Šta je novo?

Honor 200 Pro

Pre sam koristio Huawei telefone, sluzbeni je Samsung, sad koristim Redmi, i uskoro se opet vracam na Huawei ili Honor.
Iskreno Xiaomi jedino sto je dobro 120w punjenje, ostalo je daleko ispod Huawei/Honor i Samsung modela, moj savet ti je H200 ili pro varijanta, neces pogresiti.
Znaci da ne gledam redmi note 14 pro plus koji je na akciji za 40k? Razmisljam se izmedju njega i honor 200, zanima me pre svega kamera?

Kolika je razlika izmedju baterija, ekrana i kamera na H200 vs H200 Pro u realnom koriscenju?

Recimo, poredio sam u gigatronu ekrane na h200 vs h200 pro i na pro je primetno svetliji kad se narihta na max. Ne znam jel to do nekog podesavanja ili ne, jer su im ekrani na papiru slicni.
Isto vidim po netu da ekrani mogu biti ili Samsungovi ili od BOE. Jel se zna u kojoj verziji je Samsung?

da li neko zna koja je razlika u vremenu punjenja sa honor punjacem od 66w i 100w

Sinoc stigao update na 9,istina trenutno sam u Budimpesti,ako to ima neke veze.

Онда ставити неки VPN на телефон па пробати :unsure:

ИЗМЕНА: тестирао nord VPN, сервер Мађарска - неће да ради.

ИЗМЕНА 2: ако је рад неко ко је одрадио надоградњу преко виртуелне Кинеске e-sim картице, нека се јави на ПП за поступак. Унапред захвалан!

Poslednja izmena:
Ne može VPN probao sam. Kineska esim kartica zavšava posao. Tako sam ja dobio update.
@Salac UE imaš na prethodnoj strani moje uputstvo.

Poslednja izmena:
Kineski esim mora da se prijavi na našu mrežu to je ključno i jedino bitno. Posle apdejt može da ide i sa naše mreže.

Uz poštovanje za @ssrki i zahvalnost za uputstva, naravno. Jednostavno meni nije uspelo, što ne znači da će i drugi imati takvo iskustvo.
Jesi li probao da isključiš našu karticu i ostaviš samo kineski esim? Više puta sam pokušavao sa obe kartice (Yettel sim i China esim) i nije hteo da povuče update. Otišao u sim menadžment, isključio Yettel sim i odmah je našao update.

Jel zna neko gde kod nas imaju da se kupe Ringke, Nillkin i slicne dobre maske za H 200 Pro?

Nalazzim po netu za Magic seriju, za H200 Pro nista.

Juce kupio zeni H200, telefon je odlican. Da li neko zna kako da iskljucim da se telefon otkljucava na dupli klik ili imam osecaj da odmah kada pipnes ekran da se otkljuca i da li moze da se iskljuci kada zaljucas telefon on ostaje upaljen jos nekoliko sekundi.

Iskljuci u shortcuts and gestures . Ili ti ke možda aktivan i face unlock, u kombinaciji sa raise to wake bas brzo otključava

Prilozi

• Screenshot_20250321_072936_com_hihonor_motionservice_MotionScenesSettings.jpg
    Screenshot_20250321_072936_com_hihonor_motionservice_MotionScenesSettings.jpg
    30.6 KB · Pregleda: 32
U pocetku joj se nije svideo itd ali juce ceo dan cackanje, isprobavanje i kao dobar je telefon, cak joj se i raspored kamera sada svidjaju tj elipsa, zenski mozak je cudo :)

Cao svima,

Koliko vam prosek SOT-a izvlaci Honor 200 Pro, po danu?

I jel moze negde da se vidi ko je pravio ekran Samsung ili BOE?

1000003872.jpg

Honor 200 Pro. Upitno koliko je tačan sot, pošto ima neke razlike izmedju battery guru, digitalnog blagostanja, sistemskog pregleda sot u podešavanjima baterije. Postavljam čisto radi neke prosječne vrijednosti trajanja baterije. Razlike u sotu izmedju programa nisu prevelike, maksimalno nekih 20 ak minuta. Na poslu koristim mobilni net, kući wi fi. Uvek na velikoj brzini osvežavanja ekrana, osvetljenje automatsko. 1000003874.jpg
1000003873.jpg

Na battery guru na drugom mestu se gleda SoT. Evo primera, doduse sada pise 6h30m ali to je zato sto telefon maltretiram evo 2 meseca tenkicima wot blitz, on jede bateriju pa sada pokazuje manje... Pre je tu stajalo 7h ravno... Tako da uz ovoliku upotrebu baterije generalno odlicno drzi...
Takođe, GSam je vise za samsung, na huawei/honor zbog sistemskih ogranicenja daje uvek neprecizne podatke, zato nisam hteo da preko njega pratim. Battery guru je majka za emui/magic os.1000006284.jpg

Nisam znao da je Battery Guru pogodniji za naš sistem, uglavnom volim da probam više programa koji prate rad baterije, uvek odradim i adb dozvole preko command prompta. Imam i Accu Batery, svi programi rade bez optimizacije baterije i zaključani su u ramu. Čisto da bi neko koga interesuje trajanje baterije stekao bolji uvid.

Ja sam trajanjem baterije zadovoljan, računajte da sam lenčuga koja ostavi telefon da se puni tokom noći, iako 66w punjač od 20% do 100% napuni u proseku nekih 40 ak minuta. Uključene su i opcije "pametnog punjenja" i "pametnog kapaciteta baterije".

Pogledajte prilog 485640

Honor 200 Pro. Upitno koliko je tačan sot, pošto ima neke razlike izmedju battery guru, digitalnog blagostanja, sistemskog pregleda sot u podešavanjima baterije. Postavljam čisto radi neke prosječne vrijednosti trajanja baterije. Razlike u sotu izmedju programa nisu prevelike, maksimalno nekih 20 ak minuta. Na poslu koristim mobilni net, kući wi fi. Uvek na velikoj brzini osvežavanja ekrana, osvetljenje automatsko. Pogledajte prilog 485645
Pogledajte prilog 485644
Pa ovo je brutalno, hvala :)
Bas da vidim koliko ce meni izvlaciti pa javljam rezultate.

Doduse ja koristim 2 SIM i dosta duplih naloga, ali i da izgura 7h meni super.

Pozdrav da li je ovaj pro ili obican honor 200 upgrade u odnosu na honor 70
baterija sve krace traje pa je vreme za promenu

Poređenje 200pro sa 200 ili sa 70 je kao da porediš Punta i Audi.Imam pro a pre njega Honor 70,razlika je nebo i zemlja a 70 uopšte nije loš telefon.Daleko od toga...

Dobro je sto moze za manje novca i dalje da se nadje dobar telefon. Honor 200 je medju favoritima za 300eur. Zeni se svaki dan sve vise i vise svidja, baterija, ekran, kamera....

Nazad
Vrh Dno