Ne bi, rekao sam da je cijena za model Honor 200. Ne znam čemu ljutnja ali ni PRO ne vrijedi puno više, vani je već serija 600.Ma naravno, a kad bi ti trebao da prodas npr 200 pro za koji lazes da je cena 100-150 trazio bi 250
Ne znam kod vas kod nas ih je pun oglas, imaš gore linkove pa istraži.Uzeo baš i prelistao oglase, nema ni jedan honor 200 za 100€...baš nigde
Najjeftiniji je 150 sa izgrebanim ekranom, ti izgrebani idu do 200 i tek preko 200€ ih ima u pristojnom stanju
Ispod 150€ su 200 Lite I Smart koji nisu tema ove priče.
Verovatno si dobio i uv lampicu uz to.Kupio sam pre neki dan novo zaštitino staklo za h200 pro..e sad zanima me vaše mišljenje pošto je u pakovanju stigao sa lepkom za staklo ..jel neko to radio da se ne upuštam ako ne valja?
koje mi zaštitu preporučujete kao najbolje za h200 pro?
Reklamiraj, skart verzija je garantMeni se telefon Honor 200 Pro pregreva posle desetak minuta korišćenja. Temperatura baterije ide preko 40 stepeni, postane neprijatno držati ga u rukama. Kupljen pre dve nedelje, ne znam da li je tako svima, ili je ovo faličan model, ili je neki softverski problem...
Gde si ga kupio?Meni se telefon Honor 200 Pro pregreva posle desetak minuta korišćenja. Temperatura baterije ide preko 40 stepeni, postane neprijatno držati ga u rukama. Kupljen pre dve nedelje, ne znam da li je tako svima, ili je ovo faličan model, ili je neki softverski problem...
Ja razbio zadnju masku 2x. Prvi dan kad sam ga kupio i nakon sto sam zamenio za novo nakon 7 dana. Nikad škakljiviji telefon nisam imao. Videćemo dokle će ovo da potraje.Moj H200 ima 2 godine, baterija bez problema dva dana drži i ako ga punim svako veče kad krenem na spavanje.
Odličan 👍
Imao sam i jedan peh razbio sam staklo zadnje kamere pošto je izbačeno, ali kupio drugo staklo i sam zamenio, jako prosto.
Sledeći case koji kupujem je da obavezno štiti staklo kamere, pošto mi je ispao milion puta
Na ekranu oduvek hidro gel, traje nekoliko meseci i ekran je siguran
Gde si ga kupio?
Pre su telefoni mogi da se provere koliko su sati bili upaljeni, ali to vec dugo godina nije u opcijama.
Da, nema sanse da Gigatron, Tehnomanija i ostali prodaju telefone bez ambalaze i daju jedan mesec garanciju.Локални "продавац" није исто што и гигатрон, техноманија, техномедија, јетел, а1, телеком... Треба ли да набрајам даље?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari