Šta je novo?

Honor 8X

Al ne može da se menja zvuk obaveštenja. Možeš samo on/off i gde i kako da se pojavljuju notifikacije. Može samo zvono da se menja.

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

U samom Viberu ima opcija za notifikacije, ali samo da se koristi system notifikacija.

Sent from my 3310

Al ne može da se menja zvuk obaveštenja. Možeš samo on/off i gde i kako da se pojavljuju notifikacije. Može samo zvono da se menja.

Ja tu dobijem ovako,
f4bb00b9d918796c5595645dd7add3c8.jpg

pa onde tapnem na sound i gore na plusić dodajem šta hoću. [emoji846]
bc948b3c0a43a59e273786a40b169c8e.jpg

Sent from my Nokia 8.1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Da, ali ovde ne može. Da li zbog Emui ili verzije andorida, ne znam.

Pfff... I pitali me ljudi što pobegoh sa EMUI. Sad sam pogledao kod žene na P Smart. Isto neće da može. Katastrofa. Ništa onda izvinjavam se na smetnji. [emoji16]

Sent from my Nokia 8.1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Al eto dođeš da pecneš jer ti je dosadno?

Elem, naravno da ima. Viber, settings, notifications, notifications sound i onda izaberete melodiju za poruku. Screenshot_20190324_202544_com.huawei.systemmanager.jpegScreenshot_20190324_202554_com.huawei.systemmanager.jpeg

Na mom 8x nema [emoji16]
3dae1dd829039786744acc9513a40cd6.jpg

Hmmmm onda ipak ima razlike emui 8.2 vs emui 9. Sorry.

Ti si dobio Pie?
Utisci?

Ja sam na Pie već nekih mesec ipo dana, kroz beta program. Šta znam, tu i tamo neka sitnica tako po opcijama. Malo življe deluje telefon a i baterija je za nijansu bolja. Kamera pravi prirodnije slike sada. Mada nisam baš komoptentan za utisak jer bukvalno nedelju dana od uzimanja telefona nisam bio na Oreo. Ima ovo nešto za igrice ali ne koristim to. Screenshot_20190324_204839_com.huawei.gameassistant.jpeg

Trebalo bi valjda ovih dana zvanična verzija, kažu da je u Makedoniji izašla?
Nemaju kao Sammobile mogućnost da se vidi ili ima, da li neko zna?

Ima na firmware finderu, ali kad ce da pushuju svima, to samo oni znaju.

Evo tu je Pie. Za betu je recimo nama bilo u drugoj turi za Evropu, oko 10 dana kasnije u odnosu na Nemačku recimo. Kako će sada, ne znam. A mene čeka downgrade na Oreo pa nazad na pie [emoji3]Screenshot_20190325_000600_com.teammt.gmanrainy.huaweifirmwarefinder.jpegScreenshot_20190325_000619_com.teammt.gmanrainy.huaweifirmwarefinder.jpeg

Za notifikacije, na emui8 preko activities sa Nova Launcher.

Stglo staklo al *mjau**mjau**mjau*. Donji deo za mrvicu duži, i taman je tamo gde je staklo zkrivljeno i tu se nebi ni zalepilo, pogotvo jos ako ide futrola.
Nisam ni lepio samo naslonio da vidim situaciju... Dva stakla su bila u pakovanju oba ista znači nije greška neka u proizvodnji, 200din su bila tako da cu prezaliti. Za sad ostaje njegova folija...

Rekoh ja. Bukvalno svako staklo koje sam pogledao plus komentare za isto, svako ili loše dimenzije ili uzima ekran. Ova skuplja, uzeo bih i to ali ne daje mi se 15 usd da saznam opet isto, pošto komentara nema nigde.

Meni nije hitno, ova folija fabricka stoji i radi posao. Krajnja opcija je neka prodavnica ovde, drug uzeo oni mu stavili i sve ok, samo što je 1000din staklo...

Pozdrav svima drugari..
Utisci na telefon su da je vrlo lep sto ekran sto pozadina.. Fluidan je..Zamerka mu ide za grafiku jer je nekako bas losa, i na bencmarku i u praksi je jako losa. Zvucnik je mogao (morao) biti bolji.. Kamera solidna, sve u svemu mid range je po specu sem izgleda.. Da se nadovezem na temu za folije.. Dosad sam 3k dinara bacio na folije i stakla ali uzalud. Naime obicna ne vrede, ne pokrivaju ceo ekran i vazduh je svuda okolo njih. Platio sam 1000 din za 2.5d i naprsla je posle 3 sata na rubu iako telefon pipnuo nisam lol. 5d staklo je previse krto i odmah je puklo nekako preko pola posle 5 dana.. Za sada sam na default i cekam dalje.. Imam malu ogrebotinicu sa prednje strane dole na crnom rubu..Cudno obzirom da je i to ekran. Pazite na rubove ekran je valjda jak dovoljno. Pozdrav i izvinjavam se na duzem komentaru.

Poslato sa JSN-L21 uz pomoć Tapatoka

Evo stigao i regularan pie:
Screenshot_20190325_195822.jpeg

Bravo za PIE, nego je l' ima nesto od *supernove :)

Tek njih jedva čekam. [emoji3]

Pushovali su danas za sve beta usere, zato sam dobio. Inače izgleda da još nije krenulo za ovaj deo. Mada na xda se neki i iz ovih krajeva javljaju da su dobili a neki opet kažu da nisu. Ko će ga znati. Ali par dana gore dole, nebitno. Niti je vizuelna promena niti donosi neko baš bitno unapređenje.

Jel može GCam da se namesti na ovaj telefon?

Meni je najbitnije da u Pie može da se menja poruka u Viberu. Nadam se da će i za digitron da stave istoriju?

Poslednja izmena:
Ne može. Tj može na emui 8 ali pola funkcija ne radi a na emui 9 ne može nikako

Vrh Dno