Ne treba resetKada stigne ova nadogradnja,da li treba da se radi neki reset ili ne,i ako treba kad da se to uradi,pre ili posle nadogradnje?Ili samo da se nadogradi i to je to.
Ma samo uradi update i nista ne brini.
Eventualno obrisi cache iz recovery-a, SAMO CACHE i nista vise.
Za ne znam koliko godina od kad imam Android, nikada nisam radio reset pre ili posle update-a.
Sent from my 3310
@CaptainCrash probaj prvo da obrišeš cache, to je uglavnom rešavalo probleme. Ugasiš telefon, volume up + power da upali recovery, tu izabery clear cache i nakon toga restart i to je to. Ako to ne reši problem, onda hard reset. Vraćanje na 8 je jako teško plus svakako ne čuva ništa od podataka.
@kica javlja se HwSmartSuggestion, ne znam može li da se deinstalira.
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Da, jer nije problem sa EMUI 9 nego ti neka app pravi problem, neko zaostalo smeće itd. Nikada na 9 nisam imao problem sa baterijom.Resavalo problem za bateriju? Meni je samo bitno, ovo nije normalno koliko je brzo trosi
Cash-om ne gubim podatke, slike, aplikacije?
@CaptainCrash probaj prvo da obrišeš cache, to je uglavnom rešavalo probleme. Ugasiš telefon, volume up + power da upali recovery, tu izabery clear cache i nakon toga restart i to je to. Ako to ne reši problem, onda hard reset. Vraćanje na 8 je jako teško plus svakako ne čuva ništa od podataka.
@kica javlja se HwSmartSuggestion, ne znam može li da se deinstalira.
Nažalost update ne prolazi uvek glatko. Hard reset i biće ok. Eventualno, proveri da li neka aplikacija se ističe u potrošnji baterije.A nije mi jasno kako taj problem nisam imao sa 8.2?Bilo je kontam isto smeca? Secam se pre par godina da mi se. to isto desilo i na Note 3 dok sam imao...moram ga sutra videti kad se napuni do kraja.
_________&
Ma nema nista od toga... obrisao i sa 77 pade na 72 nisam ga cestito ni koristio. Viber malo usao poslao par poruka i ovde pregkedao i poslao par poruka...
Ne. To je neka njihova app koja treba da prati tvoje korišćenje i u skladu sa time ti preporučuje aplikacije kojima to nešto možeš da učiniš. Dakle nešto kao, ako si slikao sliku on će da ti izbaci notifikaciju da sa programom galerija možeš da edituješ slike. Doduše, jednom kad ti kaže i kad skloniš notifikaciju ne javlja se više.To je ustvari HiSearch?Jel tako?
Ne. To je neka njihova app koja treba da prati tvoje korišćenje i u skladu sa time ti preporučuje aplikacije kojima to nešto možeš da učiniš. Dakle nešto kao, ako si slikao sliku on će da ti izbaci notifikaciju da sa programom galerija možeš da edituješ slike. Doduše, jednom kad ti kaže i kad skloniš notifikaciju ne javlja se više.
Aha, settings, apps, gore desno tri tačke, show system apps i tu je nađi po imenu kako sam ti napisao i probaj da je obrišeš.
Nažalost update ne prolazi uvek glatko. Hard reset i biće ok. Eventualno, proveri da li neka aplikacija se ističe u potrošnji baterije.
Odmah ćeš imati 9.0.1
Sent from SM-A750FN using Tapatalk
Za rollback ćeš morati da se pomučiš ako je to uopšte moguće kod ovog modela. Koliko sam ukapirao tebi curi baterija od prelaska na Pie? Hard reset bi trebao da ti reši taj problem a ne da te vrati na Oreo
Sent from SM-A750FN using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari