro uradila, ništa posebno bolje ne dobijam sa nekom srednjom klasom.
Pa me je zato privukao bas ovaj Honor, tačnije njegova kamera od 200 i 50 pix.
Žensko sta cu🤣
Ne treba mi ni za kakve posebne stvari, neko standardno korišćenje-FB, Viber i slicno.
A drugo što me jako buni cu razlike u cenama. Od 75000 - 30000. Velike iscilacije,prvo sam mislila da ima neka razlika, sad koliko vidim, ne potpuno isti model. Zašto je to tako?
Hvalaaa
Zašto ne razmisliš o honor 200 telefnu, sada je na akciji u legalnim prodavnicama za 40.000. Mislim da je bolja kupovina, naravno i honor 200 pro za 60k ako budžet dozvoljavaMalo sam.iscitala vaše utiske, ali bih da rezimiramo, a i savet.
Ceo život sam na Samsungu i sad razmisljam o Honor 90. Trenutno imam A32 i evo 3 god, vreme je za menjanje.
Koliko sam se malo uputila u Samsunge što ne znači da sam dobro uradila, ništa posebno bolje ne dobijam sa nekom srednjom klasom.
Pa me je zato privukao bas ovaj Honor, tačnije njegova kamera od 200 i 50 pix.
Žensko sta cu🤣
Ne treba mi ni za kakve posebne stvari, neko standardno korišćenje-FB, Viber i slicno.
A drugo što me jako buni cu razlike u cenama. Od 75000 - 30000. Velike iscilacije,prvo sam mislila da ima neka razlika, sad koliko vidim, ne potpuno isti model. Zašto je to tako?
Hvalaaa
Ima li neko informacija za android 15 na honor 90?
Trebalo bi da bude do kraja meseca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari