Šta je novo?

Honor 8X

Ah, da...
I ovaj microUSB konektor na telefonu :(

Mogli su ladno da stave USB-C i svi da budu srećniii.

Našao sam, po meni, jedno manu.
Zvučnik zvona mi nije dovoljno jak čak i kada ga podesim na max...
Kada bi zvonio gromko kao Mi A1 bio bi sa-vrš-en (za mene).

Au de to nadje kao manu , pa meni probi bubne opne kad me neko zove , al bez zezanja za mene zvučnik bas glasan , ja sam probao i njegove melodije u telefonu , jako i jasno se sve čuju , al ja inače koristim onu apk Zedge i na njoj imaš sve što ti treba , pa nadji neku najglasniju melodiju koja ti odgovara . Pored melodija imas i pozadine itd .. USB-C su mogli staviti , al meni je i ovako ok .

p.s Ja još uvek ovom telefonu nisam našao neku ozbiljnu manu .

Poslednja izmena:
Našao sam, po meni, jedno manu.
Zvučnik zvona mi nije dovoljno jak čak i kada ga podesim na max...
Kada bi zvonio gromko kao Mi A1 bio bi sa-vrš-en (za mene).
Sunce ti žareno poljubim pa ti si gluv k'o top! [emoji1787]

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

U Telenoru u Nišu ima jedan crveni... Prelep. A, tek februara mogu da uzmem tel. [emoji24]

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Možeš i ranije pitaj da obnoviš ugovor ranije

Jok, ne daju.

Reci da ne moraju i da ćeš promeniti operatera.

Reci da ne moraju i da ćeš promeniti operatera.

Najviše što mi daju mesec dana pre isteka (februar).

Poslednja izmena:
To je telenor verovatno ili Mts. Vip daje 6 meseci ranije.

Najveća mana ovog telefona će verovatno biti to kako se će da se odnose prema novim verzijama androida.

Iako je project treble tu na svim telefonima koji dolaze sa oreom, znamo kako Kinezi umeju da se ponašaju kod jeftinijih modela. Još je ovo slučaj gde ništa ne možeš sam da menjaš ili uradiš nezvanično, to bi bila druga bitna mana. Sve ostalo deluje ok stvarno.

Au de to nadje kao manu , pa meni probi bubne opne kad me neko zove , al bez zezanja za mene zvučnik bas glasan , ja sam probao i njegove melodije u telefonu , jako i jasno se sve čuju , al ja inače koristim onu apk Zedge i na njoj imaš sve što ti treba , pa nadji neku najglasniju melodiju koja ti odgovara . Pored melodija imas i pozadine itd .. USB-C su mogli staviti , al meni je i ovako ok .

p.s Ja još uvek ovom telefonu nisam našao neku ozbiljnu manu .
Jedino tako.
U poređenju sa A1... rekoh, valjda...

Moji utisci su sasvim dobri..Crn model deluje lepo sasvim fluidan izuzetnog dizajna baterija izuzetna stvarno..Obe kartice na 4g sto je sjajno..Jedina zamerka je kvalitet kontrasta koji je dosta slab cini mi se mozda ja samo imam takav utisak..Npr na gsm arena je rating preko 1110 i kazu da je sasvim dobar a drugi sajt koji verovatno i kvalitetnije i detaljnije radi recenzije je izmereno samo 850 na Calmanu ..sve drugo je sjajno rekao bih ..ali kazem rezolucija odlicna osim sto je ocigledno lose kalibriran displej sa ne bas sjajnim kontrastom..
Ali za ulozeni novac odlican definitivno ..

Po strani sve što se tiče lepote i svega ostalog na ovom modelu ... Po meni najvažnija i najbolja stavka na ovom telefonu je to što je telefon stabilan , možda nije najbolji u svemu , ali jednostavno mora se priznati da je telefon jako stabilan za sad , bez nekih glupavih bagova , kočenja u radu , grešaka , fleka na ekranu , probijanja svetla , zelenih hulkova itd , prosto telefon odlično i stabilno radi , koliko vidim svima nama , bez nekih problema , a kad pogledaš šta sve ljudi imaju problema sa svojim skupljim i premijum modelima , mogu da kažem da mi je još draže što sam izabrao baš ovaj model telefona .

Poslednja izmena:
Slažem se, što se tiče rada nije ajfon ali je jako dobar telefon. Nema bagova.

Nema problema sa ovim telefonom pa tema mrtva :)

Kod mene baterija sve bolja ?

Veceras sam hteo da se igram sa dpi podesavanjima i shvatim da nema developer moda po defoltu . Znaci ide se na podesavanja/sistem/o telefonu , potom se tapka nekoliko puta na broj verzije i tako se otkljuca .
Izvinjavam se ako je ovo poznata stvar ali ja prvi put vidim ,pa rekoh ako nekoga zanima .

Ćuti nemoj da ga urekneš , izgleda da niko nema problema od nas :)
Ja sam baterijom isto prezadovoljan ... Odlična je , namestio sam developer mod ( opcija za razvojne programere ) odma prvi dan i ukljucio , podesio sve što treba tamo ... Telefon sam inače optimizovao i sve namestio po mom ukusu , radi odlično , baš sam zadovoljan , stvarno lepo upakovan telefon , ja sam miran sad jedno 2 godine sigurno sa ovim telelefonom , ko zna šta će sve izaći za to vreme :)

Isto kod mene, radi bez bilo kakvih problema. Nisam verovao da će android da radi bez bagova.

Evo jos jedan kratak video sa xda, idealan poklon za predstojece blagdane..

https://youtu.be/vzH51SkV94U

Drago mi je kad procitam da nema bug-ova, proizvodnih mana i slicno, mozemo reci upali i koristi uredjaj..

Dok za ostale mnogo skuplje uredjaje se moze stosta procitati

Koliko shvatam problem je sto uredjaja ustvari nema u prodavnicama (ovim gde je super jeftin uz ugovor)?

Da li je ovo ustvari isto sto i mate20lite? kakva je kamera u odnosu na uredjaje slicne cene?

Koliko shvatam problem je sto uredjaja ustvari nema u prodavnicama (ovim gde je super jeftin uz ugovor)?

Da li je ovo ustvari isto sto i mate20lite? kakva je kamera u odnosu na uredjaje slicne cene?

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9284&idPhone2=9313
Tu se vidi gde je razlika.
Mate 20 lite ima nesto jaci zvucnik, jace pozadinsko osvetljenje ekrana za 30nitsa, brzo punjenje, usb type c, istu zadnju kameru, ne znam da li je prednja bolja. 8x ima poseban slot za mem. karticu i veci ekran. Ja bih uzeo 8x, jer ima veci ekran. Ima i boljih kamera za slicnu cenu.

Zavisi od operatera i paketa, u nekim varijantama ispadne ista cena ta dva telefona.

A koje prodavnice nude ovaj telefon uz ugovor? Videh ga na sajtu ww-a, cena je ok. Mislio sam da pređem na mts-ov box 4 sad u decembru, još ako bih nekako mogao da iskombinujem uz to da uzmem i 8x na ovaj način, to bi bilo super.

Sent from my Orbitel 901 using Tapatalk

Pa odeš na sajt svih provajdera? :D

Telenor I vip ga nude, telekom vidi sam xD

Nisam mislio na provajdere. Video sam da ga nude vip i telenor, mts ga još uvek nema u ponudi, bilo bi lepo kad bi ga ubacili u ponudu u decembru, ali s obzirom na to da uvek preteraju sa cenama uređaja, to mi ne bi mnogo značilo.

Mislio sam pre svega na prodavnice tipa WW, koji nude telefon na rate preko operatera, ima li još koja?

Sent from my Orbitel 901 using Tapatalk

Da li se zna ima li ovaj telefon neki glass protection?
Gledam neke klipove po youtube, gde se govori da ima gorilla glass 3, ali to nigde ne mogu da nađem zvanično.

Dobijaš foliju na njemu fabrički postavljenu tako da se ne sekiraj.

Fabricka folija simulira gg3.
Nju nikada ne odlepljujte a preko nje lepite sta god vam je drago ;)

Sent from my HONOR 8X using Tapatalk

Kupio juče... Nisam stigao da detaljno pogledam, prvi utisak dobar :)

Ono što mi smeta je da otisci prstiju ostaju gde god se dotakne. Kako čistiti telefon, pre svega foliju preko ekrana, a da se ne izgrebe i ošteti?

Pa imaš već foliju

Nazad
Vrh Dno