chronograph
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 05.10.2017
- Poena
- 95
Znam da imam, to sam i napisao... Čime čistiti tu foliju, jer i ona "skuplja" otiske prstiju, a da se ne odlepi?
Ja sam foliju skinuo i stavio ono 5d zastitno staklo oko 1000 din košta , prekriva i zaobljene ivice na telefonu i stoji odlično , a ono obično ravno od 300 din sam probao da stavim i nije mi uspelo , po ivicama se odlepilo i izgledalo jako ružno zato što je ravno , a ovaj telefon ipak ima malo te zaobljene ivice . A što se tiče čišćenja ekrana i otisaka prstiju to se dešava na svakom ekranu na svakom modelu , na svakom zaštitnom staklu i na svakoj foliji ..
Moj savet ti je da stavis na ledja odma providni zaštitni silikon i da stavis na displej ovo 5d zaštitno staklo i da uživaš u telefonu i ne opterecuješ se sa otiscima itd ... a ako si baš toliki što se kaže "pican" uzmes onu krpicu za brisanje naocara i brišeš![]()
Ja danas na Vip-u dobio update od 500mb.
Taj ko je to napisao lupeta i ne zna da koristi telefon. Da, u settings imaš da namestiš default zvuk za notifikacije, ali onda iz app nameštaš zvuk notifikacija za tu određenu app. To mi je isto funkcionisalo na P9 lite, honor 8 lite, P Smart, a evo i na čistom Androidu na Mi A1.Ovo sam negde procitao u vezi ovog telefona,pa me zanima da li je to tacno i ako jeste da li moze da se resi taj problem.Citiram: "Zasto niko ne pise o tome da je isti zvuk za sms poruke, sve notifikacije, mail... Da li je moguce da ovako dobar telefon nema osnovnu funkciju a to je da se dodeli razlicit ton za sms, mail i ostale notifikacije I zato sada kada se cuje zvuk ne znam sta mi je stiglo".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari