Šta je novo?

Honor 90

Potrazi na google, mislim da treba samo microg da se instalira, ako se dobro secam. Da nitam je emui 13.2 i noviji

Sta mislite nova 11 VS nova 12s?
Koliko se ja razumem nema nekih krucijalnih razlika?
Sem cene, i možda će nova 12s dobiti duzu softversku podršku.

Prati ovo i reseno
Dvoumim se sta da mu uzmem.Ima neki Honor choice sat i Honor x5pro i sad ne mogu da se setim da li je kompatibilno Ho uredjaji sa huaweiom.Ćale ima nova 10 pro, i kada se skine al life Huawei apk tamo nema ovih proizvoda.tako da najvjerovatnije će biti Honor 90
Da li možda znas za ovo da li će normalno Honor dodatni uređaji raditi na Huawei nova 11?

Немојте да се цимате за тај Хуавеј, јер је овај Онор заиста врх телефон, а, притом, је "Хуавеј школа", што би се рекло и веома су слични. Наравно, само предлажем, јер сам и сам прешао са Хуавеја на Онор.

U Borči traže kinezi za najjeftinije zaštitno staklo za Honor 90 čak 1500 dinara a imaju i neko od 2000 dinara mislim da je to mnogo.

Stigao update za H90 veličine 1.28GB.

Prilozi

• Screenshot_20241016_114206_com.hihonor.ouc.jpg
    Screenshot_20241016_114206_com.hihonor.ouc.jpg
    48.7 KB · Pregleda: 78
  • Screenshot_20241016_114218_com.hihonor.ouc.jpg
    Screenshot_20241016_114218_com.hihonor.ouc.jpg
    77.9 KB · Pregleda: 44
Ako moze da azurira softver na EMUI 13.2 pa navise, onda moze da skine google servise i instalira bez problema, tako da znate. Malo je zezanje al jako malo al bas radi sve perfect. Jeste ima bolju izradu nova, al H90 dolazi sa 12/512 gb
Imas na temi p60pro, ja sam i dalje na gbox-u jer kod mene radi perfetno (p60pro). Microg ili gbox ( gbox minut posla) microg malooo duuuze...

Da li se pojavila nova serija uz koju dolazi i punjač?Poručio sam u jednoj maloj prodavnici,sada me zvali i kažu da je sa punjačem?Da nije neki falš?

Malo sam.iscitala vaše utiske, ali bih da rezimiramo, a i savet.
Ceo život sam na Samsungu i sad razmisljam o Honor 90. Trenutno imam A32 i evo 3 god, vreme je za menjanje.
Koliko sam se malo uputila u Samsunge što ne znači da sam dobro uradila, ništa posebno bolje ne dobijam sa nekom srednjom klasom.
Pa me je zato privukao bas ovaj Honor, tačnije njegova kamera od 200 i 50 pix.
Žensko sta cu🤣
Ne treba mi ni za kakve posebne stvari, neko standardno korišćenje-FB, Viber i slicno.
A drugo što me jako buni cu razlike u cenama. Od 75000 - 30000. Velike iscilacije,prvo sam mislila da ima neka razlika, sad koliko vidim, ne potpuno isti model. Zašto je to tako?
Hvalaaa

Ceo život sam na Samsungu i sad razmisljam o Honor 90. Trenutno imam A32 i evo 3 god, vreme je za menjanje.
Koliko sam se malo uputila u Samsunge što ne znači da sam dobro uradila, ništa posebno bolje ne dobijam sa nekom srednjom klasom.
Žensko sta cu🤣
Ne treba mi ni za kakve posebne stvari, neko standardno korišćenje-FB, Viber i slicno.
A drugo što me jako buni cu razlike u cenama. Od 75000 - 30000. Velike iscilacije,prvo sam mislila da ima neka razlika, sad koliko vidim, ne potpuno isti model. Zašto je to tako?
Hvalaaa
Imao sam Honor 90 za 75k je skup bio ali kako je bio preko paketa ipak sam ga kupio .
Što se tiče trenutnih cena , ne znam gde se pronašli za 30k dinara !? Ali nema veze .
Kako bi prešli sa Samsunga A serije ništa ne gubite da kupiti te Honor 90 .
Za ove novce je brutalan telefon .

Žensko sta cu🤣
Hvalaaa
Zašto ne razmisliš o honor 200 telefnu, sada je na akciji u legalnim prodavnicama za 40.000. Mislim da je bolja kupovina, naravno i honor 200 pro za 60k ako budžet dozvoljava

Bezbedonosna zakrpa: 1. januar 2025.

Prilozi

• Screenshot_20250113_184438_com_hihonor_ouc_FirmwareNewVersionActivity.jpg
    Screenshot_20250113_184438_com_hihonor_ouc_FirmwareNewVersionActivity.jpg
    46.5 KB · Pregleda: 28
Ne mogu da nadjem gde se podesava navigacioni meni donji,da bude strelica za nazad.U podesavanjima notifikacije i status bar toga nema,ili ja ne vidim.

Podešavanja - O telefonu, tamo gde imaš da proveriš ažuriranje, ima i navigacija

Ideš na sistem navigation I tu izabereš.

Prilozi

• Screenshot_20250206_111927_com_android_settings_Settings$MoreAssistanceSettingsAct_edit_108748...jpg
    Screenshot_20250206_111927_com_android_settings_Settings$MoreAssistanceSettingsAct_edit_108748...jpg
    64 KB · Pregleda: 13
  • Screenshot_20250206_111942_com_android_settings_NaviTypeChooseActivity.jpg
    Screenshot_20250206_111942_com_android_settings_NaviTypeChooseActivity.jpg
    37.9 KB · Pregleda: 41
Nadjeno,hvala.
Da li ce dolaziti Android 15 da li se zna nestona Honor 90?

Koliko se puni Honor 90 sa original Honor punjacem od 66 i 100w?Mislim da podrzava do 66W,nisam siguran.
Ja ga punim sa Xiaomi punjacem od 65w,puni ga malo preko 2 sata,pa bih kupio original,ovo mi je previse dugo vremena za punjenje.

Meni univerzalni brzi punjač od 67W puni identično kao i Honor punjač od 66W( oko sat vremena) , punjac po merenju nikada mi nije punio max 66W već nekih 22-23W. Možeš da imaš punjač i od 200W ako je deklarisano punjenje max 66W a on puni max 22-23W.

Ja ga punim sa Xiaomi Gan punjacem od 65 w ali ga puni tacno 2 sata

Ja ga punim vise od godinu dana punjacem Toocki 67W i puni ga isti vremenski period kao i nazovi original Honor. Inače nazovi original Honor punjač kupljen kod nas i kao kopija sa Alija puni isto u minut. Original je samo kada dobiješ punjač uz telefon u kutiji, sve drugo je upitno.

Poslednja izmena:
Ja sam ga kupio na aliju i sad njim punim i h200 jer sam h90 prodao. Isto ga puni za 50ak minuta. Ali me buni ato kad ga stavim na zenin punjač od samsunga 25w napuni ga za isto vreme ali se malo vise ugreje telefon. Isto piše super charging ali ne pise max 66w

Ima li neko informacija za android 15 na honor 90?

Trebalo bi da bude do kraja meseca.

Prilozi

• Screenshot_20250221_124708_com_hihonor_phoneservice_CommonSafeWebActivity.jpg
    Screenshot_20250221_124708_com_hihonor_phoneservice_CommonSafeWebActivity.jpg
    69.7 KB · Pregleda: 35
Nazad
Vrh Dno