Ima nekoliko razlika. Honor 200 Pro ima UFS 4.0 i DDR5 RAM memoriju, bolji glavni senzor kamere (isti kao na Magic 6 Pro), wireless punjenje, dodatni 2 MP senzor dubine u prednjoj piluli, pravi proximity i IP65....Honor 200 je 200e jeftiniji od pro. Jel samo soc i manji ekran razlika ili ima jos nesto?
Honor 200 uzmes sa kompletom letnjih guma. Iste pare. 😃Ima nekoliko razlika. Honor 200 Pro ima UFS 4.0 i DDR5 RAM memoriju, bolji glavni senzor kamere (isti kao na Magic 6 Pro), wireless punjenje, dodatni 2 MP senzor dubine u prednjoj piluli, pravi proximity i IP65....
Ali ni PRO verzija nema 4K 60fps snimanje, tako da ga se ne može smatrati nekim top kamera mobitelom.
Meni su mane u odnosu na običan Honor 200: - Veći, teži, zakrivljen ekran, bez maske je manje udoban u ruci od obične verzije, pilula, malo manja autonomija baterije.
Бразерс Јуроп Екстра 8К...Koji kanal je u pitanju?
Vidim da imas obicaj da kritikujes po forumu razne uredje koje nisi nikada posedovao.Bitno da si ti shvatio poantu.
Tako je i to niko ne osporava, dok je u granicama normale, zato sluze forumi.Dok god je argumentovano sasvim je logično da kritikuješ nešto što ne valja
Da sam napisao da mi se sviđa iz razloga koje sam nabrajao sve bi bilo ok. Treba pazit na preosjetljive vlasnike, očito.Takodje ja ne vidim da je @Asi nesto posebno iskritikovao h200 pro
Ali ja nisam ništa kritikovao, šta sam kritikovao ? Napisao sam da se meni ne sviđa jer je PRO veći, što je istina, teži, ima pilulu, zakrivljen ekran, i ima nešto slabiju autonomiju od 200.Naravno da ne ali ne možeš kritikovati ili hvaliti nešto što nisi koristio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari