milojkovstojko
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 07.08.2013
- Poena
- 170
Danas mi stiže Honor 200 pro, pa me zanima postoji li gcam app za njega?
Kako si dosao do informacije, radoznaloscu ili mukom gonjen? 🙂Ako nekog interesuje, da bi se zamenio ekran na Honor 200, potrebno je da se zameni i baterija i to zadovoljstvo (baterija i ekran) košta 24000 u zvaničnom servisu
Steta... Pa kad pre prijatelju... Jesi li nasao neku povoljnoju opciju, kako si resio problem?Nažalost, mukom![]()
Samo Mobile Outtfiters. I grip i zastita za telefon.Ne znam na kojoj temi sam ovdje na forumu pročitao da postoje folije slične kao za prednju stranu mobitela, samo što su za stražnju stranu i bočne okvire, i te nisu sklizave.
Ne pružaju neku veliku zaštitu, nego se zalijepe da se dobije bolji grip, da se mobitel ne skliže. Dobra ideja za isprobati.
Vjerovatno se neke antislip i slične trake mogu naći u trgovinama kod nas, ali našao sam na Aliju online.
Traži se po riječima: ''Phone back hydrogel film honor 200'' i ''Cell phone grip tape strips heavy duty waterproof''
Jedni su izrezani na uže komadiće pa zaljepiš gdje želiš, a drugi su precizno izrezani da pokriju komplet leđa pa i bočne stranice određenog mobitela.
Sebi bih i tako odrezao samo za donji dio mobitela, gdje ga držim, i ne bih bočni dio stavljao, jer mi Honor 200 inače bočno ima dobar grip, jedino su leđa dosta sklizava.
Maske kakve god bile, otežaju mobitel minimalno za 20 grama i povećaju mu dimenzije, a osim toga na većini maski je kamera kao unutar rupe, i na nju se zato odmah skuplja prašina, a teže ju je na brzinu obrisati baš zato jer je kamera u toj ''rupi''. Pogotovo kad svaka kamera ima posebno izrezanu svoju malu rupicu na maski, to je još teže brisati.
Bas to!
Probao sam po opcijama, našao nešto vezano za klipbord ali nema razlike kada je uključeno i isključeno...Ja nisam nista dirao, eto i dalje ga ima, potrazicu malo po opcijama, gde bi moglo da bude
Хвала. Одакле си узео профил? Ја већ неко време мотрим на 4пда ру тему, знам да константно тамо експериментишу са профилима.Što se tiče zadnjeg ažuriranja u pitanju je bio martovski security patch i bukvalno osim toga nije bilo neke veće promene. Primetio sam da je interfejs još fluidniji, čisto savršenstvo.
Konačno sam naišao i na gugl kameru za Honor 200 pro koja ima potencijala.
![]()
Selfiji su definitivno oštriji i prirodniji nego na honor kameri sa druge strane noćni režim je daleko bolji na honorovoj. Ostale segmente kamere za sada nisam stigao da testiram, probajte, javljajte utiske 🙂
U config fajlu su podešene i ultra široka i telefoto kamera.
Хвала. Одакле си узео профил? Ја већ неко време мотрим на 4пда ру тему, знам да константно тамо експериментишу са профилима.
Mozes li da nam posaljes uvde u grupi fajlove za gcam?Nema na čemu. 🙂
I ja motrim na na 4pda ali za sada mrka kapa. Šteta je i što su na istom forumu spojene zajedno teme običnog Honor 200 i Honor 200 Pro, u zadnje vreme samo postovi kuknjave i zamjerki
( imam osećaj da ljudi očekuju od mid range telefona da pravi fotografije kao flagship ).
Gugl kameru i xml fajl sam našao na ovoj telegram grupi.
Истог сам мишљења. Давно сам ушао ту али нисам ништа приметио, свакако ћу тестирати.Nema na čemu. 🙂
I ja motrim na na 4pda ali za sada mrka kapa. Šteta je i što su na istom forumu spojene zajedno teme običnog Honor 200 i Honor 200 Pro, u zadnje vreme samo postovi kuknjave i zamjerki
( imam osećaj da ljudi očekuju od mid range telefona da pravi fotografije kao flagship ).
Gugl kameru i xml fajl sam našao na ovoj telegram grupi.
Da se nadovezem da koliko sam upucen 200 pro ima senzor za prepoznavanje lica bolji od 200, a i prepoznaje lice u mraku veoma lako, bas tome i sluzi veca pilula na pocetnom ekranuMislim da je 200 pro is IP65 , a 200 nije...i 200 pro ima Dual selfie cameras, sto mu daje malo bolje snimke prednje kamere...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari