Znaci da ne gledam redmi note 14 pro plus koji je na akciji za 40k? Razmisljam se izmedju njega i honor 200, zanima me pre svega kamera?Pre sam koristio Huawei telefone, sluzbeni je Samsung, sad koristim Redmi, i uskoro se opet vracam na Huawei ili Honor.
Iskreno Xiaomi jedino sto je dobro 120w punjenje, ostalo je daleko ispod Huawei/Honor i Samsung modela, moj savet ti je H200 ili pro varijanta, neces pogresiti.
Nije velika, možda 10 minuta. Honor 200 Pro sa 100W punjačem treba 45 min od 0-100%. Imam 88W Huawei i 66W Honor punjač i razlika je stvarno mala.da li neko zna koja je razlika u vremenu punjenja sa honor punjacem od 66w i 100w
Očigledno da ima, kod mene još uvek ništa...Sinoc stigao update na 9,istina trenutno sam u Budimpesti,ako to ima neke veze.
Jesi li probao da isključiš našu karticu i ostaviš samo kineski esim? Više puta sam pokušavao sa obe kartice (Yettel sim i China esim) i nije hteo da povuče update. Otišao u sim menadžment, isključio Yettel sim i odmah je našao update.Uz poštovanje za @ssrki i zahvalnost za uputstva, naravno. Jednostavno meni nije uspelo, što ne znači da će i drugi imati takvo iskustvo.
Prema Battery guru aplikaciji, prosek SoT je 7h ravno za H200. Verujem da je za pro model i manje obzirom na vise taktove jezgra.Cao svima,
Koliko vam prosek SOT-a izvlaci Honor 200 Pro, po danu?
I jel moze negde da se vidi ko je pravio ekran Samsung ili BOE?
Pa ovo je brutalno, hvalaPogledajte prilog 485640
Honor 200 Pro. Upitno koliko je tačan sot, pošto ima neke razlike izmedju battery guru, digitalnog blagostanja, sistemskog pregleda sot u podešavanjima baterije. Postavljam čisto radi neke prosječne vrijednosti trajanja baterije. Razlike u sotu izmedju programa nisu prevelike, maksimalno nekih 20 ak minuta. Na poslu koristim mobilni net, kući wi fi. Uvek na velikoj brzini osvežavanja ekrana, osvetljenje automatsko. Pogledajte prilog 485645
Pogledajte prilog 485644
a 200 sa 70? s obzirom da mi vise odgovara finansijskiPoređenje 200pro sa 200 ili sa 70 je kao da porediš Punta i Audi.Imam pro a pre njega Honor 70,razlika je nebo i zemlja a 70 uopšte nije loš telefon.Daleko od toga...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari