Šta je novo?

Honor 200 Pro

1000003872.jpg

Honor 200 Pro. Upitno koliko je tačan sot, pošto ima neke razlike izmedju battery guru, digitalnog blagostanja, sistemskog pregleda sot u podešavanjima baterije. Postavljam čisto radi neke prosječne vrijednosti trajanja baterije. Razlike u sotu izmedju programa nisu prevelike, maksimalno nekih 20 ak minuta. Na poslu koristim mobilni net, kući wi fi. Uvek na velikoj brzini osvežavanja ekrana, osvetljenje automatsko. 1000003874.jpg
1000003873.jpg

Na battery guru na drugom mestu se gleda SoT. Evo primera, doduse sada pise 6h30m ali to je zato sto telefon maltretiram evo 2 meseca tenkicima wot blitz, on jede bateriju pa sada pokazuje manje... Pre je tu stajalo 7h ravno... Tako da uz ovoliku upotrebu baterije generalno odlicno drzi...
Takođe, GSam je vise za samsung, na huawei/honor zbog sistemskih ogranicenja daje uvek neprecizne podatke, zato nisam hteo da preko njega pratim. Battery guru je majka za emui/magic os.1000006284.jpg

Nisam znao da je Battery Guru pogodniji za naš sistem, uglavnom volim da probam više programa koji prate rad baterije, uvek odradim i adb dozvole preko command prompta. Imam i Accu Batery, svi programi rade bez optimizacije baterije i zaključani su u ramu. Čisto da bi neko koga interesuje trajanje baterije stekao bolji uvid.

Ja sam trajanjem baterije zadovoljan, računajte da sam lenčuga koja ostavi telefon da se puni tokom noći, iako 66w punjač od 20% do 100% napuni u proseku nekih 40 ak minuta. Uključene su i opcije "pametnog punjenja" i "pametnog kapaciteta baterije".

Pogledajte prilog 485640

Honor 200 Pro. Upitno koliko je tačan sot, pošto ima neke razlike izmedju battery guru, digitalnog blagostanja, sistemskog pregleda sot u podešavanjima baterije. Postavljam čisto radi neke prosječne vrijednosti trajanja baterije. Razlike u sotu izmedju programa nisu prevelike, maksimalno nekih 20 ak minuta. Na poslu koristim mobilni net, kući wi fi. Uvek na velikoj brzini osvežavanja ekrana, osvetljenje automatsko. Pogledajte prilog 485645
Pogledajte prilog 485644
Pa ovo je brutalno, hvala :)
Bas da vidim koliko ce meni izvlaciti pa javljam rezultate.

Doduse ja koristim 2 SIM i dosta duplih naloga, ali i da izgura 7h meni super.

Pozdrav da li je ovaj pro ili obican honor 200 upgrade u odnosu na honor 70
baterija sve krace traje pa je vreme za promenu

Poređenje 200pro sa 200 ili sa 70 je kao da porediš Punta i Audi.Imam pro a pre njega Honor 70,razlika je nebo i zemlja a 70 uopšte nije loš telefon.Daleko od toga...

Dobro je sto moze za manje novca i dalje da se nadje dobar telefon. Honor 200 je medju favoritima za 300eur. Zeni se svaki dan sve vise i vise svidja, baterija, ekran, kamera....

To ti već mora reći neko ko koristi 200..

Poslednja izmena:
Ljudi došlo malopre ažuriranje na 200pro na MOS 9 ,napomena tel nije sa mreže već iz radnje reg kupljen..jel neko ima iskustva da znam pre nego ažuriram?

Stigao android 15 na 200 pro, slobodna prodaja.
Nije sam ponudio azuriranje

Krenuo naš region...

И код мене - гигатрон едишн 200 про.
А пре пар дана се цимао са кинеским е-сим и није хтело.

Preko kineskog esim-a 9.0.0.133

Koliko ažuriranja će dobiti H200 serija? Dve godine ili više?

Pa jel dobio neko evropsku verziju ili samo preko kineske esim ima mos 9. Instalirao sam preko kineske esim pa me interesuje da li updejti koji slede normalno se dobijaju bez esim.

Jel zna neko koja verzija je bila pre ovog update na MagicOS 9.0 / A15?

Meni je ponudi samo azuriranje na 8.0.0.193 i ne nudi nista dalje.

Inace, koja je praksa kod Honor-a, jel treba da se radi fabricki posle svakog veceg update?

Ako radi dobro telefon zbog čega bi radio fabrički reset?

Ne samo za Xiaomi nego za sve uređaje je poželjno kad se menja verzija androida.

Nazad
Vrh Dno