Šta je novo?

Honor 200 Pro

Uzeo baš i prelistao oglase, nema ni jedan honor 200 za 100€...baš nigde

Najjeftiniji je 150 sa izgrebanim ekranom, ti izgrebani idu do 200 i tek preko 200€ ih ima u pristojnom stanju

Ispod 150€ su 200 Lite I Smart koji nisu tema ove priče.

Ma naravno, a kad bi ti trebao da prodas npr 200 pro za koji lazes da je cena 100-150 trazio bi 250
Ne bi, rekao sam da je cijena za model Honor 200. Ne znam čemu ljutnja ali ni PRO ne vrijedi puno više, vani je već serija 600.
Uzeo baš i prelistao oglase, nema ni jedan honor 200 za 100€...baš nigde

Najjeftiniji je 150 sa izgrebanim ekranom, ti izgrebani idu do 200 i tek preko 200€ ih ima u pristojnom stanju

Ispod 150€ su 200 Lite I Smart koji nisu tema ove priče.
Ne znam kod vas kod nas ih je pun oglas, imaš gore linkove pa istraži.

Poslednja izmena:
Mislim da je potpuna besmislica očekivati da se cene običnog i pro segmenta Honora ikada izjednače..
Razlike u kvalitetu i snazi su toliko ubedljive..

Kako resiti ovaj problem, a d ane brisem app ili podatke app?

Prilozi

• Screenshot_20260724_221025_com_hihonor_android_launcher_UniHomeLauncher.webp
    Screenshot_20260724_221025_com_hihonor_android_launcher_UniHomeLauncher.webp
    25.8 KB · Pregleda: 64
Ako ne vuče značajno bateriju (kao što su to najčešće fitnes splikacije) to treba ignorisati..
Imam takvu situaciju sa svojom fitnes app.. Ništa bitno..

Kupio sam pre neki dan novo zaštitino staklo za h200 pro..e sad zanima me vaše mišljenje pošto je u pakovanju stigao sa lepkom za staklo ..jel neko to radio da se ne upuštam ako ne valja?
koje mi zaštitu preporučujete kao najbolje za h200 pro?

Kupio sam pre neki dan novo zaštitino staklo za h200 pro..e sad zanima me vaše mišljenje pošto je u pakovanju stigao sa lepkom za staklo ..jel neko to radio da se ne upuštam ako ne valja?
koje mi zaštitu preporučujete kao najbolje za h200 pro?
Verovatno si dobio i uv lampicu uz to.
Meni na primer na magic 7 pro to staklo nije mnogo pomoglo, jer se veoma brzo odlepljivalo u farmerkama ili zbog maske.
A zbog otiska prsta nisam mogao obicno da stavim bez lepka

Kako Vam se čini telefon posle svog ovog vremena? Ja sam prezadovoljan sa svim osim sa baterijom. Kao da brzo gubi kapacitet, iako bi trebalo da je obrnuto...
H200 Pro Ocean Cyan, SIM free, kupljen u Minhenu za 440e.

Prilozi

• 1786801369283_034305.webp
    1786801369283_034305.webp
    28.3 KB · Pregleda: 28
Meni se telefon Honor 200 Pro pregreva posle desetak minuta korišćenja. Temperatura baterije ide preko 40 stepeni, postane neprijatno držati ga u rukama. Kupljen pre dve nedelje, ne znam da li je tako svima, ili je ovo faličan model, ili je neki softverski problem...

Moj H200 ima 2 godine, baterija bez problema dva dana drži i ako ga punim svako veče kad krenem na spavanje.

Odličan 👍

Imao sam i jedan peh razbio sam staklo zadnje kamere pošto je izbačeno, ali kupio drugo staklo i sam zamenio, jako prosto.

Sledeći case koji kupujem je da obavezno štiti staklo kamere, pošto mi je ispao milion puta
Na ekranu oduvek hidro gel, traje nekoliko meseci i ekran je siguran

Meni se telefon Honor 200 Pro pregreva posle desetak minuta korišćenja. Temperatura baterije ide preko 40 stepeni, postane neprijatno držati ga u rukama. Kupljen pre dve nedelje, ne znam da li je tako svima, ili je ovo faličan model, ili je neki softverski problem...
Reklamiraj, skart verzija je garant

Gde si ga kupio?

Moj H200 ima 2 godine, baterija bez problema dva dana drži i ako ga punim svako veče kad krenem na spavanje.

Odličan 👍

Imao sam i jedan peh razbio sam staklo zadnje kamere pošto je izbačeno, ali kupio drugo staklo i sam zamenio, jako prosto.

Sledeći case koji kupujem je da obavezno štiti staklo kamere, pošto mi je ispao milion puta
Na ekranu oduvek hidro gel, traje nekoliko meseci i ekran je siguran
Ja razbio zadnju masku 2x. Prvi dan kad sam ga kupio i nakon sto sam zamenio za novo nakon 7 dana. Nikad škakljiviji telefon nisam imao. Videćemo dokle će ovo da potraje.

Ne razumem kako razbijena zadnju masku?
Misliš na ledja?
Kako to može da se razbije?

Gde si ga kupio?

Kupio ga u radnji, dobio fiskalni račun, po jeftinijoj ceni, jer je bez originalne ambalaže, samo telefon, dobio radnu garanciju mesec dana. Prodavac tvrdio da je potpuno nov, nekorišćen, telefon spolja tako i izgleda kao potpuno nov, bez ikakvog traga korišćenja. U međuvremenu saznam da je telefon bio izložbeni model u prodavnici godinu dana. Ti izložbeni modeli su non-stop na punjaču 24/7, plus im je ekran non-stop upaljen i to pod maksimalnim osvetljenjem, i tako 24/7, danima, mesecima... Verovatno se baterija skršila, jer je non-stop na punjaču bila.
Svaki put pomislim, ljudi smo, iako smo Srbi, džaba... kad god verujem nekome u Srbiji danas, ispadnem budala...

A velika verovatnoca izlozbenih modela da dodje i do ghost screen.
U Nemackoj izlozbene modele daju po bas povoljnim cenama ili im zamene ekran i bateriju, onda ih prodaju kao popravljene po malo nizoj ceni.

Pre su telefoni mogi da se provere koliko su sati bili upaljeni, ali to vec dugo godina nije u opcijama.

Сума сумарум - телефон се купује (уосталом као и сваки други уређај) у провереним продавницама или код мобилних оператера, са гаранцинјом 12/24 месеца, неотпакован.
У свим осталим ситуацијама купац је (најблаже речено) наиван у бајке и приче. И није то Србија - у целом свету се људи воде филозофијом док је оваца биће и вуне.

@Salac UE
Koliko sam shvatio kolega je upravo tako i kupio pa dobio mačku u džaku. Kod proverenog legalnog prodavca sa fiskalnim računom.
Bolje bi prišao da je kupio na kp sa toalet papir garancijon, tako da ta priča pada u vodu

Локални "продавац" није исто што и гигатрон, техноманија, техномедија, јетел, а1, телеком... Треба ли да набрајам даље?

Локални "продавац" није исто што и гигатрон, техноманија, техномедија, јетел, а1, телеком... Треба ли да набрајам даље?
Da, nema sanse da Gigatron, Tehnomanija i ostali prodaju telefone bez ambalaze i daju jedan mesec garanciju.

Nazad
Vrh Dno